Şimdi Ara

Creative T3030

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2+1 seçenekleri arasında t3030 ve x230/x240 arasında kalmıştım sonunda mağazada da dinleyip creative t3030 almaya karar verdim. benim için önemli olan midler ve tizler. müzik dinlemek için aldım seti. baslar 2. planda önemli o yüzdende x230'u seçmedim.
    neyse
    seti soundblaster live 5.1 ile kullanıyorum. fakat eve gelip bilgisayarımda winampı açtığımda hayal kırıklığına uğradım. bası 4'den fazlaya çıkarmıyorum bu halde bile sesi yarısına kadar bile getiremiyorum. 1/3'de baslar boğulmaya başlıyor, bası kısayım diyorum, sesi biraz daha açınca seste bozulmalar oluyor.

ses kartı yetersiz mi sizce? daha iyi kartla gözle görlür bir performans artışı olur mu?
    yoksa 2+1 bu seviye bir sistemde gümbür gümbür müzik dinleyemez miyiz?

ses sistemleri konusunda deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

şimdiden fikir sunan arkadaşlara teşekkürler

• t3030 gibi sitemlerde gümbür gümbür müzik dinleyemezsin ne yazıkki.Ancak daha yüksek modelde 2.1lerde dinleyebilirsin.Onun dışında subdaki boğulmaları önlemek için subın konumunu değiştir.Subı pc masasının sağına yada soluna senden en uzak yere koy ve mümkünse bu duvar köşesi olsun.Onun dışında sadece ses kartının ekolayzırını kullan winamp ve diğer playerlarınkini kullanma Ses kartından master volume de de ana sesi %85 wave ide %75 civarında tutmanı önerebilirim.

ekolayzır ayarı olarak bunu öneririm.Tizleri biraz kısabilirsin ama

Creative T3030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 7 Ocak 2008; 21:52:03 >

• peki
    audigy2zs yada x-fi xtreme gibi kartlar alsam değer mi bu sisteme
    yoksa onlara vereceğim parayı daha iyi bir sete mi yatırayım
  • Bence deymez o setin gücü okardar çünkü onun yerine daha iyi bişey alsan daha akıllıca olur.Eğer gümbür gümbür müzik dinlemek istiyorsan
  • teşekkürler bilgiler için
    müzik için aldığımdan seti 5+1 düşünmemiştim
    şimdi bunu satıp t20 yada I-TRIGUE 3400 alsam mı acaba?
  • t20 hakkında pek fikrim yok ama 3400 de de öle gümbür gümbür müz,k dinlenmez.Tabi sen gümbür gümbür derken kapı pencere sallamaktan bahsediyorsan.Daha yüksek güçlü sistemler gerekir.Ancak unutmaki ses kalitesi eşettir yüksek ses değildir tercihini buna göre yap.Ayrıca satın almadan önce t3030 u dinlemiş ve beğenmişsin.O zaman sen bazı noktalarda hata yapıyorsun bnm verdiğim ayarları kullanıp bir de setini öl dene iyice düşün ve öle karar vermeni tavsiye ederim.
  • dinleyip beğenmem şu şekilde olu
    x230 ile t3030'u dinledim
    x230'a göre daha çok beğendim

gümbür gümbürden kastım tabiki pencereleri titretecek seviyede değil
    en azından sesi yarıya kadar açtığımda bir bozulma olmasın zaten 20 m2 bir odada kullanıyorum seti.

dediğim gibi yüksek baslar zaten hoşuma gitmiyor ama tizlerde bile yarı seste bozulma olunca canım sıkılmadı değil.

6 senedir bu seti kullanıyordum
    http://bgslevi.cz/produkt_detail.php?kod=DCA1200

inan bu sistem çok daha iyiydi, dijital paneli bozulunca t3030 aldım.

• Peki o zaman madem kapı cam sallamak istemiyon sadece temiz ve kaliteli ses istiyosun o zaman alteclere bakmanı öneririm.Onun dışında vermiş olduğu i-trigue de uygundur.Ancak altec creative o modelinden daha iyidir.Ayrıca t20 yi deneme şansın varsa dene gigaworks ürünleri genelde ses kaltesi olarak diğer setlerinden üsütündür creativein.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.