Bildirim
Creative X-FI Surround Pro Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Elinizdeki 2.1 hoparlörü de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sorun olmaz.
Yalnız bilgisayar laptop değilse bu kartı önermem. Tabii ki o/b ses kartına göre daha iyi ama gerçekten vasat bir ses kartı. Onun yerine Asus Xonar serisinden DS, DG, DX yada D1 modellerine bakmanızı öneririm.
Dediğiniz Creative'i 1 sene kullandım. Şu an Asus Xonar DX modelini kullanıyorum. Asus'a geçtikten sonra çok ciddi bir iyileşme oldu. Bu sebeple Creative'in bu modelini önermem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam laptop ile kullanacağım. Bütçem 250 lira civarında olduğu için mecburen bu modele yöneldim. Teşekkürler bilgi için. -
O zaman fazla seçenek yok.
Eğer yurtdışından getirtme şansınız varsa Asus Xonar U7 modelini tavsiye ederim. Gerçekten çok başarılı bir kart olduğu söyleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam peki ASUS XONAR U1 ve ASUS XONAR U3 hakkında bilginiz var mı? creative de dahil olmak üzere bu üç model arasından sizce hangisi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsnlky -- 26 Mart 2014; 19:11:21 > -
Yurtdışı sitelerinde de Asus U3'ün creative'e göre daha iyi bir müzik deneyimi sunduğu söylenmiş. Her iki kartı da kullanmış kişilerin yorumları bu yönde.
http://www.head-fi.org/t/627553/asus-xonar-u3-vs-creative-sound-blaster-x-fi-go-pro-usb
Creative'den sonra Asus'a geçmiş biri olarak ben de Asus U3'ü öneririm. -
Anladım hocam. Asusu alacağım sanırım çok teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X