Şimdi Ara

CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI seste boğulma problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI aldım vatandan z5500 e bağladım seste bi boğulma var mid ve bas sesleri bi garip geliyor win 7 kullanıyorum driveri yükledim gerekli ayarları yaptım bilmiyorum bi gariplik var acaba ses kartı 5+1 i kaldırmıyormu,acil cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• ses kartı ayarlarından surroundu kapattım sorun çözüldü gibi gözüküyor ama şu an bası açamıyorum komşular şikayete geldi diye yarın deniycem tam olarak denemek için ama ben surround açıkken kullanmak istiyorum sistemi sizce nedendir bu sorun neden surround açıkken boğukluk yapıyordur?
  • Ekran kartlarındaki gibi ses kartı driverları düzgün kurulmadığında performans düşüklüğü yaşanıyor. Tüm ayarları sıfırlayıp deneyin olmazsa tekrar kurun driverları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Ekran kartlarındaki gibi ses kartı driverları düzgün kurulmadığında performans düşüklüğü yaşanıyor. Tüm ayarları sıfırlayıp deneyin olmazsa tekrar kurun driverları.

teşekkürler öncelikle denedim tekrar kurmayıda sorun şurda surround açıkken ses bozuluyor surround kapalı dinliyorum ses kartından ayar olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.