Şimdi Ara

Creative THX 550 mi Philps 720SA DVD playera nasıl bağlarım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha yeni aldığım Philips 720SA dvd playerımı mecvut olan Creative THX 550 ses sistemine bağlamak istiyorum fakat nasıl bir bağlantı kablosu kullanıcağmı bilmiyorum; ses sisteminin PC bağlantı kablosu 3 yollu ön/arka/merkez (sanırım) dvd playera uymuyo haliyle,
    normalde butun kolanlar subwoofer'a geliyo ordan da pc ye bağlanıyor ayrıca sub üzerin aux cıkışı mevcut auxtan çıkp playerdaki coxial girişine bağlantı olabilir mi yoksa başka bir yolmu izlemek gerekir çevirici vs....
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden tşk..

• Üstadlar konu ile ilgili fikri olan yokmu!! ben hala bi çözüm bulabilmiş diilim ???

HELLPP !!!
  • thx550nin optik çıkışı var mı, yoksa L,R girişlerine stereo giriş yapmayı dene
  • THX te optik çıkış yok 3'lu pc cıkışı ve aux die bir çıkış var dvd de bütün çıkışlar mevcut ..
    Sanırım bir çeşit çevirici lazım bana ama nsaıl bir şey olması gerektiğini bilmiyorum ??
  • aux out yazıyorsa dvdde aux girişi varsa mutlaka ona uygun bir kablo vardır ama ben bilmiyorum coaxiyel ve digitalgiriş duydumkabloları teknosada gördüm ama aux bilmiyorum şimdilik Left Right yazan yerlerden bağlantı yap o da keyif verir.
  • sana böyle bişi lazım tahminimce tıkla
  • Evet ama acba bu sesi 5.1 veriyomu .

Ayrıca 5.1 sistemleri dvdye bağlayıp kullanan yok mu herkes home teather set mi alıyo evine kesin yapan vardır bu forumda anlamadım bu kadar zor bi iş mi bunu yapmak..
  • Bende aynı şekilde megaworks ve 720 sa kullanıyorum. Her elektronikçide bulabileceğin bir tarafı stereo kulaklık jakı gibi diğer uçları ikili lale jak olan kablolardan alacaksın(Tanesini 2 YTL ye aldım 3 tane alman gerekiyor). Lale jakları renklerine göre dvd playere diğer uçtaki jaklarıda megaworkse takman yeterli. Gayet güzel 5.1 ses veriyor zaten dvd playerde dd dts dpII decoderler var. Playere arkadan baktığında sağ taraftaki altı dişi jaka erkek lale jakları takacaksın doğru bir şekilde hepsi bu. Müzik ve mp3 lerde bile gayet güzel 5.1 ses veriyor. Yani benim fikrim bu ben gayet memnunum.
  • Hımm anladım bu kadar basit he bende kaç gündür nasıl coklucam die düşünüyodum
    yardımın için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cronas

Bende aynı şekilde megaworks ve 720 sa kullanıyorum. Her elektronikçide bulabileceğin bir tarafı stereo kulaklık jakı gibi diğer uçları ikili lale jak olan kablolardan alacaksın(Tanesini 2 YTL ye aldım 3 tane alman gerekiyor). Lale jakları renklerine göre dvd playere diğer uçtaki jaklarıda megaworkse takman yeterli. Gayet güzel 5.1 ses veriyor zaten dvd playerde dd dts dpII decoderler var. Playere arkadan baktığında sağ taraftaki altı dişi jaka erkek lale jakları takacaksın doğru bir şekilde hepsi bu. Müzik ve mp3 lerde bile gayet güzel 5.1 ses veriyor. Yani benim fikrim bu ben gayet memnunum.
    +

• arkadaşım bir ucu stereo diğer ucu rca girişli 3 tane kablo yaptırıyorsun, fiyatı da ucuz, o kablolarla dvd player'a bağlantı kuruyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.