Şimdi Ara

CREATİVE - X-Fİ ELİTE PRO SES KARTI - İHTİYAÇ FAZLASI SADECE 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 Yıldır En Ufak Bir Sorunu Olmadan Kullandığım Ses Kartımı ''Sound Blaster Recon3D''ye Geçtiğim İçin Satıyorum. Ses Kartımın 5 Ay Daha Garantisi Devam Ediyor. (Garantisi : ÇÖZÜM BİLGİSAYAR'DAN)

Kutu İçeriği Full Olarak Alıcına Teslim Edilecektir.

Fiyat : PEŞİN 150 TL (PAZARLIK VE TAKAS YOK !!!!)

Ankara-Kalecik'te İkamet Ediyorum, Kalecik ve Akyurt'a Elden Teslim Edebilirim.

Gereksiz Yorumlar İtinayla Şikayet Edilecektir.

Not ; Fiyatı Neden Düşük ? Gibisinden.. Düşünebilirsiniz, Sadece Keyfe Keder Satılıktır, Öyle Yana Yana Satılsın diye Çabalamıyorum, Çünkü Ses Kartımın Durumu ve Kalitesi Ortada.

CREATİVE - X-Fİ ELİTE PRO SES KARTI - İHTİYAÇ FAZLASI SADECE 150 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arafat_auto_car -- 3 Ocak 2013; 17:31:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İstanbulda olsaydınız kaçırmazdım güzel kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qfirat

İstanbulda olsaydınız kaçırmazdım güzel kart.

Kısmet Diyelim..

• Merhabalar Ankaradayım , şuan internetten araştırıyorum , Win7 64 Bit ile çalışmayan özelliği varmı ? THX setup gibi mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Merhabalar Ankaradayım , şuan internetten araştırıyorum , Win7 64 Bit ile çalışmayan özelliği varmı ? THX setup gibi mesela

Ben Kartı 4 Gün Önce Söktüm Bilgisayarımdan... Sökmeden Önce Window 7 64 Bit'te Kendim Kullanıyordum ve Herhangi Bir Sorun ve Problem Yaşamadım, Ayrıca Kumandası Felan Da Sorunsuz Çalışıyor..

• Eminim çalışıyordur, bende de Audigy 2zs var , gayet güzel bir şekilde çalışıyor da bazı özelliklerini kullanamıyorum. O anlamda driver nedeniyle bazı özellikleri inaktif durumda oluyor mu onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Eminim çalışıyordur, bende de Audigy 2zs var , gayet güzel bir şekilde çalışıyor da bazı özelliklerini kullanamıyorum. O anlamda driver nedeniyle bazı özellikleri inaktif durumda oluyor mu onu merak ediyorum.

Kardeşim Ben X-fi Serisinin Her Modelini Kullandım, İçlerinden En Güzeli ELİTE PRO Çıktı. Bak Bu Ses Kartının Şöyle Birşeyi Var.. Bu Ses Kartının Yanında Orjinal Windows Vista Drıver DVD'Sİ Var. Ben Bunu Windows 7'ye Kurdum Ve Bütün Modlarını ve Özelliklerini 1.5 Sene Kullandım. Ben Zaten Stüdyoda Master Yapmak İçin Bu Ses Kartını Kullandım, Yani Windows 7'de Bu Kartı Bütün Özellikleriyle Gözü Kapalı Kullanırsın. İçin Rahat Olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon numaranızı verirseniz yarın elden alırım.
  • ttel numaranızı verirseniz yarın elden alırım
  • urunde kozmetik olarak bir problem yok sanırım degilmi
  • Madem satmayacaksin neden ilan veriyorsun anlamadim verdigin teli 10 kez aradim mesaj attim cevap vermedin 100 200 liralik sey icin bunlara Gerek yok......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakunverdi

Madem satmayacaksin neden ilan veriyorsun anlamadim verdigin teli 10 kez aradim mesaj attim cevap vermedin 100 200 liralik sey icin bunlara Gerek yok......

Adam dolandırıcı. 150 liramı çarptı ama cin olmadan adam çarpmak neymiş görecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molenis -- 5 Ocak 2013; 20:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: molenis

quote:

Madem satmayacaksin neden ilan veriyorsun anlamadim verdigin teli 10 kez aradim mesaj attim cevap vermedin 100 200 liralik sey icin bunlara Gerek yok......

Adam dolandırıcı. 150 liramı çarptı ama cin olmadan adam çarpmak neymiş görecek.

Geçmiş olsun.

Bir kaç pm ile anlamıştım adamın dolandırıcı olduğunu, pm ile uyar dim alacak kişileri.
    Keşke buraya yazmış olaydım.
    Çok sinirlendim bu olaya.

IP adresinden buldurt kardeşim forum yetkilisine ve direk mahkeme ye ver gitsin.
    Görsün bakalım 150 tl için nasıl Madam olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orijinalden alıntı: molenis

quote:

Geçmiş olsun.

Bir kaç pm ile anlamıştım adamın dolandırıcı olduğunu, pm ile uyar dim alacak kişileri.
    Keşke buraya yazmış olaydım.
    Çok sinirlendim bu olaya.

IP adresinden buldurt kardeşim forum yetkilisine ve direk mahkeme ye ver gitsin.
    Görsün bakalım 150 tl için nasıl Madam olunur.

Sağolasın kardeşim. IP adresine bile gerek kalmayabilir. Zaten kendini ele vermeyecek kadar kafası çalışsa bu kadar az para için böyle malca işlere girmezdi.

• ''Not ; Fiyatı Neden Düşük ? Gibisinden.. Düşünebilirsiniz, Sadece Keyfe Keder Satılıktır, Öyle Yana Yana Satılsın diye Çabalamıyorum, Çünkü Ses Kartımın Durumu ve Kalitesi Ortada''.

Yukarıdaki cümlede zaten bir anlatım bozukluğu var. Fiyatı neden düşük gibisinden düşünebilirsiniz diyor önce,
    sonrasında ise keyfekeder satılıktır diyor. Keyfekeder satılıksa,yana yana satılsın diye çabalamıyorsa fiyatın yüksek olması gerekirdi.

Ben de forumdan uygun bir ses kartı almayı düşünüyordum. Demek ki bu bölümde de dolandıcılar türemeye başladı.
    Dolandırılmamak için neler yapmak gerekiyor arkadaşlar? Tecrübeli arkadaşlara sormakta fayda var.
    Fazla referansı olan kişilerden mi alışveriş yapmak gerekiyor, sizler nasıl alışveriş yapıyorsunuz?
  • Beni zaten burdan değil bundan önce açtığı ekran kartı satışından dolandırdı. Radeon HD 6850'ye 175 lira dedi. Ben de kabul ettim. Faturayı göstermesini ve telefon numarası istedim. Onları da verdi. Sonra fiyatı ben hiç istemeden 150 liraya düşürdü ki caymayayım. "Cuma günü ekran kartı alacağım, yarın (perşembe) mutlaka satmam lazım" deyince ben de fazla üstüne gitmedim. Bu kadar neyine güveniyor çok merak ediyorum da kişisel bilgilerini vermekten çekinmiyor, banka numarasına kadar her haltı belli gerizekalının.
  • ben kullanıyorum 100 tl ye aldım 2.el kadıköyden ama 1 seneden fazla oldum emin olun ev kullanıcıları için her açıdan fazlasıyla bir ses kartı ama sağlam bir hoparlör setiniz varsı emin olun hakkını verir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.