Şimdi Ara

Creative THX550 mi yoksa Jazz 9940 mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi de analog olarak kullanılacak olsa hangisini seçerdiniz??Bu sistemleri test etmiş arkadaşlar vardır heralde :)Fiyat olarak jazz epey aşağıda(165$+kdv)Kararsız kaldım..Bir şey daha ekleyeyim bass'a çok önem veririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korci -- 18 Kasım 2004, 16:11:25 >

• Arkadaşlar fikri olan yok mu??
  • Kesinlikle ve şiddetle jazz 9940.
  • bende jazz derim...
  • 2 si arasında jazz.. biraz Daha uygun Fiyatlı olarakta Philips A5 600..
  • işte beklenen cvp honnery den geldi: a5.600
  • Bence kalite yani megaworks
  • Efendim, bir berbere saçım büyüdü mü diye sorarsanız, tabi tabi, gel tıraş edeyim der. Şimdi creative firmasında çalışanlar da haliyle creative diyecek. Ama jazz 9940 daha iyi, ben tarafsız olarak söylüyorum. Hatta gigaworks'u bile zorladı b modeli.
  • tmm güzel de neden creative 70watt gibi bi abartı rakam yazıyor anlamadım..Jazzınkiler 20wattmış.Peki ses çıkış ve kalite olarak nasıl?Creativeden daha mı iyi??
  • Orda yazılan 70 watt rakamı kesinlikle gerçek değer değildir. Burst power gücüdür. Yani anlık o sese ulaşılır. Jazz'da vadedilen ses 20watt gerçek rms'dir. Mehaworks'un surrpundlarının jazz'ın surroundlarından tek farkı tiz sesinin daha kaliteli oluşusur. Ama sadece bu tiz sesi 50wattlık bir fark yaratamaz. Ancak megaworks ve gigaworks serilerinin tiz sesleri gerçekten jazz'dan daha kaliteli, bunu özellikle vurgularım.
  • bence her ikisinide dinlemeden karar verme. Bas senin için çok önemliyse tercihini jazz dan yana kulanabilirsin belki ama m.workste tam olması gibi ne çok nede az. Bence m.works sesin rengini daha güzel veriyor. Bence her ikisini de dinle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.