Şimdi Ara

Creative yeni ZEN (video tanıtım)+kutu içeriği+kullanıcı incelemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
0
Favori
31.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabırsızlıkla beklediğim bu ürün i pod katili olacakmış
    -----------------------
    Creative, yeni video ve müzik oynatıcısıyla akıma mı uyuyor yoksa akımın kendisini mi belirliyor, tam kararını veremedik. Zira elimize ulaşan minik oynatıcının marifetleri boyundan büyük. Bir süredir yurtdışında satışta olan Creative ZEN nihayet ülkemize doğru yola çıktı. Her ne kadar şimdilik buradaki satış fiyatı hakkında yorum yapamasak da, özellikleriyle bir iPod katili olacağını söyleyebiliriz (evet, yenilerini de hesaba katıyoruz).

video ön inceleme:
    http://shiftdelete.net/site/index.php?option=com_content&task=view&id=2106&Itemid=1

Teknik özellikler,

* Kapasite: 4GB, 8GB, ve 16GB
    * 16.7 milyon renk destekli 2.5″ ekran (320 x 240)
    * SD kart desteği (SDHC desteği de olabilir)
    * Ses: MP3, WMA (WMA-DRM), AAC (iTunes Plus desteği) ve Audible
    * Video: WMV, Divx, Xvid, MJPEG, ve TIVO to Go
    * Radyo ve ses kayıt desteği
    * Pil ömrü: Müzik dinlerken 25 saat, video içinse 5 saat
    * Boyutlar: 55 x 83 x 11.3mm (65g)
    * Fiyat: Kapasiteye göre değimek ile birlikte $149, $199, $299 olması bekleniyor.
    Fiyatı...

Ürünün fiyatıyla ilgili tahminlerimizi sizlere bildiremesek de şuradaki adrese bakarakhttp://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/002-9519094-8696867?initialSearch=1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=zen&x=0&y=0

bir fikir edinmeniz mümkün. Diğer taraftan üründeki FM radyo, gümrükteki vergi oranını neredeyse iki katına çıkartıyor. Dolayısıyla o konuda umarız sorun yaşanmadan ve ürün fazla fiyat konusunda uçmadan son kullanıcıyla buluşur.
    ---------------

Kullanımı Kolay....

Ürünle gelen yazılımı kurmanıza gerek yok, zira kendisi doğrudan USB ile bağlanıyor ve bir sabit depolama alanı gibi çalışıyor.
    İsterseniz menüsünden gerekli seçimi yaparak, bilgisayara bağladığınızda bellek kartının görünmesini sağlayabiliyorsunuz.

ürün kullanım kolaylığını çok sevdim
    -----------------------------------------------------------------

EDıT :

topicin en sonunda yaptığım yeni ZEN kutu içeriği incelemesini şimdi sayfa başına aldım !
    bunun sebebi ise ürünümüze biraz geç kavuşmamdır + incelemeleride mecbur erteleyip sonradan yayımladığım için sayfa sonunda vermiştim
    ve bunu tekrar düzelterek ZEN kutu içeriği incelemesini baş sayfaya çekmiş bulunmakdayım bilginize

evet arkadaşlar
    hepsi burada.com'a pazar günü akşamı vermiş olduğum yeni zen siparişim 2 gün sonra bu sabah yurt içi kargo ankara kuğulu şubesine gelmiş bulunmakda
    ve sabahın ilk ışıklarında gidip elden hemen teslim alacağım inşallah.
    hepsiburada'ya çok tşk ediyorum ilgi ve alakaları için.. gerçekden firma olarak çok hızlılar
    ve kargo bana teslim edilene kadar kendileri 3 tane mail yollayarak durumu bildirdiler..
    ayrıca:
    kendileri bu ürüne, yanındaki extralar olan hediye 1 gb sd kard + taşıma kılıfı + orjinal usb şarj adaptörü ile bu fiyata gerçekden çok cazip fiyat veriyorlar + 8 taksitle
    bence yeni zen alacaklar bu fırsatı kaçırmasınlar derim
    ve ilk 14 saat şarj süresinden sonra kullanıma başlayarak yeni zen hakkındaki şahsi ilk izlenimlerimi sizinle paylaşacağım merak etmeyin
    ---------------------

ve
    en sonunda kavuştuk birbirimize

www.hepsiburada.com'dan şipariş ettiğim yeni ZEN
    iki gün içinde söz verdikleri gibi kargo ile şahsıma ulaştırdılar.. tşkler.hepsiburada.com
    ve öğlenden sonraki vakitlerde sizler ve kendim için + daha doğrusu yeni ZEN hakkında vereceğim bazı bilgilere + hepsiburada.com'un bu ürün için biz kullanıcılara verdiği avantajı + kutu içeriğindeki eksiksiz olan hediyelere geçerek ilk detaylı resim incelemesini sizlere sunuyorum

sağlamca paketlenmiş koliyi açtığımda bana gönderilen yeni ZEN'nin kutu içeriğinden çıkan eksiksiz hediyeler söz verildiği gibi yollanmış

ürünümüzün kendisini ve ambalajını daha yakından tanımaya başlıyoruz

seri numaralarını gördüğümüz barkot etiketinde cihazın çin malı olmadığıda hemen gözümüze çarpıyor

ekranın 16.7 milyon renk destekleyen bildirim stickeri

ambalaj ve kutu içeriklerini açtığımızda yanında hediye gelen Toshiba 1 gb sd kart +
    şefaf taşıma kılıfı + en önemliside cihazın orjinal usb adaptörünün + PC bağlantısı için usb 2.0 kablosunun bulunması

yeni ZEN'nin dış görünüşü... dizayn ve malzeme kalitesine 10/10 verebiliriz
    cihazın a dan z ye dış kaplaması gerçekden çok kaliteli yapılmış..

cihaz üzerinde yazan seri nosu ve hemen yanındada yeni ZEN, kesinlikle ben çin malı değilim diyor bizlere

orjinal Creative markası olan usb şarj adaptörün ambalajı + 2 metrelik kablosu + adaptör üzerindeki değerler

fabrikan direkt gelen pilin içinde bulunan az şarzı hiç vakit kaybetmeden değerlendirerek cihazımızın ilk çalışmasını problemsiz test ediyoruz.. ve o an yeni ZEN'e fransız olduğum için az jarzlı pilde anca menülerde gezebilme şansım oldu..
    ama dikkat ettim buna.. mp-3 playerimiz ile menülerde gezinirken kendisi gerçekden hızlı işlevli.. sanırım içindeki hızlı işlemcisine borçlu...
    şarzımız tamamen bittikden sonra creative'nin orjinal adaptörünü 220 ye takıp ordanda diğer ucunu cihazın usb portuna taktım. ama baktım jarz dolma ile ilgili bir hareketlenme göremedim o an ve sabredip bekledim 30 dkk sonra mp-3 playerimiz sorunsuz bir şekilde jarz almaya başladı

Toshiba 1gb sd hediye kartımız

ve bir diğer hediye olan plexi şeffaf cam şeklinde olan anahtarlığa benzer ekran koruma kılıfı + üstündeki halka sayesinde aparatı ile ister kemerinize ister boynunuza takabiliyorsunuz

ve her iki kapakda kızaklı olması sayesinde kolayca acıp geri kapatabiliyorsunuz

ama ben bu taşıma aparatının yerine cizilmelere karşı içi daha yumuşak slikon süngerli olan + dış kumaşı kadifemsi olan taşıma kılıfını tercih ettim.
    ekranı koruması için kılıf içinde extra darbe koruyucu slikon kauçuk mevcut

bu taşıma kılıfını D&R mağazalarından 13.5 ytl'ye temin ettim.. hatta Teknosa'dada aynı fiyata mevcut

------------------------
    kaliteli görünümü olan + bizlere temiz müzik ziyafeti sunmak için Creative'nin ZEN ile verdiği kulaklık

kendi kulaklığı kaliteli görünüyor ve idare edecek kadar güzel ses veriyor
    fakat: ( Son seviye seslerdede baslar boğuluyor gibi oluyor )
    ve
    kulaklığın yapısı dizaynı gereği kulak içine biraz uyumsuz gibi duruyor sanki.. kulaklığı kullandıkça bunu sonradan hemen anlıyoruz
    herşeyiyle 4/4 olan yeni Zen'in tek kusuru bu sanki

bunun yerine Sony'nin orjinal bir kulaklığını tercih edebilirsiniz ve şuan Teknosa'da indirimli 18 ytl ye satılıyor!
    kendim bu kulaklıkdan daha önce aldığım için şu an yeni Zen'imde bu kulaklığı kullanmayı tercih ettim
    Sony kulaklığın verdiği ses kalitesi + dizaynı Creative'nin kendi kulaklığından bayağı önde
    + sony'den ses kalitesini son derece mükemmel alıyorsunuz ve kulak içine çok güzel oturarak insanı rahatsız etmiyor..
    kulağınızın içinde sanki hiç yokmuş gibi hissediyorsunuz.
    Zen üzerinde kullnadığım Sony kulaklık

Creativenin kendi kulaklığına alışamayanlar için
    buradan kendi kullandığım orjinal Sony kulaklıkdan sizlerede tavsiye edebilirim
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260067&CS_Category=_KULAKLIKLAR748&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

-------------------------------------
    ve şimdilik son..
    yeni Zen'i ilerideki günlerdeki kullanım aşaması için.... cihaz içinde barınan dahili pilden tam performansı alma açısından
    kendisini 14 saatlik mecburi ilk şarza bırakıyoruz...

ve tabiki şarz olayına çok çok önem verdiğim için ürünü bir an önce kullanmama gereğini duymak zorundayım
    mp-3 playeri ertesi güne rahat rahat kullanmak varken bu aceleye ne gerek var diyerek kendimi teselli ediyorum şimdi
    zaten şu an bu saat dilimide gece yarısı olduğu için cihaz hakkındaki ses ve resimli video görüşlerimi sizlere yetiştiremeyeceğim...
    malum sabah iş güç bizde çalışan insanız
    zaten şuan bu saatte benimde şarzım tamamen bitmiş bir durumda

yarın
    her ikimizinde şarzı iyice doldukdan sonra
    şöyle yarın inşallah rahat rahat sizler için yeni ZEN'nin video görüntüsü + 16.7 milyon renk ekran kalitesine + özeliklede ses kalitesinede mutlaka deyineceğim >>> merak etmeyin
    ----------------------------------------------------------------------------------

( 3 gün sonra )

kendime dijital bir kamera imkanı sağlayamadığım için sizlere burada 16.7 milyon renk destekli lcd ekranıyla muhteşem görüntü sunan yeni Zen'nin video ve resim performansını kendim burada şahsen sizlere bire bir canlı olarak yansıtamayacağım için çok özür..
    bu yüzden
    bazı kaynaklardan aldığım son kullanıcıların kaliteli kameraları ile yapmış olduğu video + ekran performans + menü geçişlerindeki tanıtım incelemeleri var.. ürün hakkındaki tam incelemelerde aşağıdaki videolarda mevcut...

özellikle 16.7 milyon renk kalitesini konuşturan yeni Zen lcd ekranın + özellikleriyle menü içeriğini görmek için aşağıdaki videoları mutlaka izlemelisiniz

birinci sıradaki video tanıtımın başlarında yeni Zen'in içinde barınan kendi orjinal resim arşivinde \A wid Turkey.jpeg resimleri var
    hatta bunu şimdi fark ettimki kendi cihazımıda kontrol ettiğimde aynı resimlerinde benim zen'de mevcut olduğunu gördüm
    Creative bizi AB 'ye aldıda bizimmi haberimiz yok

sırası ile izleyiniz !

---------------
    bu videonun en sonundada Yeni Zen'nin kutu içeriğiyle aynı anda hepsi görüntülenirken orjinal usb adaptörününde bulunduğunu gözden kaçırmıyoruz!!!
    not: eğer bu videoyu izleyemesseniz
    buradan bakınız www.youtube.com/watch?v=eTQTVQHsnhA

---------------

menüleri + ekranın video görüntü kalitesini daha yakından tanıyalım

Japonlar herzaman olduğu gibi gene karşımızda ve videonun ortalarında Vision'a taş atıyorlar
    videonun yarısını izlemeniz yeterli.. malum kotanız
    demo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 22 Kasım 2007; 1:30:19 >

• Müthiş bir ürün yapmış yine Creative. Türkiye'ye geldimi, ve nerede satılıyor bilen varmı ? Bu arada videoyu hazırlayan ve foruma koyanların eline sağlık. Aynı videoyu orjinal yerinde izleyememiştim bir türlü, hep kesik kesik idi. Buradakini çok güzel izleyebiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuralkan

Müthiş bir ürün yapmış yine Creative. Türkiye'ye geldimi, ve nerede satılıyor bilen varmı ? Bu arada videoyu hazırlayan ve foruma koyanların eline sağlık. Aynı videoyu orjinal yerinde izleyememiştim bir türlü, hep kesik kesik idi. Buradakini çok güzel izleyebiliyoruz.

bu ürünü ben haftaya Ankara Gigatek firmasındanhttp://www.gigatek.com.tr elden alacağım eğer bir aksilik olmazsa.......
    çünkü Tr ye yeni yeni giriş yapılmış olup şuan gümrükde diye bilgi aldım...

bu firmayı ve sahibi Güneş beyi yakından tanıdığım için sağolsunlar bizler için bu ürünü getirtme aşamasındalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 4 Ekim 2007; 23:52:45 >

• SkyNet-06 peki bende bu üründen alabilirmiyim, ankarada oturuyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum
  • 4gb ve 16gb lık modellerde indirime gidildi.

Fiyatları:

4gb : 129$
    8gb : 199$
    16gb : 249$
  • quote:

Orjinalden alıntı: hie

SkyNet-06 peki bende bu üründen alabilirmiyim, ankarada oturuyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum

yeni ZEN'i alacağım firma Gigatek. tabiki sizde alabilirsiniz ne demek

bu ürün 10 gün içerisinde Gigatek'de olacakmış ve kendilerini yakından tanıdığım için güvenilir bi firmadır
    ve sizde bu firmadan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bu ürünü..

yalnız:
    ürün şuan gelmedi o firmaya... bekliyoruz...
    ürün gelmeden isterseniz bu firma ile görüşüp kendinize ayırtın 1 tane... ( ben o şekilde yaptım )
    veya 10 gün sonra ürün geldiğinde benimle tekrar irtibata geçin beraber gidip alalım derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 5 Ekim 2007; 22:48:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

4gb ve 16gb lık modellerde indirime gidildi.

Fiyatları:

kaynak_?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skynet-06 harikasın arkadaşım, biraz önce gigatek@gigatek.com.tr adresine mail gönderdim ve ön sipariş kayıt talebinde bulundum, senide referans olarak gösterim bana gelecek olan maili sana forward 'larım birlikte gideriz inş. almaya, tanışmış oluruz
  • quote:

Skynet-06 harikasın arkadaşım, biraz önce gigatek@gigatek.com.tr adresine mail gönderdim ve ön sipariş kayıt talebinde bulundum, senide referans olarak gösterim bana gelecek olan maili sana forward 'larım birlikte gideriz inş. almaya, tanışmış oluruz

eğer bir aksilik çıkmazsa gerçi sanmam çıkacağınıda.... inşallah 1 hafta - 10 gün içinde yeni Zen elimizde
    --------
    ben 8 GB olanını alacağım..

peki siz_? 4 - 8 - 16 gb hangisi_? ona göre ön sipariş talebinde bulunsaydın

referas olarak gerçek ismimi verseydin keşke .. çünkü:DH forumlarındaki ismimi hatırlayamayabilir Gigatek
    bu konu hakkında özelinize PM attım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 6 Ekim 2007; 0:24:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Fiyatları:

kaynak_?

www.amazon.com

• quote:

Orjinalden alıntı: Xenon

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Fiyatları:

kaynak_?

www.amazon.com

abi yok almiyim kalsın sağol

• PM dönüşü yaptım skynet, inş. beraber aşıcaz bu derdimizi ve güzel bir inceleme bekliyorum senden, ben beceremem yada şöyle diyeyim alır almaz kullanırım hiç inceleme fikrim olmaz :D film atar izlerim
  • quote:

PM dönüşü yaptım skynet, inş. beraber aşıcaz bu derdimizi ve güzel bir inceleme bekliyorum senden, ben beceremem yada şöyle diyeyim alır almaz kullanırım hiç inceleme fikrim olmaz :D film atar izlerim

ne deyim şimdiden hayırlı olsun bize diyelim ... yeni ZEN 'nin detaylı incelemesini buraya aktarırım ben... o kolay
  • Video: WMV, Divx, Xvid, MJPEG, ve TIVO to Go

bu özellikler gerçekten çok güzel ve eğer bahsettiğiniz fiyatlara yakın çıkarsa çok tutulacaktır. 320 x 240 ekran olması güzel ama biraz daha büyük olsaydı hiç fena olmazdı. 320 x 240 ekranda, divx kalitesini görebilen varmı? bunuda merak ediyorum doğrusu. Cep telefonumda .mp4 formatında avrupa yakası 131,132,133. bölümlerini izledim ve hiçde fena değil.

• Creative 'nin websitesinde video 'yu izlerken SD desteğinin olduğunu gördüm ve gerçekten çok heyecan verici bir durum, buyurun araklama oldu ama :) SD desteklemeleri ile ilgili frame 'siz sayfası creative 'e ait.

her webmaster arkadaş bunu yapabilirdi yani nevarki şimdi bunda, araklama yapmış olabiliriz
    http://www.creative.com/products/mp3/zen/includes/sd.htm
  • Küçük Mucize
    Bir sürü özellikler ufak bir dizayn içinde paketlendi.

İşte kısace yeni Creative ZEN?. Tamamen siyah renk ile süslenmiş olan Creative ZEN, ortalama bir kredi kartı boyutundan küçük olup avuç içinize tam oturacaktır. Çekici 11.3mm kalınlığı, sadece 65g olan ağırlığı ile rahatlıkla taşınabilmektedir.

Değişik medya formatlarını destekleyerek 16GB kapasiteye çıkabilen en hafif çalar olma özelliğine sahiptir. Daha da Fazlası, SD kart girişi sayesinde kapasitesini daha da arttırabilirsiniz. Patentli ZEN kullanıcı arayüzü sayesinde ekranınızda daha fazla bilgi görüntülenmekte, geniş içeriğinde gezinirken yön bulmak kolaylaşmaktadır. Opsiyonel aksesuarları olan Deri ZEN çantası ve ZEN kılıfı sayesinde bu yeni mucizenizi şık bir biçimde kullanabilirsiniz.
    Portatif çalarlar sahnesindeki yeni devrimi sizde kutlayın. Hoşgeldin Creative ZEN.

Minik eğlenceniz
    Kredi kartı boyutlarından küçük olan yeni çalarınız, Creative ZEN ilgi çeken özellikleri ile göz kamaştırıyor.

Renk Mucizesi
    16.7 milyon TFT renk desteğine sahip Mükemmel 2.5" ekranın içinde sihirli bir şekilde kaybolun.

Geniş Ses Desteği
    Müziğinizi değşik formatlarda dinleme imkanı. MP3, WMA desteği ile beraber korunmasız AAC (.m4a) iTunes® ile senkronize ederek çalarınızda günün hit parçalarını dinleyin. Daha fazlasını öğrenin Creative Media Explorer kullanarak AAC"lerin hızlı transferi.

Genişletilebilir hafıza slotu
    Portatif medya kütüphanenizin boyutunu harici SD/ SDHC kart sayesinde genişletin. Daha fazla video, müzik ve fotoğrafın keyfini çıkarın!

Sezgilere sahip arayüz
    Patentli ZEN kullanıcı arayüzü yepyeni şaşırtıcı görsel deneyimler sunmaktadır. Hatta artık Creative ZEN çalarınızdaki duvar kağıtlarını kişiselleştirebilirsiniz

Sarsıcı Radyo özelliği
    Müzik arenasındaki yenilikleri yakalamak için dahili FM radyo özelliğini açın. 32 kanalı sayesinde zirveye çıkın.

ZENcast Alın
    En son video ve ses podcast kanallarının bedava keyfini çıkarınwww.zencast.com. Bütün aboneliklerinizi ZENcast düzenleyici ile organize edin ve en iyi bedava paylaşım formatlarının keyfini çıkarın.

Kendi kayıtlarınızı yaratın
    Önemli toplantlarınızı ve sesli hatırlatmalarınızı kayıt altına alın. Dahili ses kaydı sayesinde, yüzlerce saatlik kayıt imkanı sunmaktadır.

Çok-İşlevli Lokum
    Arşivinizdeki fotoğrafları müzik eşliğinde seyrederken rahatlayın ve arkanıza yaslanın.

Ses Efekti Ayarları
    Modunuzu kendi isteğinize göre değiştirin. Sekiz kanallı EQ seçerek veya kişisel EQ oluşturarak müziğinizin keyfini çıkarın. Ekstra bas ve akıllı ses efekti ile müzik zevkinizi genişletin.

Güçlendirilmiş Çalma Süresi1
    Dahili şarj edilebilir pili sayesinde daha fazla çalma süresi kazanın. 25 saate kadar müzik ve beş saate kadar film keyfi.

Organize Olun
    Önemli bilgilerinizi yaratıp saklayarak başka bir doğumgünü kaçırmayın. Hatta Microsoft Outlook ile senkronize edebilir veya Creative Media Explorer ile eklemeler yapabilirsiniz.

Kişiselleştirilebilir Alarm
    Uyanmakta sorunmu yaşıyorsunuz? Alarmınızı kişiselleştirerek güne zinde ve istediğiniz nota ile başlayın. Hatta alarmınızı haftanın herhangi bir gününe ayarlayabilirsiniz..

İyi dinleme deneyimi
    Creative işitmenize önem verir. Daha Fazlasını Öğrenin daha akıllıca nasıl dinlerim.

kaynak: Creative Turkiye

• 0
  • Herkes bu ürünün çeşitli multimedia özelliklerinden, ekstra fonksiyonlarından, tasarımından vs söz ediyor. Hatta yapılan incelemeler bile genelde bunların üzerine yapılıyor. Ama benim asıl merak ettiğim nokta, i-river, cowon, apple gibi markalarla kıyaslandığında ses kalitesi olarak hangi arada kalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceito

0

bu arkadaş mesaj sayısı artırma peşinde sanırım
  • şimdi ABD'den d2 aldığıma pişman olmadım desem yalan olur..:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thellowen -- 6 Ekim 2007; 16:45:19 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.