Şimdi Ara

creative vibra 16c ct 2505 ses kartının driverini bulamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc ye format attım ama ses kartımın cd si yok, markasınıda bilmiyorum. üzerine baktım ve böyle yazıyor: vibra 16 c creative tech 95 ct 2505 tdq2 driverini nerden bulabilirim?? yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Hangi sürücüsünü istiyorsun?
    Windows 95,98,me,xp,vista?
  • XP !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysell_84 -- 13 Ağustos 2007; 21:45:27 >
  • XP !!
  • XP'nin bu eski ses kartını otomatik olarak tanıması gerekir. Aygıt tanınmadı diye bir uyarı ile karşılaştınız mı?
  • hayır uyarı gelmedi. sp1 olduğu için olabilirmi?
  • evet xp otomatik tanır.. kartı çıkar başka slota tak. yeniden başlat..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka buna uygun slot yokki. ya bu kasada zaten kendinden ekran ve ses kartı var ama ses bozuk olduğu için ses kartı takılıydı. yani şimdi sürücüsünü bulamıycakmıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysell_84 -- 13 Ağustos 2007; 23:12:50 >
  • internete bakıyorum ama tam adını bilmediğim için karışık şeyler çıkıyo. yokmu bu kartı kullanan biri??
  • ses kartın ısa slot tipi olabilir. arkadaşın dediği gibi makina kapalıyken ses kartını sök. sonra makinayı aç. sonra kapat tekrar tak ses kartını büyük ihtimalle görür. başka ses kartlarında denedim bu şekilde gördü xp ses kartını.
  • deniycem cnm saol =)
  • Driverguide'da buldum bitane seninkinden olabilir.Dene istersen

http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=44298
  • kartı çıkarıp taktıımda hiçbi uyarı gelmedi!! ayrıca bu siteye girdim bu aslında ama win95 için bu:s benimki xp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysell_84 -- 14 Ağustos 2007; 3:20:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aysell_84

kartı çıkarıp taktıımda hiçbi uyarı gelmedi!! ayrıca bu siteye girdim bu aslında ama win95 için bu:s benimki xp

İstersen msnden yollayabilirim sana.Veya o siteye üye ol öyle indir.Bi ara üye olmak ücretli diye konuşuyolardı ama bn uzun zamandır üyeyim.
  • üye oldum indirdim ama o win 95 için sanırım olmadı. ver bakim msn i konuşalım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysell_84 -- 14 Ağustos 2007; 20:17:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

quote:

Orjinalden alıntı: aysell_84

kartı çıkarıp taktıımda hiçbi uyarı gelmedi!! ayrıca bu siteye girdim bu aslında ama win95 için bu:s benimki xp

İstersen msnden yollayabilirim sana.Veya o siteye üye ol öyle indir.Bi ara üye olmak ücretli diye konuşuyolardı ama bn uzun zamandır üyeyim.

Seni gidi seniii

• bu n demek şimdi :p
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.