merhaba arkadaşlar benim elimde bu sene aldığım creative t6060 var bi süredir onboard ses kartıyla kullanıyorum fakat artık çıkan ses beni tatmin etmemeye başladı.ileride zaten daha iyi bi sistem alıcam.creative gigaworks 7.1 yada logitech z5500 gibi.ya da sonynin ya da panasonichin ev sinema sistemi tarzında sistemlerinden birinide düşünebilirim,zaten bunun içinde ileriden sizden tekrar yardım isticem.ama şu an için sadece ses kartını değiştirmeyi düşünüyorum.ileride iyi bi sistem alıcağım için creatife x fi music alayım diyorum,ileridede logitech veya gigayla iyi gider ama bu kartı alırsam benim hoparlörün ses kalitsinde hissedilir bi değişiklik olur mu ?yoksa creatvin 40 50 ytl arası bi audgy 7.1 yeterli olurmu.dah önce hiç giga filan dinlemedim yani iyi bi ses deneyimim yok hatta bu creative t6060 ı ilk dinlediğimde çok iyi gelmişti ses kalitesi. fakat panasonıchın 1000 watlık şu an satılan baya tutulan bi modelini test etme fırsatını yakalamıştık açıkçası o beni pek tatmin etmemişti.yani ben şimdi bu t6060 ı satıp bi giga 7.1 tarzı bişi alsam bana aradaki farkı söyleyebilicek biri var mı ? heralde traktörden inip audı r8 e binmek gibi bişi olsa gerek herkese şimdiden çok teşekkürler
Eğer ileride bahsettiğin setlerden birini alacaksan kesinlikle Audigy 2 zs ya da x-fi extreme music alınmalı kanımca.Ama 100 ytl lik fiyatıyla şu anda audigy 2zs fiyat/performans canavarı.İkinci el 75 ytl civarı.
quote:
Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam
Eğer ileride bahsettiğin setlerden birini alacaksan kesinlikle Audigy 2 zs ya da x-fi extreme music alınmalı kanımca.Ama 100 ytl lik fiyatıyla şu anda audigy 2zs fiyat/performans canavarı.İkinci el 75 ytl civarı.
x-fi xtreme music ses kartı t6060 ya abartı olucaktır ama mademki ses sistemini ileride değiştirip ii birşeyler düşünüyorsun o zaman bu kart ii bir yatırım olur kanımca audigy 2 zs de çok ii bir kart fakat 0 ı yok artık piyasada
quote:
Orijinalden alıntı: @armagedon@
x-fi xtreme music ses kartı t6060 ya abartı olucaktır ama mademki ses sistemini ileride değiştirip ii birşeyler düşünüyorsun o zaman bu kart ii bir yatırım olur kanımca audigy 2 zs de çok ii bir kart fakat 0 ı yok artık piyasada
Alıntıları Göster
Exa Bilgisayardan temin edilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam
Exa Bilgisayardan temin edilebilir.
Alıntıları Göster
stres arkadaşım önerin için teşekkürler önerini listeme ekledimm..evet gelsin arkadaşlar yoruymlar bilgiler
quote:
Orijinalden alıntı: SARFOM
stres arkadaşım önerin için teşekkürler önerini listeme ekledimm..evet gelsin arkadaşlar yoruymlar bilgiler
Alıntıları Göster
yaw arkadaşalr hani kimse bişi yazmıyor yarın kartı alıyorum lütfen yardımcı olun bi arkadaş x fi music le audgy 2 zs yi incelemiş detaylı bi şekilde ona göre sanki x fi daha kötü bi kart gibi ötekinden hem x fi nin fiyatıda diğerinden fazla lütfen yardımcı olun yarın kartı sipariş vercem çok kararsızım.bide bu x fideki delik sayısı az microfone girişi filan diğer bağlantı tek kablodan sağlanıyor.help mee
quote:
yaw arkadaşalr hani kimse bişi yazmıyor yarın kartı alıyorum lütfen yardımcı olun bi arkadaş x fi music le audgy 2 zs yi incelemiş detaylı bi şekilde ona göre sanki x fi daha kötü bi kart gibi ötekinden hem x fi nin fiyatıda diğerinden fazla lütfen yardımcı olun yarın kartı sipariş vercem çok kararsızım.bide bu x fideki delik sayısı az microfone girişi filan diğer bağlantı tek kablodan sağlanıyor.help mee
Alıntıları Göster
sarform ben formda 2 hafta kafayı patlattım sonunda bıktım kararımı verdim audigy 2 zs aldım ama içimde hala bir karamsarlık ve kararsızlık vardı
ses kartını alınca varya UÇTUM
8 yıl önce 45dolara diana 4+1 set aldım memnun değildim ses değil gürültü veriyordu şimdimi
ÇILDIRDI
abi bu ses kartı varya sihirbaz
yalnız üst seviye bir şeyler almayı düşünüyormusun iyi araştır sanki bana yeter gibi geldi
sarform ben formda 2 hafta kafayı patlattım sonunda bıktım kararımı verdim audigy 2 zs aldım ama içimde hala bir karamsarlık ve kararsızlık vardı
ses kartını alınca varya UÇTUM
8 yıl önce 45dolara diana 4+1 set aldım memnun değildim ses değil gürültü veriyordu şimdimi
ÇILDIRDI
abi bu ses kartı varya sihirbaz
yalnız üst seviye bir şeyler almayı düşünüyormusun iyi araştır sanki bana yeter gibi geldi
git al pişman olmassın
ama karar gene senin
Alıntıları Göster
T6060 ile audigy value kullanıyorum memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: firtikk
T6060 ile audigy value kullanıyorum memnunum
Alıntıları Göster
yargic çok sağol dostum bende şu an senin durumundayım.yani kafa patlatıyorum ama x fi emusic alıcam galiba .siparişi verdik bakalım salı günü elime ulaşır heralde yada pazartesi günü ulaşır belki nese abi yorumların için çok teşekkürler.yazan ve yazmayan herkes sağolsun ama acaba ben bu kartı alınca acaba benim t6060 lar nasıl değişicek ya onu çok merak ediyorum işte!!!sabırsızlanıyorum baya bi fark olurmu ki birisi bana bi örnek verebilir mi !
quote:
yargic çok sağol dostum bende şu an senin durumundayım.yani kafa patlatıyorum ama x fi emusic alıcam galiba .siparişi verdik bakalım salı günü elime ulaşır heralde yada pazartesi günü ulaşır belki nese abi yorumların için çok teşekkürler.yazan ve yazmayan herkes sağolsun ama acaba ben bu kartı alınca acaba benim t6060 lar nasıl değişicek ya onu çok merak ediyorum işte!!!sabırsızlanıyorum baya bi fark olurmu ki birisi bana bi örnek verebilir mi !
Alıntıları Göster
tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: firtikk
tabiki
Alıntıları Göster
arkadaşalr dediğim gibi x fi extreme aldım şimdilik çok fazla deneme fırsatı bulamadım ama benin t6060 lar gitti yerine sanki başka bişey geldi tizler hissedilir bir şekilde değişti.baslar düzeldi.ses kalitesi inanılmaz bi şekilde arttı.bana yardım eden herkese çok teşekkürler.şimdi dandik kulaklıklıklarımla müzik dinliyorum basları açınca çok kötü oluyor ama bu dandik kulaklığın bile tizleri acayip güzelleşti süper çıkıyor.kısacası bu kart şahane
quote:
arkadaşalr dediğim gibi x fi extreme aldım şimdilik çok fazla deneme fırsatı bulamadım ama benin t6060 lar gitti yerine sanki başka bişey geldi tizler hissedilir bir şekilde değişti.baslar düzeldi.ses kalitesi inanılmaz bi şekilde arttı.bana yardım eden herkese çok teşekkürler.şimdi dandik kulaklıklıklarımla müzik dinliyorum basları açınca çok kötü oluyor ama bu dandik kulaklığın bile tizleri acayip güzelleşti süper çıkıyor.kısacası bu kart şahane
Alıntıları Göster
hayırlı olsun hocam.bişey sormak istiyorum ben.audigy2 zs ye bi arkadaşımız 100 ytl demiş ben cok aradım fakt 350 ytl nin altında bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Anvial
hayırlı olsun hocam.bişey sormak istiyorum ben.audigy2 zs ye bi arkadaşımız 100 ytl demiş ben cok aradım fakt 350 ytl nin altında bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SARFOM
hayırlı olsun kardeşim hele şükür aldın kartı
quote:
quote:
hayırlı olsun kardeşim hele şükür aldın kartı
Alıntıları Göster
sayende agam sağol valla armegedon biliyorum sana da neler çektirdim :)
ama şu gigayı da alam bana fazla masraf çıkattırma diye engellicem eni
quote:
Alıntıları Göster
arkadaşlar bende dün creative 5200 5.1 aldım. ilk 5+1 im olacak daha önce kullanmadım. şimdi size sorum:
bilgisayarımda alttaki linkteki onboard ses kartı var 7,1 olarak görünüyor.
yada birtanede crystal cs4620-cm bir ses kartı var bu boşta duruyor. şimdi sizce 2 zs alana kadar bunlardan hangini kullanmalıyım. yada zs almana gerek yok onboard 7.1 işini görürmü dersiziz.
anakarttaki daha kaliteli görünüyor. optik çıkışı falan var (anlamam ama )
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
çok teşekkürler hocam.karttan memnun musun peki.gerçi bir karsılastırma yapılmış x-fi ce audigy arasında ama birde senin fikrini alayım dedim.
Alıntıları Göster
ah abi şurada bi hafta öncesine kadar bende aynı soruların cevaplarını alabilmek için hep ona buna soruyorduk vay be bugünleride görücekmiydim
ağlamak istiyorum abi ben sana bunu nasıl anlatıyım ki şimdi audgy 2 zs filan dinlemiş biri değilim.ama bu kartı alınca test ettikten sora dediğim tek şey neden ben bu kartı daha önce almadığım oldu
ses kalitesi inanılmaz bi şekilde artıyor daha önce onboardla kullanıyordum creative t6060 ımı şimdi t6060 lar adeta coştu şimdiki aklım olsaydı hiç düşünmeden t6060 filan almam direk gider bi giga 7.1 le bu ses kartını alırdım.ses kartının bi çok fonksiyonel ayarları var zevkine göre istediğin şekilde ayarlayabilirsin.bence bu kart parasını sonuna kadar hakediyor hiç düşünmeden al derim.ben daha önce müzik filan dinlemiyomuşum t6060 lar önceden teneke gibi çalışıyomuş :) şu an bunu sana müzik dinleyerek yazıyorum abi bu nasıl bişey ya adeta kuaklarım bayram yapıyor film izlemek ise apayrı bi keyif şimdi güzel bi 22 lik lcd almayı düşünüyorum samsungun. dün bi cul of duty de ses efektlerini denedim fule yakın seste silah patlamasından çıkan sese inanamazsın sanki gerçekten yanında patlıyor adamlar ateş ediyor mermilerin gidiş seslerinden nereden geldiği çok net belli oluyor süper ötesi bişey galiba çok övdük ama övülmücek gibi de değil ki be abi hiç düşünmeden al derim abi bu kart inanılmaz