Şimdi Ara

DALI ZENSOR-1 ve TOPPING TP-21 T-CLASS AMFİ - - Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar,

Bu sistemleri yaklaşık 20 gün önce aldım amfi hong-kong tan geldi hoparlörleri de istanbuldan aldım 2 yıl garantili ve faturalı olarak...Ürünler dediğim gibi 20 gündür bende evdeki üçüncü sistem oldukları için biraz evi boşaltma kararı aldım eş durumu da önemli bir faktör çünkü nereye girerseniz girin salonda,odalarda her yerde hoparlör ve amfiler var gerçekten haklı da :) Sistemlerimin en yenileri olan bu ikiliyi satışa çıkarıyorum abartmanın anlamı yok zaten bir stereo ve bir tane de ev sinema amfim ve hoparlörlerim var bu üçüncü sistem biraz fazlalık oldu..

Ürünlerin sıfır hatada ve 10/10 kondisyonda tertemiz olduklarını söylememe gerek yok sanırım..Hoparlörler ciddi anlamda muazzam performans veriyorlar bu 25 watt r.m.s lik toppinglerle bile ayrıca ses seviyesini yarıya kadar açtığımda çok çok yeterli bir ses alabiliyorum 25 watt olduğuna bakmayın (6 ohm dalilerle 20 watt civarı bir güç verebildiklerini tahmin ediyorum)..Test edilen bütün inceleme sitelerinden 5 üzerinden 5 yıldız veya "Highly recommended"almıştır internetten araştırırsanız da görebilirsiniz..Ürünün Burn-in süreci de henüz bitmedi hesaplamalarıma göre tavsiye edilen 100 saatin daha 60 saatini tamamlayabildim..Ama her bir geçen saatten sonra bile ses o kadar değişiyor o kadar açılıyor ki satmayı da bir daha ve bir daha düşünüyorum ürünü açıp dinlediğimde satma fikrim tamamen kayboluyor kendi kendime yok yok kalsınlar bu fiyata böyle performans olamaz diyorum ama sistemi kapattığımda da her yerin hoparlör olduğunu görüp gerçekleri kabulleniyorum..

Bütün kutu içeriği eksiksizdir yanında faturası da mevcuttur...Amfide aynı şekilde 4 ohm da 25 watt r.m.s verebilen T-CLASS tripath çipli müthiş sahnesi olan yurtdışında lambalı amfilerle mukayese edilebilecek kadar detaylı çalan bir amfidir..Giriş seviyesi diğer markaların standart entegre amfilerinden çook daha iyilerdir..Kullanılan kapasitörler ve diğer aksamlar audiophile sınıfı sıradan olmayan pahalı parçalardır..Aynı zamanda da kulaklık amfisi olarak kullanılabilirler,ön taraftaki 3.5'luk kulaklık girişine kulaklık takıldığı zaman ürün otomatik olarak kulaklık moduna geçer..

Amfinin performansı hakkında fikir sahibi olabilmeniz için aşağıdaki videoya bir göz atmanız yeterli olacaktır;Ürün videodaki amfinin birebir aynısıdır..

http://www.youtube.com/watch?v=pB_0fmfs-og

Amfiyi ve hoparlörleri Ankarada evimde gelip deneyerek dinleyerek de alabilirsiniz..Onun haricinde alıcı ödemeli olarak Türkiyenin heryerine kargo yapabilirim..

Fiyat;

DALI ZENSOR-1: 460 TL
    TOPPING TP-21 AMFİ: 260 TL

saygılar,
    atalayalper

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 22 Kasım 2011; 16:43:22 >

• Biraz daha fotoğraf ekleyelim aslında eklemiştim ama sistem kabul etmemiş nedense..

• Bir kaç tane daha;

• güzel ürünler , hayırlı satışlar
  • Ürünler satılmıştır..Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.