Şimdi Ara

Creative yeni ZEN (video tanıtım)+kutu içeriği+kullanıcı incelemeleri (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
546
Cevap
0
Favori
31.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasal -- 25 Şubat 2008; 17:35:36 >
  • Videolarinizi Creativin kendi programı ile formatlamadan önce elinizdeki videoların avi.mpeg.wma formatlarında olmasına dikkat edilmesini tavsiye edicem sizlere birde Creativin convert programı Mp3/Mp4 çalarınıza encoder işlemlerinden sonra otomatik olarak Video Klasörünün altina kayıtlamaktadir
    kolay gelsin
  • ya arkadaşlar bende yeni aldım fakat bu cihazı nasıl türkçe yapıcam lütfen bi omuz verin şimdiden teşekkürler
  • pocketdivx programını indirebileceğim bir link var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

pocketdivx programını indirebileceğim bir link var mı?

http://www.pocketdivxencoder.net/
  • ya arkadaşlar amerikadan geldi creative zen, şarj taktım 2 saat te full doldu gösterdi çıkarttım 5 dakika gezindim ne war ne yok diye içerisinde 10 dakika sonra içeri gittim geldim bir baktım BEYAZ bir ışık var, format attım açtım olmadı, play/pause a pasıp açtım olmadı, firmware kurdum olmadı, ben mp3 çalara o bana boşboş bakıyor allah rızası için biri yardım etsin :(:(:(:(
  • Arkadaşlar Creative 30 Gb W , CREATIVE ZEN 4 -16 Gb modelleri arasında kararsız kaldım.Sizce hangisi
  • arkadaşlar Cumartesi aldığım creative zen 4 gb mp3 player ürününün yanında gelen koruma kılıfını playera takınca camdaki bir sorundan dolayı lcd ekrana bastırıyor. Bu bastırmadan dolayı laptoplarda cama dokunduğumuzda meydana gelen görüntü bozulumu şeklinde bi dalgalanma meydana geliyor bunu engelleyebiliceğimiz bir yöntem varmıdır.
  • Arkadaşlar 1.21.01 firmware yükledim hatalı sanırsam, firmware problem diyo recovery mode da açılıyo zen... Daha sonra önceki sayfalardaki 1.10.05 i indirip kurdum düzeldi upload eden arkadaş sağolsun

1.21.01 i başka yükleyen oldu mu acaba???
  • arkadaşlar lütfen yardım edin,
    creative zenin 2 ay önce fln montumda ekranı kırılmış,o gün kılıfına koymamıştım,garanti dışıdır heralde ama servisini bulamıyorum,
    ne yapablirim,nerde kaça yaptırabilirm,araştırdım bulamadım,ilgililer yardımcı olursa sevinirim,pm yoluyla bile söyleyeblirsiniz,izmirdeyim ,altividen almıştım ,garantili ama bi sorun çıkarmi ki altivi faturasıyla,izmirdeyim şimdiden çok teşekkürler...
    ayrıca yaptırıp kullanıcağım diyen varsa alet satılıktır 100 ytl ye,
    menüyü göremiyorum ama deneyerek bulunca yine dinliyeblirorum...
    msn adresim livemylife_@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Arkadaşlar Creative 30 Gb W , CREATIVE ZEN 4 -16 Gb modelleri arasında kararsız kaldım.Sizce hangisi

Zen
  • quote:

Orjinalden alıntı: livemylife

arkadaşlar lütfen yardım edin,
    creative zenin 2 ay önce fln montumda ekranı kırılmış,o gün kılıfına koymamıştım,garanti dışıdır heralde ama servisini bulamıyorum,
    ne yapablirim,nerde kaça yaptırabilirm,araştırdım bulamadım,ilgililer yardımcı olursa sevinirim,pm yoluyla bile söyleyeblirsiniz,izmirdeyim ,altividen almıştım ,garantili ama bi sorun çıkarmi ki altivi faturasıyla,izmirdeyim şimdiden çok teşekkürler...

arkdas o alet garanti dışı kalmıstır yaptırman lazım izmir gibi buyuk bi yerde mutlaka vardır becerikli bi usta orjinali gibi olmaz ama bi şansını dene derim.
    bide 100 ytl demişsin cok fazla sıfırını 130 a alnalar var kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: eveye

quote:

arkdas o alet garanti dışı kalmıstır yaptırman lazım izmir gibi buyuk bi yerde mutlaka vardır becerikli bi usta orjinali gibi olmaz ama bi şansını dene derim.

benm bildiim servisi bi tek istanbulda bende servisinde yaptırmak isterim parası neyse veriim ama ücreti hakkında hiç bi bilgim yok,ne kadara patlar bana,ne kadar zmnda yaparlar,izmir de olduğumdan ne gibi zorluklar olur?bunlar düşündürüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ersers

Arkadaşlar 1.21.01 firmware yükledim hatalı sanırsam, firmware problem diyo recovery mode da açılıyo zen... Daha sonra önceki sayfalardaki 1.10.05 i indirip kurdum düzeldi upload eden arkadaş sağolsun

1.21.01 i başka yükleyen oldu mu acaba???

1.21.01 i yükleyince bende de aynı hatayı verdi. ordaki seçeneklerden sonuç alamayınca reset i basıp tekrar 1.21.01 i yükledim ve bu sefer sorun ortadan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal08 -- 9 Ağustos 2008; 1:24:16 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eveye

quote:

benm bildiim servisi bi tek istanbulda bende servisinde yaptırmak isterim parası neyse veriim ama ücreti hakkında hiç bi bilgim yok,ne kadara patlar bana,ne kadar zmnda yaparlar,izmir de olduğumdan ne gibi zorluklar olur?bunlar düşündürüyor

arkdas onun ekranı kırılmıs ise senden gene bi zen e yakın para isterler istanbula servise bi telefon et anlasırsanız kargola bence yapcak cok fazla bişi yoq şimdilik kolay gelsin.

• Hemen yönergelerden işini halledebilirsin programı yüklemek ve kullanmak çok kolay ...
    quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: manhack

arkadaşlar bu menete nasıl video yüklicez yaw....?bi el atın Allah rızası için.

kullandığınız ZEN mp-3 player ile verilen CD nin içeriğinde ZEN Media Explorer programı var

bu programı mutlaka kurmanız gerekiyor!
    sonra ZEN i PC ye bağladığınızda kurduğunuz programı açın ve açtığınız programda converte tıklayın ve açılan pencerenin içine flimlerinizi atın ve converte başlayın
    zaten program herşeyi kendi yapıyor.... kullanılması çok basit

• Arkadaşlar Converter için bu programıda kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim: Daniusoft Video to Creative Zen Converter

Direk Creative ZEN için olduğundan artıları daha fazla.Kendi çeviriçisinin ve PocketDivXEncoder'ın çeviremedikleri formatları bile ZEN'in çalıştırabileceği formatlara dönüştürebiliyor.Ben denedim sorun yok.

Buradan İndirebilirsiniz;http://download.daniusoft.com/daniu-video-creativezen.exe
    Ürün Ayrıntıları İçin;http://www.rocketdownload.com/program/daniusoft-video-to-creative-zen-converter-32564.html

• Arkadaşlar malumunuz ,bataryalar gün geçtikçe yavaş yavaş etkisini yitiriyor ZEN'in bataryasını Ankara'da bulabileceğimiz yer veya yerler varmıdır? Şimdiden teşekkürler.
  • Beyler Sorum Olucak Bu 2gb Zenlerde +2gb eklenebılıyormus nasıl oluyor o?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.