Şimdi Ara

Creative X-Fi Titanium vs Titanium HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorum bilenlere ve kullananlara, Creative T3'te Titanium'dan T. HD'ye geçersem müzik dinlerken / film izlerken ses kalitesi bariz mi fark eder? Yoksa o kadar da değişmez mi?

• değişmez arkadaşım elbette farkı olucaktır ama beklentin çok olmasın neredeyse yok farkı...
  • Titanium HD nin üzerinde LME49710 opamplar var+kaliteli dac var , bariz farkı hissedersiniz.

http://www.guru3d.com/article/sound-blaster-xfi-titanium-hd-review/10
  • o farkı hissedebilmen çok zor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

o farkı hissedebilmen çok zor ..

Hissediliyor hocam
  • Neyse beyler,http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/ alacağım. Hem yorumlar çok iyi hem de bu HD'nin yarı fiyatından da az ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Neyse beyler,http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/ alacağım. Hem yorumlar çok iyi hem de bu HD'nin yarı fiyatından da az ;)

ok, bu kart da iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Creative X-Fi Titanium
    2 yıl önce açıldı
    X-Fi titanium fatal1ty pro sorun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbowr6

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Neyse beyler,http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/ alacağım. Hem yorumlar çok iyi hem de bu HD'nin yarı fiyatından da az ;)

ok, bu kart da iyi

opamplarını ileride daha kaliteli bir opamp ilede değiştirebilirsin

• peki op ampları değişen var mı aradnızda?
    Malum kendi üzerinde LM49710 var ve şuan LM49990(Ultralow noise) piyasada.
    acaba değer mi?
    Ve asıl merak ettiğim mevcut dac'ı yine aynı seriden 32bit dac ile değiştirebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is25 -- 10 Eylül 2012; 14:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: is25

peki op ampları değişen var mı aradnızda?
    acaba değer mi?
    Ve asıl merak ettiğim mevcut dac'ı yine aynı seriden 32bit dac ile değiştirebilir miyiz?

dac ı bilmiyorum hocam ama mevcut opamp ı çok daha kaliteli bi opamp ile değiştirirseniz seste bariz farkı hissediyorsunuz bizzat denemiştim idda ediyorum ses kartınızı tanıyamazsınız :) ama tutupta 10 - 15 - 20 dolarlık opamplar düşünüyorsanız hiç bu sevdaya girmeyin
  • siz neyi denemiştiniz mesela? LM49990 kaliteli midir ve neyi tavsiye edersiniz?
  • quote:

peki op ampları değişen var mı aradnızda?
    acaba değer mi?

Ses kartının üzerindeki DAC'i kendi imkanlarınızla değiştiremezsiniz. DAC'ler PCB üzerine lehimlidir; bu üniteyi değiştirebilmek için çok üst seviye lehim yeteneği gerekli.

Ses kartına bağlayacağınız hoparlör seti veya kulaklık nedir? Ses kartı tarafından üretilen sesin karakteri ve yapısı elbette ki değişecektir ancak karta bağlayacağınız hoparlör veya kulaklık vasat ürünlerse, elde edeceğiniz ses kalitesi de bu ürünlerin performanslarıyla sınırlı kalacaktır; zincirin en zayıf halkası kadar kuvvetli olması örneğindeki gibi.

Saygılar

• Harman Kardon HK980 amp, Jamo C807 Hoparlör, Denon AHC-710 kulaklık ile kullanıyorum.
  • quote:

siz neyi denemiştiniz mesela? LM49990 kaliteli midir ve neyi tavsiye edersiniz?

Hocam şimdi kodu aklımda değil ama sanırım buydu OPA627SM (OPA627) + DIP adapter sana önereceğim opamlar OPA 637AU + Adaptor veya OPA 627AU + Adaptor denemeni tavsiye ederim çok kalitelidirler yalnız piyasada orjinalını bulman bi hayli zor hep sahteleri var alırken dikkat et.
  • sesin renginde nasıl bir değişme oluyor, sıcak ses arıyorum.
    Bu amplar ile istediğimi elde edeblir miyim?
    Şu an dahi bilgisayarda çok detaylı ses alıyorum Creative I-Trigue 3000 ve x-fi Titanium HD ile.
    Orjinallerini bulabileceğim bir yer söyleyebilir misin, ebay gibi yurtdışı sitelerdekiler güvenilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is25 -- 2 Ekim 2012; 13:02:07 >
  • quote:

sesin renginde nasıl bir değişme oluyor, sıcak ses arıyorum.
    Bu amplar ile istediğimi elde edeblir miyim?
    Şu an dahi bilgisayarda çok detaylı ses alıyorum Creative I-Trigue 3000 ve x-fi Titanium HD ile.
    Orjinallerini bulabileceğim bir yer söyleyebilir misin, ebay gibi yurtdışı sitelerdekiler güvenilir mi?

Hocam müzik detayıyla ilgili opamp bunlar sıcak ses derken neyi kast ettiğinizi anlayamadım ama bunlar fazlasıyla işinizi görür ayrıca orjinal opampları ebayda bulman çok zor auzentech.com dan almanı öneriyorum yalnız tr ye gönderi yapıyorlar mı bilmiyorum hocam email ile iletişime geç olmazsa özel taşıma şirketleriyle bu alış verişi gerçekleştirebilirsin amerikadaniste.com gibi ben bu şekilde alış verişlerimi yapıyorum çoğu yabancı siteler malesef türkiye ye gönderi yapmıyor hocam şunu da unutma bu bir hastalık, bi müddet sonra bu opamplar da seni idare etmeyecek daha iyisini arayacaksın emin ol :) boş yere sürekli masraf ben çözümü bilgisayarı satmakla buldum ;)
    iyi günler..

http://www.auzentech.com/site/products/opamp.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 4 Ekim 2012; 16:16:14 >

• galiba haklısın!:)
  • Bu titanium ve titanium hd farkı nasıldır ? Bende titanium x-fi var ve hoparlörün kulaklık çıkışından philips shp 2500 ile kullanıyorum. Titanium hd ne kadar farkeder?
  • Yorum bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxvadsf

Yorum bekliyorum :)

Şöyle diyelim, eğer 1000tl ve üstü ses sisteminiz varsa farkı hissedersiniz
    altında ise, fark sizi tatmin etmez. Ben de x-fi titanyum kullanıyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.