Şimdi Ara

CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI ve Console Launcher Ayarları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
9
Favori
32.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kartını battlefield bad company 2'de hem creative 2.1 hoparlör ve sharkoon x-tatic 5.1 kulaklıkta denedim, seslerdeki değişimi şimdi anlıyorum. Özellikle kulaklıktaki surround etkisi müthiş oldu. Seslerdeki detayı anlatamam, sanki oyuna yeni sesler eklenmiş gibi oldu. Yanlız basslardaki yırtılma sorunu devam ediyor. Bass redirection açınca yırtılma daha artıyor, svm ayarını on yapınca biraz azalma oluyor ama ginede bozulma var basslarda. Bass olmayan seslerde hiç bi sıkıntı yok. Mesela şu an winamptan müzik dinliyorum müzikte basslar çalınmaya başladığında yırtılmalar başlıyor. Bass kesilince düzeliyor müzik. ne yapabilirim bi yardım ...
  • Yok mu cevap beyler ???????
  • ses kartı almayı düşünüyorum acaba aşağıdaki ses kartalrının hangisini alsam biri usb diğeri dahili ses kartı cretivin

ses sitemim logitech z5500 de kulncam hem sinema hem müzik hem oyunda kullancam ses sitemim şu an on borda bağlı

dahili

link

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394#divDigerResimler

harici usb

link

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569

tasiyenizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: elessar19

Yok mu cevap beyler ???????

Orjinal driverlarını mı kullanıyorsun?

Öyle ise crys. eax vs bütün efektleri kapat gene yırtılma oluyorsa bir terslik var.
  • quote:

Yardım etmek isteri ancak ilk defa boyle bi sorun ile karşılaştım.Arkadaşın dediği gibi orjinal driver mı kullandıgınız ?

quote:

Orijinalden alıntı: tekno2011

ses kartı almayı düşünüyorum acaba aşağıdaki ses kartalrının hangisini alsam biri usb diğeri dahili ses kartı cretivin

ses sitemim logitech z5500 de kulncam hem sinema hem müzik hem oyunda kullancam ses sitemim şu an on borda bağlı

dahili

link

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394#divDigerResimler

harici usb

link

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569

tasiyenizi bekliyorum

Kesinlikle dahili olanını tavsiye ediyorum.Harici usb ile bağlanılanın içindeki kapasitörleri gormuş birisi olarak x-fi titanium ile alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wituy -- 1 Nisan 2011; 19:33:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wituy

quote:

Yardım etmek isteri ancak ilk defa boyle bi sorun ile karşılaştım.Arkadaşın dediği gibi orjinal driver mı kullandıgınız ?

quote:

ses kartı almayı düşünüyorum acaba aşağıdaki ses kartalrının hangisini alsam biri usb diğeri dahili ses kartı cretivin

dahili

link

harici usb

link

tasiyenizi bekliyorum

Kesinlikle dahili olanını tavsiye ediyorum.Harici usb ile bağlanılanın içindeki kapasitörleri gormuş birisi olarak x-fi titanium ile alakası yok.

peki ses kalitesi farkı olur yoksa sadece malzeme kalitesmi sonuçta ikiside cretive yani demk istediğin usb olan daha kalitesiz mi ses çıkışında ve seste merek lık vss

yoksa aynı kalitede ise usb almak daha mantıklı geliyo bana en azından leptopa bağlama şansı oluyo ve tanışanabilir

bide bu dahili xfi titanyum kart thx sertifikalımı çünkü bu x fi usb li olanın thx sertifikalı pro olanı bimekse gelmiş

link

http://www.bimeks.com.tr/urun/1066/116785/creative-sb-x-fi-surround-5-1-pro-usb-ses-karti.aspx thx sertifikalı x fi usb kart cretive yoksa diğer xfi titanyum dahilimi ??????????

benim için sesi yüksek ve kaliteli veren kart olması ses sitemine

hangisini alayım ??? bu iki üründen tavsiyeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2011 -- 1 Nisan 2011; 19:50:59 >

• Ben kartların içini gördükten sonra dinleme imkanına sahip olmuştum.Belki pskolojiktir ancak dahili olan daha kaliteli ses veriyormuş gibi gelmişti.Benim şahsi fikrim dahili olanını almanızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Öyle ise crys. eax vs bütün efektleri kapat gene yırtılma oluyorsa bir terslik var.

İlk önce orjinal driverleri yüklemiştim. Orjinalde daha beterdi bozulmalar, sonra format atıp Daniel K'nın sürücüsünü yükledim. Baya düzeldi diyebilirim sorun ama ginede oluyor bozulmalar. Olayı şöyle çözdüm console launcherdaki panelden sesi 70'e düşürünce basslardaki yırtılma gidiyor. Sesi 100'e çıkarınca yırtılmalara aynen devam. Bende ses ayarını 70'de tutup, sesi kulaklıktan veya hoparlörden artırıyorum. Sesi son seste yapsam kulaklıktan hiç bi bozulma olmuyo, ama konsol launcherdan artırdımı hep bozuk çalıyo. Ne iştir anlamadım. Acaba bişeyleri ters ayarladım dicem ama ses ayarlarını default yapınca o kadar bozuk çıkıyoki basslar bende ayar çekiyorum consoldan.

• Ben de hep %70 de kullandım bi sorun yok belkide %100 olunca sorun oluyordur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JakX

İlk önce orjinal driverleri yüklemiştim. Orjinalde daha beterdi bozulmalar, sonra format atıp Daniel K'nın sürücüsünü yükledim. Baya düzeldi diyebilirim sorun ama ginede oluyor bozulmalar. Olayı şöyle çözdüm console launcherdaki panelden sesi 70'e düşürünce basslardaki yırtılma gidiyor. Sesi 100'e çıkarınca yırtılmalara aynen devam. Bende ses ayarını 70'de tutup, sesi kulaklıktan veya hoparlörden artırıyorum. Sesi son seste yapsam kulaklıktan hiç bi bozulma olmuyo, ama konsol launcherdan artırdımı hep bozuk çalıyo. Ne iştir anlamadım. Acaba bişeyleri ters ayarladım dicem ama ses ayarlarını default yapınca o kadar bozuk çıkıyoki basslar bende ayar çekiyorum consoldan.

İlk önce orjinal driverleri yüklemiştim. Orjinalde daha beterdi bozulmalar, sonra format atıp Daniel K'nın sürücüsünü yükledim burda ki olayı anlamadım

cretive ses kartı olupta başka driver nasıl kuruyon anlamadım gitii

cretivin ses kartı için cretive driveri yüklersin vb tüm donanımalrın driverleri içinde geçerli bu olaygidipte ati ekran kartı olupta nivedia ekran kartı driveri kurmak gibi bi şey değilmi bu

bende şu cretive hfi sorround pro usb ses kartı vat thx sertifikalı pro versionu thx sertifikalı olan bi,de ilk düz çıkan modelinde thx yok

şimdi şu söylemek istiyorum sen ayrı bi driver yükleyip daha kaliteli ses ve randıman alıyorum demişssin nasıl oluyo cretivin kendi verdiği driverleri yüklemedinmi nasıl oluyo hangi proları kurmam gerekiyo daha kalitede olması için dretivin kendi orjınakl driveri tamamen kaldırmam gerekiyomu detaylı açıkalrsan sevinirim

ses sitemim logitech z5500

• Biraz daha net sorular sorarsanız daha aydınlatıcı olur sizin için. Daniel K nın driverları diye bir olgu yok bir kere burda anlaşalım. Bu kişi eski windows sistemlerinde sorunsuz çalışan creativenin driverlarını win7 uyumlu hale getirdi.Başta oturup program yazmıyor.Driver yine creative uyumlu driver.Sizin bahsettiğiniz gibi ati ekran kartına nvidia driver yuklemek gibi birşey söz konusu dahi olamaz. Driver kaldırma işlemine gelince tam hatırlamıyorum ancak 5-6 aşamdan ve 2-3 prgram yardımı ile çok zahmetli bir şekilde oluyordu.Format atıp yeni driverı yuklemek çok daha kolay bir çözüm olucaktır.
  • tekno2011 kardeş, şu her yerde adı geçen Daniel K adlı herifin olayı kısaca şöyle; creative yeni çıkardığı ses kartlarını satmak için, eski creative kartlara doğru düzgün driver çıkarmıyor, çıkardıkları içinde çoğu özelliği kıstlanmış olan ses kartından gerçek performans alamdığın driverleri yayımlıyor, örneğin bende THX olayı gözükmüyordu. İşte tam burda Daniel K devreye giriyor, Söylentilere göre Creativin tehdit ettiğin Daniel K, creativin yayımladığı orjinal driverları tüm ses kartı modelleri için uyumlu hale getirerek kendi sürümlerini yayımlıyor. Dediğim gibi bu driverlar zaten creativin orjinal driverları, Daniel sadece bunları editliyor, sıfırdan driver çıkarmıyo yani, dolayısıyla ati ekran kartına nvidia sürücüsü yüklemekle alakası yok. Zaten indirdiğim bütün Daniel k versiyonları iso cd formatında yani ses kartının kutusundan çıkan creative yükleme cdsi gibi çalşıyor. Bu iso cdsinin içinde creativin bütün applicationları var, CMS,Alchemy vs vs...Ses kalitesindeki olaya gelince bende basslar bozuk çalıyodu çoğunlukla Danielin driveri ile düzeldi bu sorun ve THX olayı geldi Daniel K ile. Forumdan link veriyim incele istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_41367118/tm.htm

Yalnız bu driveri yüklemek için eski creativele ilgili olan herşeyi kaldırıp, driver sweeper ile kalanları temizlemen gerekiyor. Ben format atıp temizden yükledim driverı, sana tavisyemde format :D
    Bu işi uzun zamandır takip ettiğim için, büyük bi hevesle uzun uzun anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olmuştur. Bi sorun olursa pmden sor bana.

• quote:

dahili

link

harici usb

link

tasiyenizi bekliyorum

Kesinlikle X-FI titanium

• Format atmadan driver kaldırmak çok zahmetli diye biliyorum.En kısa ve kolay yok format
  • Arkadaşlar bende bu karttan aldım ses sistemim Philips MMS260 fakat istediğim verimi alamıyorum:S Bu karttan düzgün verim alabilmek için uygun fiyatlı logitech yada creative marka 5.1 ses sistemi modeli söyleyebilir misiniz ..
  • log
    quote:

Orijinalden alıntı: TuNcİx

Arkadaşlar bende bu karttan aldım ses sistemim Philips MMS260 fakat istediğim verimi alamıyorum:S Bu karttan düzgün verim alabilmek için uygun fiyatlı logitech yada creative marka 5.1 ses sistemi modeli söyleyebilir misiniz ..

itech z 5500 creative g 500
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

log
    quote:

Orijinalden alıntı: TuNcİx

Arkadaşlar bende bu karttan aldım ses sistemim Philips MMS260 fakat istediğim verimi alamıyorum:S Bu karttan düzgün verim alabilmek için uygun fiyatlı logitech yada creative marka 5.1 ses sistemi modeli söyleyebilir misiniz ..

itech z 5500 creative g 500

Uygun fiyatlı diye belirtmiştim ama görmediniz galiba:)
  • görmemişim pardon. fakat uygun fiyatlı dediğniiz aralığı söyleyin önce.... bide uygun fiyatlı dediğiniz biçok hoparlör kalite ve seviye konusunda başarılı değiller. tatmin ederm isizi bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

görmemişim pardon. fakat uygun fiyatlı dediğniiz aralığı söyleyin önce.... bide uygun fiyatlı dediğiniz biçok hoparlör kalite ve seviye konusunda başarılı değiller. tatmin ederm isizi bilemiyorum

Paranın çoğunu ses kartına yatırdığım için elimdeki 5+1 de satıcam tabiki. Ses sistemini 2.el düşünüyorum 150 liraya kadar olabilir
  • Ö fiyata yeni ses sistemi almayın bana göre paranızı biriktirin.Yoksa bu ses akrtını o fiyat aralığında bir sistemle hiçbir zaman tatmin edici şekilde kullanamassınız.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.