Şimdi Ara

Creative (USB) Sound Blaster Audigy2 NX + Vista kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SB Audigy2 NX ses kartı kullanıyorum (USB).İşletim sistemim Vista Home Premium.Ses kartının equalizer yada surround mixer (ve diğerleri) gibi fonksiyonlarını VİSTA işletim sistemi kullanmam sebebiyle kullanamıyorum.Fonksiyonlar çalışmıyor.Ses kartının Vista için çıkarılan 3 adet güncellemesini Creative'in web sitesinden indirip kurdum ama herhangi bir değişiklik olmadı.

Bir şekilde bu sorunu yaşayıp,çözümünü bulabilen bir arkadaş varmı?Ne yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız çok sevinirim.

• aynen bendede

Auding 2 ZS kullaniyorum, ama driver i berbat bisi vistada o yuzden xp e masur kaldim

guzelim ultima yi kullanamiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 4 Temmuz 2007; 13:29:08 >
  • ben x-fi extreme musi kullanıyorum bütün full programlarıyla birlikte vista driverları mevcut
  • @emre6128 arkadaşım,tavsiyen için sağol ama bu benim zaten yüklemiş olduğum 3 tane update dosyasından birisiydi,ben yinede yükleyip kurdum ama hiçbir değişiklik olmadı.

Audigy2 NX ler Vista ile kullanılmıyormu acaba?Yani ben laptopuma bağladım,5+1 ses sistemi ile kullanıyorum şuan,ama equalizer ve diğer özellikler olmadan.Onları ayarlayacağım menü ne yazıkki uyumsuzluk nedeniyle açılmadan hata veriyor.EAX ve CMSS-3D yi kullanabiliyorum;ama şu system tray de olan Creative Sound Control simgesine tıkladığımda bir uyarı yazısı çıkıyor ve açılmıyor.Açılmayıncada bu ses kartınının herhangi bir özelliğini (biraz önce yazdığım 2 tanesi dışında) kullanamıyorum.

Bu durumda XP ye geri dönmekten başka bir çare kalmıyor herhalde :((

Eğer bu duruma bir çare bulan olduysa,tüm fonksiyonlarıyla kullanabilen varsa (Vista üzerinden) yardımcı olablirlerse çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.