Şimdi Ara

CREATIVE Inspire T3130

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 CREATIVE Inspire T3130
    Urunun kutusu vardir ancak faturasini bulamiyorum.

Fiyat: 50TL

Urunun fotograflari telefonumdaki sorun gecince yuklenecektir. Kadikoy elden satis yapilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat 40TL olarak guncellenmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kullanıyorum, fiyatına göre baya iyi sistemdir, arkadaşın verdiği fiyata bedava
  • 20 liraya satıyorum. Sırf yazık olmasın diye. Kargoyu alıcı karşılasın yeter. Çöpe atacağım yoksa.

• Edifier X600'üm olmasa ya da evde kullanacak yerim olsa gözü kapalı alırdım açıkçası. Eğer ki sorunsuz çalışıyorsa 20TL bedava hoparlör için. Dandik snopy kulaklık parası resmen.

Hala düşünüyorum 20TL'ye alayım koyayım köşeye bir gün lazım olur diye ama hanım dellenecek artık
  • valla benim ihtiyacım var satıcı arkadaşa mesaj attım tatilden sonra dedi bakalım, epeydir kulaklıkla idare ediyorum, z2300 sistemimde sorun var
    yeni alınmış logitech bozuk çıktı (bimden alınmıştı stereo olan) eski bir tane vardı o da ses vermiyor, başka bir radyo-hop bir şey vardı o da mefta oldu
    kulaklığımın biri kırıldı diğeride kablo sorunlu................... Fransız atasözü "aksilikler ardarda gelirmiş", bize de aynen öyle oldu
    bir kulaküstü birde kulakiçi kulaklık aldım idare ediyorum şimdilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative Sound Blaster ZXR
    2 yıl önce açıldı
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam satıcı arkadaşı tanımam etmem ama böyle güzel ürünlere alıcı çıkmayınca çöpe atmanın verdiği burukluğu bilirim. O nedenle alın gitsin bozulsa üzülmezsiniz. Ben FSP 500W güç kaynağını atarken içim cız ettiydi

• benim almamda sorun yok satıcılar caymadığı müddetçe............. fazladan elektronik eşyaları fazlalık olarak değilde yedek olarak görürüm.
    z2300 ü yaptırınca bu yedeği olur işte şimdiki durumlara düşmeyiz ......... sizdeki fsp neden çöpe gitti özellikle arkadaşa 4 yıl önce fsp 500 w
    aldık hala sorunsuz çalışıyor oğlu pcyi hor açıp kapamasına ve hatlarda kaçak olmasına rağmen.
  • Yeni kasa ve PSU alınca eskisi boşa çıktı. İçindekini satmaya çalıştım ölü parasına alıcı çıkmayınca attıydım kızıp. Ondan biraz sonra karşı komşum okulundaki ihtiyaç sahibi bir çocuk için kullanırız dediydi üşenmeyip inip geri almıştım. Beraberinde X800GTO falan da vardı.

• Fotoğraflar ne zaman eklenir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konu başlığında 20tl, ilan içeriğinde 50 tl yazıyor bilginiz olsun istedim.

• Hocam PM attım. İyi alışverişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.