arkdaşlar ps3,pc ve teledünyayı x540 ses sistemime baglamak istiyorum..bir ses kartı alıp optik giriş çıkışları vasıtasyla ps3 ve teledünyayıda ses sistemime baglıcam..ancak araştırdıgımda creative x fi titanium birçok modeline rastlıyorum.. sorularım; 1-siz creative x-fi titanium modellerinden hangisini önerirsiniz sizden bir karşılaştırma bekliyorum.. 2-sizce x540 + creative x-fi titanium fatal1ty champion ikilisimi yoksa bunların yerine z5500 mü daha çok performans verir? (z5500 ün dahili ses modülünün çok iyi oldugunu düşünmedigim için bunu soruyorum neticede onboarda optikten baglıcam ve yazılımsal anlamda tüm yük z5500 de olucak)
*neden creative x-fi titanium fatal1ty champion diye sorarsanız ön paneli vs.. ile bir bütün olarak ses kartı olmasının yanında bir amplifikator işlevselliginde ve görselliginde oldunu düşünüyorum..(kısacası hoşuma gitti)
*z5500 505 waat rms çıkış gücüne sahip biliyorum ancak çok yüksek sesler ve baslarla işim yok..yazılımsal olarak dts vs yi iyi çözüyor olması ve geniş baglantı opsiyonları z5500 ü benim için bir seçenek yapıyor..net ve detaylı bir ses istiyorum özetle..