Şimdi Ara

creative t6160 aldım sub çalışmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun vatandan aldım geldim uydulardan ses geliyor ama sub da tık yok

• sonra götürdüm değişim yaptırdım getirdim yenisini kurdum yarım saat sonra tık oda gitti abi oha dedim kafam attı şartelleri indirdim çektim gittim dükkandan sabah geldim sub çalışıyo
  • evet bugun sorunsuz çalıştı ama sanki subdan hoşlanmadım boru sesi gibi geliyodu, ama ondan sonra arkadaş geldi nasıl diye sordum güzel dedi sorun yok dedi ama benim içime sinmedi 130 liraya almıştım bunu verip m3500 mü alsamki? aslında arasındada 45 var edifier m3500 175 tl sizce ne yapmalıyım geri verip 3-5 gün beklemeye deger mi ki
    birde m3500 nasıl bir performans vericek hiç bir bilgim yok :((
  • arkadaşlar şimdi ne diyorsunuz 6160 kullanıyorum mesh olamadım sizce bunu verip başka bişey mi almalıyım?
  • bende 5+1 ve 2+1 konusunda kararsız kaldım . logitech x530 aldım çok memnunum bassları çok iyi bana göre edifier m3500 bass konusunda bence yetersiz . ama ses netligi logitechden bir adım onde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.234

bende 5+1 ve 2+1 konusunda kararsız kaldım . logitech x530 aldım çok memnunum bassları çok iyi bana göre edifier m3500 bass konusunda bence yetersiz . ama ses netligi logitechden bir adım onde.

sen m3500 almıştın demi? hangi tür müzik dnliyorsun? ben bassın bütün sesi alıp gitmesini sevmiyorum ses söz diğer ince sesler duyulsun istiyorum edifierin sub 30w neden yetersiz kalıyor ayarı falan yokmu? mesela bu logi creati lerde falan dinamik bass hissi veriyor onda nasıl bişey ? bass güzel ama düşük seviye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

Orijinalden alıntı: a.234

bende 5+1 ve 2+1 konusunda kararsız kaldım . logitech x530 aldım çok memnunum bassları çok iyi bana göre edifier m3500 bass konusunda bence yetersiz . ama ses netligi logitechden bir adım onde.

sen m3500 almıştın demi? hangi tür müzik dnliyorsun? ben bassın bütün sesi alıp gitmesini sevmiyorum ses söz diğer ince sesler duyulsun istiyorum edifierin sub 30w neden yetersiz kalıyor ayarı falan yokmu? mesela bu logi creati lerde falan dinamik bass hissi veriyor onda nasıl bişey ? bass güzel ama düşük seviye mi?

yok dostum x530 aldım ben logitech bass konusunda çok memnunum 5+1 destekli film ve oyunlarda da çok iyi muziklerde pop yabancı bass turlu muzık dinlerim gayet memnunum ses netliğide edifier m3500 gibi anlayamazsınız farkı bence m3500 avantajı tizzleriydi sanırım ama bass konusunda edifier tatmin etmedi beni.tizz konusuna gelince ben hiç fark göremedim 2 urunude ınceleme fırsatım oldu . eğer ps veya Tv bağlayacaksan x530 alma 2+1 olarak çalışıyor.m3500 bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.234 -- 1 Ekim 2012; 11:46:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki ben creative t6160 almıştım kulaklıgımda mesh oldugum şarkılardaki gibi olmuyor ben surround olarakda kurmadım tabi kablolarının kısalıgı yüzünden

sizce x530 la falan değiştirmeye değer mi arasnda bi 40-50 lira var ama tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.