Şimdi Ara

Logitech X530 Sahipleri Dikkat..!! Logitech 5.1 Game Console Adapter Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bende Logitech X530 ses sistemi var;ben bu ses sistemini Playstation2'ye bağlamak istiyorum ve aşağıdaki adaptöre ihtiyacım var.(Bazı X530'larda kutu içinden çıkıyor bende çıkmadı).. Ankara'da epey aradım;ancak bulamadım,seti istanbuldan aldığım için aldığım yerden de talep edemedim..Elinde olup da işine yaramayan varsa satın almak isterim.. Hepinize iyi günler..

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2177,CONTENTID=10036

Logitech X530 Sahipleri Dikkat..!! Logitech 5.1 Game Console Adapter Arıyorum

• yA benim işime yaramıyor açıkçası ama şimdi verirsem diyelim aradan 2 sene geçti ya ihtiyacım olursa o zaman ne yapıcam bu yüzden veremiyorum.bu arada para marada istemezdim senden küçücük şey zaten
  • cıkması lazım kutunun içinden benım kınden cıktı arkadasların kılerden de cıktı hep.
  • Peki madem bu mesajı neden yazdın abas kardes.

quote:

yA benim işime yaramıyor açıkçası ama şimdi verirsem diyelim aradan 2 sene geçti ya ihtiyacım olursa o zaman ne yapıcam bu yüzden veremiyorum.bu arada para marada istemezdim senden küçücük şey zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 17 Nisan 2006; 20:55:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mortal_Abas

yA benim işime yaramıyor açıkçası ama şimdi verirsem diyelim aradan 2 sene geçti ya ihtiyacım olursa o zaman ne yapıcam bu yüzden veremiyorum.bu arada para marada istemezdim senden küçücük şey zaten

Dostum sen o aparatı bana gönder,ben sana ihtiyacın olduğu zaman göndermeye söz veriyorum..İster 2 yıl olsun ister 2 ay..
  • dostum bence aldığın yerle mutlaka görüş .. ve al o aparatı ....piyasada bulamazsın boşuna arama derim ancak bir arkadaş satarsa (ki buda zor bi olasılık) temin edebilirsin
    bende X-530 sahibiyim o parçayı kullanmıyorum ama elbet bir gün lazım olur diye iyi bir şekilde muhafaza ediyorum çoğu kişi de bnm gibi düşünür
    istanbulda demişsin faturası falan vardır en azından telefonla irtibata geçmeye çalış
    saygılar....
  • Dostum vatanbilgisayara mail attım distribitöre yönlendirdi(hızlı sistem)..Hızlı sisteme mail attım cvp gelmedi..Bu mesaj'ı eski mesajımdan copy paste yaptığım için böyle yazıyor yoksa son çare onlara da başvurmuştum.. Ayrıca istediğiniz zaman geri göndericem diyorum arkadaşlar neden göndermemekte ısrar ediyorsunuz..? Sözüm söz,ihtiyacınız olduğunu belirttiğiniz an kargoya veririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 17 Nisan 2006; 22:19:51 >
  • Arkadaşım oralarda bir yerlerde bir elektronikçi muhakkak vardır git anlat sana iki dk. yapar verirler ha dersen ne kadar alırlar onu bilmiyorum adamın insafına kalmış bişey ama stereo jacklar 1YTL olsa 3 tanesi 3YTL tos konnektörlerde 0,50Ykr falandır sanırım ortalamada dediğim gibi 4YTL gibi bir parça masrafı vardır işçilik için 10 da ister 20de ister 3de ister orası işte onun insafına kalmış bişey. Sonuçda anladığım kadarı ile o aparat sadece girişleri birleştiriyor ve bütün kolonlardan aynı sesin gelmesini sağlıyor. Olmadı çok kasarsan mail at ben yapıp göndereyim sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pErFeCt1

cıkması lazım kutunun içinden benım kınden cıktı arkadasların kılerden de cıktı hep.

bendende çıktı.valla o aparatla her şeye bağlıyabiliyorum x 530 umu
    hatta müzik setime bile ilave ediyorum..

saygılar...
  • Dostum birde ulusta konya sokaka bak derim. Hatta fotoyu print et onuda götür orada mutlaka yaparlar sana.
  • evet bak benim aklıma gelmemişti bu ...
    konya sokağa bi göz at (Ulus/Ankara)

quote:

Orjinalden alıntı: utinta

Dostum birde ulusta konya sokaka bak derim. Hatta fotoyu print et onuda götür orada mutlaka yaparlar sana.
  • yalnız şunu bil o aparatı takarsan surround ses alamazsın.5 hoparlörlü stereo bi sistemin olur
  • Kardeş bulabildin mi
  • Yok dostum ne yazıkki bulamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jankat®

Yok dostum ne yazıkki bulamadım..

dostum ben manisada oturyorum. burada da bulamadım. eğer bulursan bana mail yada pm atar mısın bende istiyorum ama bu lanet şehirde yok işte
  • Ok dostum bulursam haber veririm;ancak ben decoder almaya karar verdim,tabi uygun fiyata bulabilirsem..
  • quote:

Ok dostum bulursam haber veririm;ancak ben decoder almaya karar verdim,tabi uygun fiyata bulabilirsem..

ya çok pahalı onlarda.. ben bi tane creative hatırlıyorum 85 dolardı ama modelini tam çıkaramadım sanırım en ucuzlardan biri o. sen ne almayı düşünüyosun?
  • arkadaşlar o lanet şey bende var ama şu anda kullanıorm..haziranın sonunda işim biticek..istiyosanız o zaman yollayabilirm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir_

quote:

Ok dostum bulursam haber veririm;ancak ben decoder almaya karar verdim,tabi uygun fiyata bulabilirsem..

ya çok pahalı onlarda.. ben bi tane creative hatırlıyorum 85 dolardı ama modelini tam çıkaramadım sanırım en ucuzlardan biri o. sen ne almayı düşünüyosun?

Evet,söylediğin gibi biraz pahalı;ancak decoder aldığın zaman ses sistemini herşeye bağlayabiliyorsun o güzelliği var,mesela ilerde ps3 ya da xbox360 alırsam ses sistemini direk bağlayabileceğim.. 2. el creative ddts'ler 160 ytl civarı fiyatlarla satılıyor.. Ya da Creative 5700 5.1 ses sistemi(decoderli,digital)var ondan da alabilirim bendeki X530'u satıp..

@snoopcess
    Saol dostum,şu teklifi yapan tek adamsın varya forumda..

• X530 nasıl bir ses sitemi bende Creative İnspire 5200 var ve aldığımdan beri memnun değilim...

Basları beni deli ediyor hiç güzel değil...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.