Şimdi Ara

Creative t-6160 Yardım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün Creative t-6160 5+1 hoparlör aldım baglantılarını yaptım ama sadece 2 tanesinden ses geliyor
    Ana Kart Modelim

GIGABYTEH55M-S2V Intel H55 Soket 1156 DDR3 2200M

Desteklemiyorum olabilrimi acaba Destekliyorsada Yardımlarınızı Bekliyorum

• yardım edebilicek yokmu arkadaşlar
  • Hoparlöre ait 3 farklı kabloyu ses kartınıza doğru bir şekilde taktınız mı? Eğer anakartınız 5.1 desteklemiyorsa arka hoparlörlerden ses alamazsınız/az alırsınız. Hangi hoparlörlerden ses gelmiyor? Bağlantıları kontrol edip tekrar deneyin.
  • ön 2 arka 2 den ses geliyo ortadaki tekliden gelmiyor arka 2den gelen seslerde kısık bir sekilde ve net degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciii87

ön 2 arka 2 den ses geliyo ortadaki tekliden gelmiyor arka 2den gelen seslerde kısık bir sekilde ve net degil

Center'ın kablosunu kontrol edin. Arkalardan az ses gelmesi normal.
  • normal bi sorun yok onda ses kartim desteklemiyor olabilrmi yukarıda belirttim modelini creative sound blast 5.1 alsam sorun duzelirmi
  • Ses kartınız 5.1 desteklemiyor fakat yine de merkez hoparlörlden ses gelmesi gerekiyor. Subwoofer'ın arkasından kablosunu kontrol edin, ve Center yazan yere başka hoparlörü (örneğin ön sağ) takın, bakalım ses geliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taktıgım zaman centerdan gelmiyor ses biri tekliden biri ondekinden geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciii87

taktıgım zaman centerdan gelmiyor ses biri tekliden biri ondekinden geliyor

Şekilde gösterdiğim center hoparlörün takıldığı yer. Buraya başka hoparlörü taktığında ses alıyor musun? Bir de aşağıdaki 3 renkli kabloyu doğru şekilde anakartına taktın mı? Bunlardan turuncu olan Center'dır. Bir kontrol et.

• evet renk siralamasını boyle yapıyorum
  • sanırım kullandığın ses kartı onboard bir ses kartı. ondan dolayı centerdan ses almada ve arkalardan sesin az gelmesi sorununu yaşıyorsun. onboard ses kartları 2 kanal olan stereo sesleri düzgün biçimde ses sitemine yayamaz. bunun nedeni dedğim gibi, ses 2 kanal senin sistemin 6 kanal. o yüzden onboard ses kartı kullandığını varsayaraktan halen, tatmin edici bir kalite beklememeni öneririm. bütçen varsa temiz bir creative ses kartı bakmanı öneririm, tabiki audigy 2 ver üzeri serilerden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.