Şimdi Ara

Creative yeni ZEN (video tanıtım)+kutu içeriği+kullanıcı incelemeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
0
Favori
31.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    derdine devanı başka yerlerde arama derim

pişmanlık duymadan büyük keyifle kullanabileceğin en iyi ürün şuan yeni ZEN'dir
    güven bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 9 Ekim 2007; 1:11:00 >
  • Skynet ürün hakkında gelişme varmı, buradan bilgilendirme yapmanı bekliyorum
  • fiyatları da bilsek ii olur du
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: Xenon

quote:

quote:

Herkes bu ürünün çeşitli multimedia özelliklerinden, ekstra fonksiyonlarından, tasarımından vs söz ediyor. Hatta yapılan incelemeler bile genelde bunların üzerine yapılıyor. Ama benim asıl merak ettiğim nokta, i-river, cowon, apple gibi markalarla kıyaslandığında ses kalitesi olarak hangi arada kalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

ses kalitesi hangi arada kalındığı merak edildiğinde ..
    Creative dediğiniz zaman orda bir durup düşüneceksiniz... zaten ses kalitesinde Creative lider markalardan birisidir..
    ses kalitesi nasıl diye konu mevzu olduğunda bu markaya güvenim sonsuzdur.
    bu vesile ile yeni nesil Creative Zen'lerin bir ipod bir cowon'dan aşağı kalır yanı olmayacağınıda garanti ederim..

İnan ki içim rahatladı bunu okuyunca. Çünkü creative'in mp3 player'ları konusunda çok bir bilgim yok. Forumda da sürekli cowon, iriver muhabbetleri döndükçe dedim acaba aynı performansı göstermez mi. Demek ki korkulacak bir şey yok:).

Bu arada bu ürünü gigatek'ten ayırtan arkadaşlar, ne kadara alacaksınız belli mi fiyat olarak? Bir de bunların satışını gigatek yalnızca elden mi yapcak, yoksa internet sitesinden de satacak mı? Bu konuda bilginiz var mı hiç..

ses konusunda rahat olabilirsiniz
    Creative'nin en güzel özelliğide dayanıklılığı ve sağlamlığıdır + ses alanındada uzmandır!...
    zaten son 4 yıl içinde Creative'nin mp-3 playerlerin her modelini neredeyse kullandım sayılır ve hiç birinde asla problem şikayet yaşamadım... ve sesindende çok çook memnun kaldım ki bu Yeni Zen'ide gözüm kapalı alacağım zaten

Gigatek bayramdan sonra ki günler içinde yeni Zen'in elerinde olacağını bana açıkladı.. ister online , ister elden satın alabilirsiniz.
    şahsen ben elden almayı istiyorum. çünkü 2 sokak arkalarında oturuyorum

SkYNeT-06, her şeyden önce bu ürün hakkında hepimize bu kadar çok bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Gigatek'in bu ürün getiricek olmasına da aslında ayrı bir sevindim. Birçok dh'li gibi, yoğunlukla alışveriş yaptığım yerlerden biridir(izmir'de oturmama rağmen). ancak fiyatı hangi civarda olucak merak ediyorum. Bu konuda size bir tahmin söylediler mi? Muhtemelen şu aralıkta olur diye..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes bu ürünün çeşitli multimedia özelliklerinden, ekstra fonksiyonlarından, tasarımından vs söz ediyor. Hatta yapılan incelemeler bile genelde bunların üzerine yapılıyor. Ama benim asıl merak ettiğim nokta, i-river, cowon, apple gibi markalarla kıyaslandığında ses kalitesi olarak hangi arada kalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

ses kalitesi hangi arada kalındığı merak edildiğinde ..
    Creative dediğiniz zaman orda bir durup düşüneceksiniz... zaten ses kalitesinde Creative lider markalardan birisidir..
    ses kalitesi nasıl diye konu mevzu olduğunda bu markaya güvenim sonsuzdur.
    bu vesile ile yeni nesil Creative Zen'lerin bir ipod bir cowon'dan aşağı kalır yanı olmayacağınıda garanti ederim..

İnan ki içim rahatladı bunu okuyunca. Çünkü creative'in mp3 player'ları konusunda çok bir bilgim yok. Forumda da sürekli cowon, iriver muhabbetleri döndükçe dedim acaba aynı performansı göstermez mi. Demek ki korkulacak bir şey yok:).

Bu arada bu ürünü gigatek'ten ayırtan arkadaşlar, ne kadara alacaksınız belli mi fiyat olarak? Bir de bunların satışını gigatek yalnızca elden mi yapcak, yoksa internet sitesinden de satacak mı? Bu konuda bilginiz var mı hiç..

ses konusunda rahat olabilirsiniz
    Creative'nin en güzel özelliğide dayanıklılığı ve sağlamlığıdır + ses alanındada uzmandır!...
    zaten son 4 yıl içinde Creative'nin mp-3 playerlerin her modelini neredeyse kullandım sayılır ve hiç birinde asla problem şikayet yaşamadım... ve sesindende çok çook memnun kaldım ki bu Yeni Zen'ide gözüm kapalı alacağım zaten

Gigatek bayramdan sonra ki günler içinde yeni Zen'in elerinde olacağını bana açıkladı.. ister online , ister elden satın alabilirsiniz.
    şahsen ben elden almayı istiyorum. çünkü 2 sokak arkalarında oturuyorum

SkYNeT-06, her şeyden önce bu ürün hakkında hepimize bu kadar çok bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Gigatek'in bu ürün getiricek olmasına da aslında ayrı bir sevindim. Birçok dh'li gibi, yoğunlukla alışveriş yaptığım yerlerden biridir(izmir'de oturmama rağmen). ancak fiyatı hangi civarda olucak merak ediyorum. Bu konuda size bir tahmin söylediler mi? Muhtemelen şu aralıkta olur diye..

Gigatek firması şuan bu ürünü tam olarak stoklarına girmeden tam olarak bizlere fiyat bildirmesi yapamıyor malesef..
    firma müşterilerini asla yanıltmak istemez çünkü..
    ürün gelmeden net bir fiyat veremiyorlar şu an.. bayramdan sonra herşey kesinleşecek arkadaşlar az daha sabredelim derim
    ---------------
    ama şu var. ürün amerika'dan Türkiye'ye gelecekse normal fiyatların üstünde olacakmış..
    eğer bu ürün sadece avrupadan gelecekse daha uygun bir fiyat ile satılacakmış diye bilgi almıştım kendilerinden...

• slmlar bu cihaz bhpphotonun satış listesine girmiş arkadaşlar, en azından ben yeni görüyorum :) valla harika bi görüntüsü var çok kaliteli gözüküyor

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=search&A=search&Q=&sb=bs%2Cupper%28ds%29&sq=asc&ac=&bsi=&ci=4259&shs=&at=Brand_Creative-Labs

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart_accessories&A=details&Q=&sku=520926&is=REG

yaklaşık 240 ylt kargo dahil 4 gb lık modeli tabi (bildiğiniz, alışveriş yaptığınız başka site varsa yazında ona göre fiyat karşılaştırması da yapalım arkadaşlar)

• quote:

Orjinalden alıntı: scott

slmlar bu cihaz bhpphotonun satış listesine girmiş arkadaşlar, en azından ben yeni görüyorum :) valla harika bi görüntüsü var çok kaliteli gözüküyor

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=search&A=search&Q=&sb=bs%2Cupper%28ds%29&sq=asc&ac=&bsi=&ci=4259&shs=&at=Brand_Creative-Labs

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart_accessories&A=details&Q=&sku=520926&is=REG

yaklaşık 240 ylt kargo dahil 4 gb lık modeli tabi (bildiğiniz, alışveriş yaptığınız başka site varsa yazında ona göre fiyat karşılaştırması da yapalım arkadaşlar)

TR de satılacak fiyatları tam olarak kestirmek şuan çok güç.. anca bayramdan sonra diyebiliriz..
    bence acele etmeyin bayram sonrasını bekleyelim...
    kutu içeriği eksiksiz olup taşıma kılıflarında kutu içerisinde mevcut olacaktır diye biliyorum.
    -------------
    ürünün malzeme kalitesine + dizaynına + işçiliğine + ekran görüntü canlılığına + kullanım kolaylığına +işlemci performansına + en önemliside uygun fiyatına... şahsen bu ürüne 10/10 veriyorum
    ve ses kalitesininde bir cowon bir iRiver yada sony dan aşağı kalır yanı olacağını sanmam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scott

slmlar bu cihaz bhpphotonun satış listesine girmiş arkadaşlar, en azından ben yeni görüyorum :) valla harika bi görüntüsü var çok kaliteli gözüküyor

TR de satılacak fiyatları tam olarak kestirmek şuan çok güç.. anca bayramdan sonra diyebiliriz..
    kutu içeriği eksiksiz olup taşıma kılıflarında kutu içerisinde mevcut olacaktır diye biliyorum.
    -------------
    ürünün malzeme kalitesine + dizaynına + işçiliğine + ekran görüntü canlılığına + kullanım kolaylığına +işlemci performansına + en önemliside uygun fiyatına... şahsen bu ürüne 10/10 veriyorum
    ve ses kalitesininde bir cowon bir iRiver yada sony dan aşağı kalır yanı olacağını sanmam

Ürünün Türkiye fiyatı 350YTL civarı olacaktır.

Paket İçerikleri:

Creative ZEN
    Kulak-içi kulaklık
    USB 2.0 kablo
    Hızlı Başlangıç Broşürü
    Yükleme CD'si (Creative Media Explorer yazılımı ve ZENcast Organizer içermektedir)

"Taşıma kılıfı ürünle birlikte gelmiyor.

Ben bu ürünün siparişini verdim. Bekliyoruz bakalım. Umuyorum ki beklentilerimi karşılayacak.

• kılıf nerde yazıyor ki yaf.benimkinde çıkmadı..bu arada ucuza almışım baya
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

kılıf nerde yazıyor ki yaf.benimkinde çıkmadı..bu arada ucuza almışım baya

Ben senden de ucuza alıyorum ama
  • Fiyatları merak ediyorum, eğer 200 YTL 'den çok yukarı olursa almamaya karar verdim, evet mp3-mp4 player için ayırdığım bir bütçe var fakat buda uçabilirim anlamına gelmiyor. Yurtdışında uygulanan fiyatları buradada görmek istiyorum. Üzücü bir durum gerçekten.

8GB fiyatını türkiyede öğrendiğimizde tam olarak kararım kesinleşecek, inşallah uygun fiyata gelir ürün.
  • Ürünün türkiye fiyatı 350 civarında olursa saçma olur. Şu an yurtdışı fiyatı 150YTL civarında çünkü(129$). 2 katını geçmez diye tahmin ediyorum. dmltnman, bu bilgiyi neye dayanarak söyledin? Ürünü satacak firmalardan birinde mi çalışıyorsun? Biraz daha bilgi verirsen sevinirim...
  • fiyat iyi gibi.acaba ses kalitesi nasıl?iriver gibi mi?
  • quote:

Ürünün türkiye fiyatı 350 civarında olursa saçma olur. Şu an yurtdışı fiyatı 150YTL civarında çünkü(129$). 2 katını geçmez diye tahmin ediyorum. dmltnman, bu bilgiyi neye dayanarak söyledin? Ürünü satacak firmalardan birinde mi çalışıyorsun? Biraz daha bilgi verirsen sevinirim...

Yurtdışı fiyatı evet 129 dolar.Ürünün Türkiye fiyatının 2 katı olacağı kuvvetle muhtemel! olduğundan bu da ~260 dolara tekabül eder. Buradan da 300-350YTL arası bir değer olacağı ortaya çıkıyor. Yukarıda verdiğim kendi tahminimdi bunu belirtmeyi unutmuşum. Herhangi bir bilgi almış yada duymuş değilim bu konuda. Ama ben tahminimde eminim o ayrı.
  • mp3-mp4 player alma işini ertelesem iyi olacak, okadar para vermek yerine kitap seti alırım yahu

• TR de satılacak fiyatları tam olarak kestirmek şuan çok güç.. anca bayramdan sonra diyebiliriz..
    -------------

slmlar @ skynet
    seninde özellikle bunu beklediğini yazılarında belirtiyorsun biliyorum ve ürün hakkındaki dizaynından tut görüntü kalitesine ve bunların yanında fiyatının uygunluğuna bende senin gibi 10/10 veriyorum ama elimize geçince (umarım) daha çok memnun olacam bu arada bayramdan sonra yı beklemek konusunda biliyorsun bayramlarda yurtdışı alışverişde limit 100 eurodan 200 çıkıyor bence önümüzdeki bayram tam fırsatıdır diyorum almayı düşünenler için (bunlar içinde bende varım ama elimde birde clix var o yüzden tereddüte düştüm) alırsan senden de bi inceleme bekleriz artık

ya burda amerika satış paketinde kılıf yok türkiyede olurmu diyorsunuz

Retail Box Contents

ZEN player

Earphones (marka model nedir acaba?)

USB 2.0 cable

Installation CD

Quick Start guide

diğer taraftan bikaç arkadaşımız yurtdışı fiyatı olarak 129$ demiş link verebilirlermi acaba ?

aksesuarlarıyla ve işlemcisiyle ilgili bikaç link vererek sonlandırayım bari yazımı

http://us.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&WT.cg_n=Campaigns&WT.mc_id=8228&nav=acc
    işlemci : http://arstechnica.com/journals/hardware.ars/2007/09/13/creatives-new-zen-and-the-processor-behind-it

işlemciden anlayan varsa nedir yani iyimi bu işlemci (alakasız gibi ama ya bi doğru düzgün kulaklık da alamadım be)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 10 Ekim 2007; 23:20:54 >

• http://www.electroblog.org/2007/09/25/creative-in-4gb-ve-16gb-zen-oynaticilarin-fiyat-dustu/

creative in sitesinde ve birçok sitede ürün 129 dolara satılmakta.

Kılıf paket içeriğinde yok arkadaşlar..
  • Sigmatel STMP3700 MODEL chip içeriyormuş..sigmatelin sitesinden bu çipe baktım bluetooth,wifi,30 fps video ve radyoda rds yi destekliyormuş..

kanıtı burda..

Creative yeni ZEN (video tanıtım)+kutu içeriği+kullanıcı incelemeleri
  • tşkler @barış bilgiler için işlemcilerden anlamam ama burda yazılanlara göre gelişmeye oldukça müsait acaba ilerde yazılım güncelemeyle özellikle (donanım olarak da varsa tabi) bluetooth u destekleme ihtimali varmı ..neyse o uzun hikaye yavaş yavaş türkiyeye de gelsin otursun bakalım teknolojisini o zaman tam olarak anlarız ....
  • selamlar..
    benimde zen'im dün gece geldi çok fazla kurcalayamadım ancak radyoyu soran arkadaşa cevap verebilrim.
    radyosu gerçekten çok iyi çekiyor ayrıca cep telefon sinyali gibi radyo sinyalinide gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_mean -- 15 Ekim 2007; 20:16:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.