Şimdi Ara

CREATIVE X-FI EXTREME GAMER FATALITY PRO 64 MB Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Üründe hiçbir problem ve sıkıntı yoktur,faturası,kutusu ve cd'leriyle birlikte verilecektir...Ürün x-fi xtreme music veya xtreme gamer modelinden gerek mimari gerekse 64 mb ram'i olmasından dolayı daha üstündür..Bilenler bilir,performansı müzik,film ve özellikle de oyunlarda mükemmeldir...

51 milyon transistör, 24 bit - 192 khz, Wolfson dac, 64 mb x-ram, x-fi cpu, cmss 3d, EAX vs.. daha birçok özellik..Onboard'dan sonra ilaç gibi gelen bir ses kalitesi var şöyle söylemek gerekirse piyasadaki kalitesiz 20 tl'lik hoparlörleri bile dinlenebilir hale getirebilirler..

İstediğim fiyat: 110 tl (Foruma özel) Takas yok..İstenilen yere uygun fiyata kargo,Ankara içi elden teslim..

CREATIVE X-FI EXTREME GAMER FATALITY PRO 64 MB Ses Kartı

ÖZELLİKLER;

24-bit Analog-to-Digital conversion of analog inputs:
    96kHz sample rate
    24-bit Digital-to-Analog conversion of digital sources:
    96kHz to analog 7.1 speaker output
    24-bit Digital-to-Analog conversion of stereo digital sources:
    192kHz to stereo output
    16-bit to 24-bit recording sampling rates:
    8, 11.025, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48 and 96kHz
    ASIO 2.0 support:
    16-bit/44.1kHz, 16-bit/48kHz, 24-bit/44.1kHz 24-bit/48kHz and 24-bit/96kHz with direct monitoring
    Enhanced SoundFont support:
    Up to 24-bit resolution
    X-RAM:
    64MB
    Audio Performance (Rated Output @ 2Vrms, Typical Value)
    Signal-to-Noise Ratio (20kHz Low-pass filter, A-Weighted):
    Stereo Output 109dB
    Front and Rear Channels 109dB
    Center, Subwoofer and Side Channels 109dB
    Total Harmonic Distortion + Noise at 1kHz (20kHz Low-pass filter):
    0.004%
    Frequency Response (-3dB, 24-bit/96kHz input ):
    10Hz to 46kHz
    Frequency Response (-3dB, 24-bit/192kHz input):
    10Hz to 88kHz (Stereo only)
    Connectivity
    Speaker and Headphone connections:
    Stereo to 7.1 (Line Out via three 3.5mm mini jacks)
    Flexijack:
    Line In / Microphone In / Digital Out¹ / Digital I/O² via shared 3.5mm mini jack
    Auxiliary Line level Input:
    4-pin Molex connector
    I/O Console connector:
    For linking to the Sound Blaster X-Fi I/O Console (upgrade option)
    Feature
    Description
    X-RAM: Boost performance even further in games with X-RAM support
    Free up system memory and improve overall gaming audio performance in game titles like QUAKE 4, Battlefield 2, Prey and others that take advantage of X-RAM.
    X-fi CMSS-3D: Hear your enemies before they find you
    Don't let them sneak up behind you. X-Fi CMSS®-3D Headphone creates nine virtual speakers over stereo headphones for positional audio that's so accurate you can actually locate enemies by sound. Multichannel speakers are even better with audio cues that let you hear exactly where they are even between speakers.
    EAX Advanced HD 5.0: Immerse yourself in a new dimension of sound
    Bullets whiz past your head. Explosions shake the room. Take reality to the next level with EAX® ADVANCED HD™1 sound effects in games.
    X-fi 24bit crystallizer: Get lost in the details
    Hear crisp, sharp gunshots and deep, booming explosions. X-Fi Crystalizer™ revitalizes your compressed game sounds, bringing out the highs and lows for the most intense gaming experience ever.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 2 Ocak 2012; 14:35:32 >

• ne yaptın yedin mi 110 lirayı? bana kart gelmedi de bi hatırlatayım dedim.
  • Terbiyesizliğini buraya da taşımışsın...Hiç şaşırmadım....Bana attığın pm'i ve benim sana attığım cevabı buraya copy+paste yapsan da herkes anlasa 110 tl'ni ne yaptığımı...
  • PM1-----Girip okumuşsun mesajlarımı. Bu sana son mesajım. Cevap yaz bana. Beni oraya getirtme.
    ------------------------------------------------------------------ooooooooooooooooooooooooooo----------------------------------------------------------------
    PM2-----Bak delikanlı üslubuna dikkat etmeni tavsiye ediyorum ilk önce biraz saygılı olmayı ve beklemeyi öğren yoksa zaman içerisinde başka kişiler sana bunu bir şekilde öğretirler...Dün ankarada müthiş bir kar vardı kargo şubesine gidemedim bütün yollar kilitlenmişti keza onların araçları da alım için gelmedi...Kargonu bugün sabahtan dediğin şekilde Yurtiçi kargoya teslim ettim..Efeler şubesinden yarın alacaksın...Mesajını bugün akşam üstü evet okudum ama cevap yazamadan hemen forumdan çıktım çünkü acil dışarı çıkmam gerekti...Eve şimdi geldim ayrıca bilgisayarın başında senin mesajlarına cevap yazmak için hazırda beklemiyorum ben işlerim güçlerim var..Ayrıca senin eft yaptığın gün sahibinden.com üzerinden aynı ürünü 130 tl ye önceden açmış olduğum ilan için başka biri ödeme yapmış ve ürünü satın almış ama ben sana söz verdiğim için bu satışı sahibinden.com yönetiminden rica ederek iptal ettirdim...İnsanlara ve kime ne yazdığının farkına var ve öyle yaz beni oraya getirtme falan cidden hoş şeyler değil...Beni ne zannettin ki sen? 110 tl'ni alıp kayıplara mı karıştığımı falan zannettin? Terbiyesizlikten başka birşey değil bu mesajın...Benim yaşım 33 ismim de A**** A***** A*****da oturuyorum telefonum da 0 5** *** ** ** eğer hala gelmek istiyorsan buyur gel misafirim ol sohbet ederiz sana biraz abi nasihatı falan veririm...Hayatımda ilk kez Kargoyu bir gün geciktirdim diye bir forum üyesinden tehdit aldım...Tehdit etsen neye kime fayda ateş olsan düştüğün yeri yakarsın....Sana kargoyu salı günü veririm demiştim ama bu kar yağışından ötürü bir gün gecikmeyle çarşamba günü verdim...Evden acil çıkmasaydım bunu yazacaktım zaten ama bilgisayarı hemen kapatıp çıktım sende okudu ama cevap yazmadı zannettin beni 110 TL için... Ben 8 yıldır buradayım rahat ol sattığım aldığım ürünleri toplasan bir araba parası çıkar hiçbir zaman üçün beşin hesabını yapmadım yapsaydım 130 tl'ye sahibinden üzerinden satışı iptal etmez oradan satardım...Neyse daha fazla da sinirlerimi bozamayacağım yoksa daha farklı konuşacağım...Bir de özendik bezendik gittik birşey olmasın ürüne diye balonlu naylon aldık ona sardık öyle gönderdik...
    ---------------------------------------------------------------------oooooooooooooooooooooo--------------------------------------------------------------------
    PM3-----delikanlı ne ya. çocuk mu var sanıyon karşında sen. istersen 30 yıldır forumda ol. girip profilime bakıp göremediysen kaç yaşımda olduğumu diycek bişey yok. bi gün geciktirmişmiş. pazardan demedim mi sana para yarın sabah
    hesabında diye. sen de demedin mi tamam ben de kargoyu hazır hale getireyim, pazartesi yolluyayım diye. sonrasında da yok eve yetişebilirsem yok bu akşam olmadı yarına. sonra cevap yazmadın 2 gün. Ne güzel saygılı saygılı yazışıyorduk. Dedim ilk defa benim kadar düzgün bi adam denk geldi harika. Senden hiç beklemediğim bi şekilde 2 gün cevap alamadıktan(ki nasıl olup da bu kadar rahat davrandın anlayabilmiş değilim) sonra yemin ediyorum kaza geçirdin falan sandım. Dedim bu kadar referansı olan adam, düzgün saygılı siz diye hitap ederek yazı yazacak kadar saygılı adam bunu yapmaz kesin bişey oldu bu adama. Her neyse emin ol ben senin düşündüğün gibi klavye arkası kabadayısı falan değilim.www.****.***.tr ye personele gir bak istersen. Ama artisliklere tahammülüm yok gerekirse kralı da olurum. Senden istediğim bi an kendini benim yerime koyman. Parayı yatırdıktan sonra pazartesiden beri beklediğin kargonun 3 gün süresince kargolanmadığını ve her nasıl bir talihsizlikse mesajların okunduğu halde de cvp gelmediğini ve bunu çok güvendiğin saygılı birinin yapıyor olmasını düşün. Sen nasıl tepki verirdin bi düşün. Bu yaşta yapacağın şeyi öğretmek gibi olmasın ama 1 dk. ayırıp bi msj yazıp(ki telefonum da var ordan bile msj atabilirdin) "birader kız arkadaşımdan ayrıldım, birader kolumu kırdım, kar var deli gibi dışarı çıkamıyorum" vs. bişey yazsan bu tepkiyi almazdın. Balonlu naylona vakit harcayacağına keşke buna 1 dakkanı ayırsaydın.
    Herneyse iğrenç bi deneyim oldu hakkaten. Yazık.

Heralde herkes anlamıştır. İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerdeabit -- 12 Ocak 2012; 10:18:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.