Şimdi Ara

Creative T20 Alternatifi (Amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Emektar Logitech X230'un yerine Creative Gigaworks T20 düşünüyorum. Bilgisayarı daha küçük bir odaya taşıdığım için X230 biraz fazla geliyor. Kullanım amacı sadece müzik dinlemek olacak. (Müzik tarzı: Classic Trance, Progressive House..vb)

Amazonda Creative T20 vergiler düşünce 50 euroya satılmakta ve yurtiçinde bulunamadığı da göz önüne alınırsa güzel gibi.

1. Bu ürün yerine başka önerebileceğiniz 2.0 alternatif ürünler var mıdır ? (Ucuz yollu studio monitörleri falan, hi-fi/stereo sistemlerle ilgili hiç bilgim yok. Amazondaki raf tipi hoparlörler linki 40-90 euro )
    2. Bu ürün için ekstra ses kartına gerek var mı? (192 kbps radyo podcastleri dinliyorum genelde)

• Aleyküm selam

Creative Gigaworks T20 ses sistemini 2 yıldır kullanıyorum.

Tiz sesler ummadığım derecede iyi ses veriyor ama bas sesler tam bir hayal kırıklığı yaşattı, harici subwoofer ile alınan bas sesin kalitesinin çeyreği anca eder.

Ses sisteminin adaptörü harici ve ondan çok yüksek rahatsız edecek derecede ses geliyor, adaptörün etrafını havlu ile bir kaç defa sarınca sesin çoğu kayboldu ama hala var.

İlla 2.0 alman gerekmiyorsa, paraya da kıyıp GigaWorks T3 al geç derim subwoofer bir yere sığıştırılır, almadığıma çok pişman oldum.

Gigaworks T30 diye çıkan yeni versiyonunda bas biraz iyileştirilmiş o kadar, hem fiyatı da tuzlu.

GigaWorks T3 ayarında kulağa hoş gelen tınıda tiz ve bas veremeyen pek çok hi-fi sistemler var kendim dinleyip test etmiştim.
  • T20 dinlemek istedigin muzik turleri icin tamamen hayal kirikligi olacaktir o yuzden uzak durmani oneririm.

Ote yandan yukaridaki arkadasin onerdigi T3 cidden basarili olmasina ragmen x230 dan cok daha gucludur ki x230 dahi fazla geliyor demissin o yuzden t3 pek mantikli olmaz.

Sana tavsiyem edifierin aktif raf tipi hoparlorlerine bakman her turlu muzige gider fiyati nispeten uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

T20 dinlemek istedigin muzik turleri icin tamamen hayal kirikligi olacaktir o yuzden uzak durmani oneririm.

Ote yandan yukaridaki arkadasin onerdigi T3 cidden basarili olmasina ragmen x230 dan cok daha gucludur ki x230 dahi fazla geliyor demissin o yuzden t3 pek mantikli olmaz.

Sana tavsiyem edifierin aktif raf tipi hoparlorlerine bakman her turlu muzige gider fiyati nispeten uygundur.

Edifierin Studio 1280T modeli hoşuma gitti, giriş bandında olmasına rağmen baya güzel yorumlar okudum. Ancak fiyat olarak 89.9 euro olduğu için Almanya vergisi düşünce 75.4 e düşüyo, bizim 75 euroluk gümrük vergisi sınırına takılıp 30 euro vergi çıkartıyolar ve toplam 380 tl'ye geliyo. Eğer 1 euro daha düşük olsaydı, gümrük vergisine girmeden 250 liraya gelecekti ve çok şukela olacaktı. (10€ Merhaba indirim kodu ile birlikte)
    https://www.amazon.de/dp/B00GBN50SC/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=

Vergiye takılmasa direk sardıracaktım ancak şimdi diğer raf tipi, studio monitör tarzı ürünlere bakıyorum ve bu ürünün fiyatının düşmesini bekliyorum Pasif hoparlör alıp amfiyle kullansam çok mu masraflı (ayrıca sadece pc den müzik dinlemek için zahmetli) olur ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: guduk68

quote:

T20 dinlemek istedigin muzik turleri icin tamamen hayal kirikligi olacaktir o yuzden uzak durmani oneririm.

Edifierin Studio 1280T modeli hoşuma gitti, giriş bandında olmasına rağmen baya güzel yorumlar okudum. Ancak fiyat olarak 89.9 euro olduğu için Almanya vergisi düşünce 75.4 e düşüyo, bizim 75 euroluk gümrük vergisi sınırına takılıp 30 euro vergi çıkartıyolar ve toplam 380 tl'ye geliyo. Eğer 1 euro daha düşük olsaydı, gümrük vergisine girmeden 250 liraya gelecekti ve çok şukela olacaktı. (10€ Merhaba indirim kodu ile birlikte)

Vergiye takılmasa direk sardıracaktım ancak şimdi diğer raf tipi, studio monitör tarzı ürünlere bakıyorum ve bu ürünün fiyatının düşmesini bekliyorum Pasif hoparlör alıp amfiyle kullansam çok mu masraflı (ayrıca sadece pc den müzik dinlemek için zahmetli) olur ki?

Saticiyla onceden konusup faturayi 70 euro olarak kestirebilirsin,kendim stereo amfi alip pasif hoparlor ile sureyim dersen butceyi hayli arttirman lazim bahsettigin edifier ayarinda ses alman icin o yuzden fatura fiyat dusurme isini dusun derim.

• quote:

quote:

quote:

Saticiyla onceden konusup faturayi 70 euro olarak kestirebilirsin,kendim stereo amfi alip pasif hoparlor ile sureyim dersen butceyi hayli arttirman lazim bahsettigin edifier ayarinda ses alman icin o yuzden fatura fiyat dusurme isini dusun derim.

O rakam artik 30 euroya dustu maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

quote:

quote:

O rakam artik 30 euroya dustu maalesef.

Evet haklisin simdi okudum forumda cok ilginc bir karar.
    Acikcasi isiniz zor arkadaslar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. Ben de edifier 1280t veya c2xd modellerinden birisini almayi dusunuyorum amazon uzerinden.30 euro kargo limiti ocagin 15 inde basliyor.amazondan kargolar cok hizli geliyor bildigim kadariyla bir haftayi gecmez.ve bir de amazon vergileri dusuyor arti olarak da ilk alisverise ozel bir miktar indirim var tam hatirlamiyorum.yani gumruk limitini gececegini sanmiyorum.soylediklerim amazon.de icin gecerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FBcoskunFB F kullanıcısına yanıt
    Ocağın 15'inde başlayacak olan 30 euro olayı kargo limiti değil, gümrük vergisi mevzusu. Şu günlerde fiyatı 89 Euro ve altında olan bir ürün alırsan alman vergisi düşer, fiyatı 74.98 Euro olur ve 15 ocaktan önce de bizim gümrükten geçerse sıkıntı çıkmaz. Ama kargo geç kalır da gümrüğe girerse ne olur bilemiyorum. (Amazonun vergi düşürme olayı sadece kendi sattıkları üründe geçerli, sıcak fırsatlardaki amazon konusunu incele mutlaka.)

Bu arada, satıcısı Amazon olan Edifier ürünlerinin fiyatını 5 euro artırdılar ve dolayısıyla 2.el yeni gibi olan ürünün fiyatını da artırdılar ve gümrüğe takılacaklardı. Ben de Creative T20 aldım ama içimde ukte olarak Edifier R1280T kalacak gibi Hele bi gelsin T20, olmadı aldığım fiyattan forumdan satarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

Edifier R1280T ye alternatif en az onun kalitesinde ve seviyesinde 70 EURO ya Microlab B77 Stüdyo Monitörü var hocam evde kullanıyorum son derece tatminkar bir sistem Edifier e 20 Euro fazla vermeniz gerekmez aklınızda bulunsun...

Kıyaslamak ve fikir edinmek isterseniz buyrun dinleyin...https://www.youtube.com/watch?v=bmaOe7ed5Nk&t=71s

ÜRÜN LİNKİ
    https://www.amazon.de/gp/product/B0071H65WW/ref=ox_sc_sfl_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Şu an stokta kalmamış stoklara girince fiyatı 70 euroya kadar düşebiliyor...

Bende tam Microlab B77 yi inceliyordum. Edifier den daha iyi olduğu söyleniyor. Başka alternatif var mı bakıyorum henüz.

Stok olarak sıkıntı göremedim ben. 75 euro fiyatla satılıyor. Vergisi ile 96 euro ya geliyor.

• Mihoku kullanıcısına yanıt
    !!! MESAJ EDIT !!!

Edifier R1280T ye alternatif en az onun kalitesinde ve seviyesinde 70 EURO ya Microlab B77 Stüdyo Monitörü var hocam evde laptoptan müzik dinleme amaçlı aldım kullanıyorum son derece tatminkar bir sistem Edifier e 20 Euro fazla vermeniz gerekmez aklınızda bulunsun. 75,46 EURO ya mal olan Edifier R1280T nin 0,47 cent gibi küçük bir farkla çıkan 30 EURO depozitosunu kaldırtmak için Amazon Müşteri temsilcileri ile görüştüm hiçbir şey yapamayacaklarını belirtmeleri üzerine 0,47 cent için Edifier R1280T ye 30 EURO depozito ödemeyi mantıklı bulmadım ve alternatif ararken zaten kullanmakta olduğum Microlab Solo6 nın kalitesini ve ses karakteristiğini çok iyi bildiğim için tereddütsüz her şey dahil 71 EURO ya Microlab B77 yi sipariş ettim. Ben 21 aralık 2016 da alırken gümrük vergi sınırı henüz 75 EURO ydu. Gayet hesaplı gelmişti. Şimdi hangisini alırsanız alın Gümrük vergisi çıkacaktır.

Kıyaslamak ve fikir edinmek isterseniz buyrun dinleyin. Ben satın alıp bizzat kendim üründen memnun kaldıktan sonra altta verdiğim linklerde yer alan incelemeleri okuyup dinleyince isabetli bir karar vermiş olmanın keyfini sürüyorum...

Buda bizzat kendi test videomdur :https://www.youtube.com/watch?v=WrtAHdIKSv8

Microlab B77 vs Edifier R1280T :https://www.youtube.com/watch?v=bmaOe7ed5Nk&t=71s

Microlab B77 DETAYLI İNCELEME :http://digitalstereophony.blogspot.com.tr/2017/04/microlab-b77-review-great-value-for.html

ÜRÜN LİNKİ :https://www.amazon.de/gp/product/B0071H65WW/ref=ox_sc_sfl_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Şu an stokta kalmamış stoklara girince fiyatı 70 Euroya kadar düşebiliyor. Bu fiyata süper ötesi F/P ürünüdür bilginize...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.