Şimdi Ara

Creative X-Fİ Surround 5.1 pro harici ses kartı windows 7 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3-4 gün önce ikinci el bir Creative X-Fİ Surround 5.1 pro ses kartı satın aldım kullanan kişi temiz bakmış belli driver cdsi kutusu vs. ile geldi.Ben kendi cd si ile kurulum yaptım.Kurulum tamamlanınca update de ediliyor.Ancak Creative audio control panel ve entertainment console da hata veriyor.Kurulumu kaldırıp tekrar yaptım.Biostan onboard ses kartını da devre dışı bıraktım ama sorun devam etmekte.Benim pc biraz tarihi eser ona lafım yok.Acaba anakartın kaldırmaması gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Tahminen yazılımsal bir problem diye düşünmüyor değilim.
    Anakart Asus M2s-x 4gb ram amd çift çekirdek işlemci :)
    Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.Ayar yapamadıktan sonra ses kartının pek anlamı olmuyor.Araştırırken gördüm denk gelmişti özellikle X-FI nickli bilgili arkadaş yardımcı olursa sevinirim.İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-gmstkn -- 25 Nisan 2016; 22:22:41 >

• emre-gmstkn E kullanıcısına yanıt
    konularımı okumuşsan daniel_k'dan haberin vardır. daniel_k'nın çıakrmış olduğu driver suite'ni yüklemen lazım. CD'yi yüklemişsin, onu komple kaldır sistemden hatta driver sweeper gibi araçlarlada kaldırdığından emin ol. sonra bunu yükle.

http://forums.creative.com/showthread.php?t=721326

foruma üye olman gerekebilir link için. esas download linki bu:https://drive.google.com/open?id=0B4veZnyFbxW4UndUZjh0MFB3czQ

• Teşekkür ederim deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Merhaba dediğiniz gibi eski driverı komple kaldırıp driver sweeper programramıyla da kontrol ettim ve oradanda kaldırdım.Verdiğiniz linkteki Daniel K'nın dreiverını da yükledim ama sorun hala devam ediyor Hatta farklı bir usb girişini kullandım bu sefer.Başka ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz?

Windows 8.1 ya da 10 yükleyip dene. Windows update'i otomatikten çıkar, BIOS'tan diğer ses kartılarını disable etmiştin sanırım.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Sonunda başardım :) güvenli modda kaldırdım eski driverları ve driver sweeperdan bakınca daha fazla dosya kaldırma yaptı.Daha önce pc normal şekilde çalışırken driver sweeper da daha az silinecek birim çııkmıştı.Burdan da anlaşıldığına göre driver kaldırma tamamen olmadığından o sorun devam etti.Daha sonra işine yarayacak arkadaşlar olabilir.Tekrar anlatayım pcyi güvenli modda açıp creative ait tüm dosyaları kaldırdıktan sonra driver sweeperla da temizleyin ve yine Daniel K. nın creative driverını yine güvenli modda yükleyin pc yi yeniden başlatın ve olay tamam :) Yardımların için tekrar teşekkürler X-Fı nickli kardeşim isim neydi bu arada. Creative X-Fİ Surround 5.1 pro harici ses kartı windows 7 sorunu

Çok iyi, sevindim güvenli mod aklıma gelmemişti valla gerçi düşününce gerekiyor çünkü creative driverları örümcek gibi dağılıyor sisteme ondan yeni windows kurmanı tavsiye etmiştim ama gerek kalmamış. DDU ve driver sweeper genelde safe mode dışında da iyi çalışıyorlar ama bunda gerek olmuş işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.