Şimdi Ara

creative t6060 ıma ses kartı almak istiyorum.ses kartı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SARFOM

ah abi şurada bi hafta öncesine kadar bende aynı soruların cevaplarını alabilmek için hep ona buna soruyorduk vay be bugünleride görücekmiydim

ağlamak istiyorum
    abi ben sana bunu nasıl anlatıyım ki şimdi audgy 2 zs filan dinlemiş biri değilim.ama bu kartı alınca test ettikten sora dediğim tek şey neden ben bu kartı daha önce almadığım oldu

ses kalitesi inanılmaz bi şekilde artıyor daha önce onboardla kullanıyordum creative t6060 ımı şimdi t6060 lar adeta coştu şimdiki aklım olsaydı hiç düşünmeden t6060 filan almam direk gider bi giga 7.1 le bu ses kartını alırdım.ses kartının bi çok fonksiyonel ayarları var zevkine göre istediğin şekilde ayarlayabilirsin.bence bu kart parasını sonuna kadar hakediyor hiç düşünmeden al derim.ben daha önce müzik filan dinlemiyomuşum t6060 lar önceden teneke gibi çalışıyomuş :) şu an bunu sana müzik dinleyerek yazıyorum abi bu nasıl bişey ya
    adeta kuaklarım bayram yapıyor
    film izlemek ise apayrı bi keyif şimdi güzel bi 22 lik lcd almayı düşünüyorum samsungun.
    dün bi cul of duty de ses efektlerini denedim fule yakın seste silah patlamasından çıkan sese inanamazsın sanki gerçekten yanında patlıyor
    adamlar ateş ediyor mermilerin gidiş seslerinden nereden geldiği çok net belli oluyor süper ötesi bişey
    galiba çok övdük ama övülmücek gibi de değil ki be abi hiç düşünmeden al derim abi bu kart inanılmaz

ee kardeşim o kadar dedim sana al pişman olmucaksın diye anca dinletebildik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.