Bildirim
Creative t-6160 Yardım!!!!!
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardım edebilicek yokmu arkadaşlar -
Hoparlöre ait 3 farklı kabloyu ses kartınıza doğru bir şekilde taktınız mı? Eğer anakartınız 5.1 desteklemiyorsa arka hoparlörlerden ses alamazsınız/az alırsınız. Hangi hoparlörlerden ses gelmiyor? Bağlantıları kontrol edip tekrar deneyin. -
ön 2 arka 2 den ses geliyo ortadaki tekliden gelmiyor arka 2den gelen seslerde kısık bir sekilde ve net degil -
quote:
Orijinalden alıntı: ciii87
ön 2 arka 2 den ses geliyo ortadaki tekliden gelmiyor arka 2den gelen seslerde kısık bir sekilde ve net degil
Center'ın kablosunu kontrol edin. Arkalardan az ses gelmesi normal. -
normal bi sorun yok onda ses kartim desteklemiyor olabilrmi yukarıda belirttim modelini creative sound blast 5.1 alsam sorun duzelirmi -
Ses kartınız 5.1 desteklemiyor fakat yine de merkez hoparlörlden ses gelmesi gerekiyor. Subwoofer'ın arkasından kablosunu kontrol edin, ve Center yazan yere başka hoparlörü (örneğin ön sağ) takın, bakalım ses geliyor mu? -
taktıgım zaman centerdan gelmiyor ses biri tekliden biri ondekinden geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ciii87
taktıgım zaman centerdan gelmiyor ses biri tekliden biri ondekinden geliyor
Şekilde gösterdiğim center hoparlörün takıldığı yer. Buraya başka hoparlörü taktığında ses alıyor musun? Bir de aşağıdaki 3 renkli kabloyu doğru şekilde anakartına taktın mı? Bunlardan turuncu olan Center'dır. Bir kontrol et.
-
evet renk siralamasını boyle yapıyorum -
sanırım kullandığın ses kartı onboard bir ses kartı. ondan dolayı centerdan ses almada ve arkalardan sesin az gelmesi sorununu yaşıyorsun. onboard ses kartları 2 kanal olan stereo sesleri düzgün biçimde ses sitemine yayamaz. bunun nedeni dedğim gibi, ses 2 kanal senin sistemin 6 kanal. o yüzden onboard ses kartı kullandığını varsayaraktan halen, tatmin edici bir kalite beklememeni öneririm. bütçen varsa temiz bir creative ses kartı bakmanı öneririm, tabiki audigy 2 ver üzeri serilerden..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X