İyi günler arkadaşlar. Dell Inspiron laptopuma 2+1 sistem almayı düşünüyorum. Önceden creative 5+1 sistem almıştım ama tatmin olamamıştım RMS i düşük olduğu için.
ikisi arasında kaldım. Bütçem de 400 TL ye kadar ayrıca farklı bir sistem önermek isteyen olursa diye belirttim. Ayrıca ikisinin fiyatı aynı ama T3 ün RMS'i 80watt iken Logitech 200 RMS sunuyor,pek anlamam teknik bilgilerden ama düşük geldi Creative RMS i.
Kullanıcılar ve ikisini de test etmiş olanlar ya da fikir vermek isteyenler yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: user_71
İyi günler arkadaşlar. Dell Inspiron laptopuma 2+1 sistem almayı düşünüyorum. Önceden creative 5+1 sistem almıştım ama tatmin olamamıştım RMS i düşük olduğu için.
ikisi arasında kaldım. Bütçem de 400 TL ye kadar ayrıca farklı bir sistem önermek isteyen olursa diye belirttim. Ayrıca ikisinin fiyatı aynı ama T3 ün RMS'i 80watt iken Logitech 200 RMS sunuyor,pek anlamam teknik bilgilerden ama düşük geldi Creative RMS i.
Kullanıcılar ve ikisini de test etmiş olanlar ya da fikir vermek isteyenler yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
başlığı görmem bile yetti aslında:)kalite bir ses arıyorsan kesinlikle t3 derim yada edifier s-530...
Düşük volume lerde müzik dinleyecek biri için RMS önemli değil sanırım ? Ya da şöyle söyleyim ben düşük volume lerde müzik dinleyiciyim ama BASS&TİZ hastası biriyim, aracımda 1100 Sony Xplode - 1000 lik Pioneer Champ var full bass ile müzikten zevk alınmıyor. Bu durumu da göz önünde bulundurursak eğer düşük seste bass&tiz kalitesini en iyi hangisinde alabilirim? Bu arada yorum için teşekkürler T3 öneren çok oldu çevremden ama nedense logi ağır basıyor. Dur bakalım burdan bir sonuç çıkarılacak alınacak birisi.
T3 ün kaliteli olduğunu biliyorum. Ve Logitech e uyuzum ses sistemlerinde. Logitech bence bass ile göz boyuyo. Bu nedenle T3 diyorum
quote:
Düşük volume lerde müzik dinleyecek biri için RMS önemli değil sanırım ? Ya da şöyle söyleyim ben düşük volume lerde müzik dinleyiciyim ama BASS&TİZ hastası biriyim, aracımda 1100 Sony Xplode - 1000 lik Pioneer Champ var full bass ile müzikten zevk alınmıyor. Bu durumu da göz önünde bulundurursak eğer düşük seste bass&tiz kalitesini en iyi hangisinde alabilirim? Bu arada yorum için teşekkürler T3 öneren çok oldu çevremden ama nedense logi ağır basıyor. Dur bakalım burdan bir sonuç çıkarılacak alınacak birisi.
sonuçta son kararı sen verceksin.bende senin gibi arada kalan biri olarak mersinden kalktım ankaraya vatan bilgisayar söğütözü şubesine gittim ve 623, creative t3,edifier s-530 u karşılaştırdım.(bende burda ve başka yerlerde bir çok yazı okudum genel kanı creative t3 denildi)bütün cihazları orda tek tek denedim ve birbiriyle karşılaştırdım.ve creative'in gerçekten orantılı bir sesi var.edifierda aynı şekilde ve daha yüksek.ama logitech'i sana şöyle açıklayabilrim aracında sadece ön kapılarda 10-13 cm standart kapı höparlörlerin varken arkaya 15 inç sub bağlamışın gibi.dengesiz ve akustikten uzak. tabikide bu benim kulağım.benim dinlediğim müzik türü farklı olabilir senin dinliceğin farklı olabilir.edifier 530uda bir değerlendir derim bence güzel bir cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Rouvax
T3 ün kaliteli olduğunu biliyorum. Ve Logitech e uyuzum ses sistemlerinde. Logitech bence bass ile göz boyuyo. Bu nedenle T3 diyorum
aynen..logitech ticari bir taktik ile bassları kuvvetli cihazlar ile göz boyama derdinde.çünkü başlangıç seviyesindeki bir kullanıcıyı yüksek bir bass ile kandırmak çok kolay.onun içinde ev kullanıcıları tercih ediyor.yoksa logitech kullanılan bi stüdyo yada arkadaş görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: sanctuary33
quote:
sonuçta son kararı sen verceksin.bende senin gibi arada kalan biri olarak mersinden kalktım ankaraya vatan bilgisayar söğütözü şubesine gittim ve 623, creative t3,edifier s-530 u karşılaştırdım.(bende burda ve başka yerlerde bir çok yazı okudum genel kanı creative t3 denildi)bütün cihazları orda tek tek denedim ve birbiriyle karşılaştırdım.ve creative'in gerçekten orantılı bir sesi var.edifierda aynı şekilde ve daha yüksek.ama logitech'i sana şöyle açıklayabilrim aracında sadece ön kapılarda 10-13 cm standart kapı höparlörlerin varken arkaya 15 inç sub bağlamışın gibi.dengesiz ve akustikten uzak. tabikide bu benim kulağım.benim dinlediğim müzik türü farklı olabilir senin dinliceğin farklı olabilir.edifier 530uda bir değerlendir derim bence güzel bir cihaz.
Boğuk bastan bıktım ve artık tiksinmeye başladım,bu yüzden en orantılı bass&tizz veren sistemi bulduğum an bu fiyat aralığımda almayı düşünüyorum.Dediğin gibi Edifier s-530 da bir alternatif ve popüler bir marka avrupada Edifier kullanıcısı az olduğundan deneyimlerini paylaşabilecek birilerini bulmam zor olur bu yüzden Edifier kriterlerim arasına koymadım çünkü nasıldır bilmem bana uyar mı uymaz mı..
Logi sadece bass dan ibaret biliyorum ama belki bu z 623 serisinde düzeltmiştir diye umuyorum bu yüzden tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum z623 ve T3 kullanıcılarından.
Bu konuda sözü geçen 3 sistemi ve Darydeki 600 TLlik Bose Companion 3ü de dinledim. Sonuç imzamda-kulak var nizam var
Not: Logitech sadece bass'dan ibaret değil uydular aşırı berrak ve güçlü ses çıkartıyor hatta Z623 konusuna girip okursan bu sistemle evinde nişan-kına gecesi yapanları fark edeceksin
creativenin t3 testlerde bose companion 3 ten daha iyi sonuç verdiğini gösteriyor. temiz müzik istiyorsan kesinlikle t3 derim baslarda tatmin eder.
arasındayım şuan tabi edifier önde duruyor kalite olarak ama ben T3 kullanıcılarından kalitesini duymak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arasındayım şuan tabi edifier önde duruyor kalite olarak ama ben T3 kullanıcılarından kalitesini duymak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
edifier'ı seçeneklerin arasına almana sevindim işin açıkcası.bundan sonrası için eğer imkanın varsa al mp3 playerını git dinle dene karşılaştır.hafta sonu indirimle 370 liraya düşüyor bu cihazlar.bence 2side güzel cihaz ama kararı senin kulağın versin derim.
edifier'ı bosenin seviyesinde mi? hehehe hiç güleceğim yoktu iyi sallamış kim dediyse sor bakayım satıcı arkadaşa hiç bosenin sesini duymuş mu? :) t3 şuan 2+1 lerin için fiyatına göre en iyisi
Creative T3 474 TL & Edifier s530d 480 TL ikisi arasında tercih yapılacak olsa bu iki fiyat arasında hangisi tercih edilmeli ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme