Şimdi Ara

Creative yeni ZEN (video tanıtım)+kutu içeriği+kullanıcı incelemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
0
Favori
31.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burak9006

quote:

Orjinalden alıntı: ceito

0

bu arkadaş mesaj sayısı artırma peşinde sanırım

Derken cezayı yemiş zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: hie

Küçük Mucize
    Bir sürü özellikler ufak bir dizayn içinde paketlendi.

İşte kısace yeni Creative ZEN?. Tamamen siyah renk ile süslenmiş olan Creative ZEN, ortalama bir kredi kartı boyutundan küçük olup avuç içinize tam oturacaktır. Çekici 11.3mm kalınlığı, sadece 65g olan ağırlığı ile rahatlıkla taşınabilmektedir.

Değişik medya formatlarını destekleyerek 16GB kapasiteye çıkabilen en hafif çalar olma özelliğine sahiptir. Daha da Fazlası, SD kart girişi sayesinde kapasitesini daha da arttırabilirsiniz. Patentli ZEN kullanıcı arayüzü sayesinde ekranınızda daha fazla bilgi görüntülenmekte, geniş içeriğinde gezinirken yön bulmak kolaylaşmaktadır. Opsiyonel aksesuarları olan Deri ZEN çantası ve ZEN kılıfı sayesinde bu yeni mucizenizi şık bir biçimde kullanabilirsiniz.
    Portatif çalarlar sahnesindeki yeni devrimi sizde kutlayın. Hoşgeldin Creative ZEN.

/>
    Minik eğlenceniz
    Kredi kartı boyutlarından küçük olan yeni çalarınız, Creative ZEN ilgi çeken özellikleri ile göz kamaştırıyor.

/>
    Renk Mucizesi
    16.7 milyon TFT renk desteğine sahip Mükemmel 2.5" ekranın içinde sihirli bir şekilde kaybolun.

/>
    Geniş Ses Desteği
    Müziğinizi değşik formatlarda dinleme imkanı. MP3, WMA desteği ile beraber korunmasız AAC (.m4a) iTunes® ile senkronize ederek çalarınızda günün hit parçalarını dinleyin. Daha fazlasını öğrenin Creative Media Explorer kullanarak AAC"lerin hızlı transferi.

/>
    Genişletilebilir hafıza slotu
    Portatif medya kütüphanenizin boyutunu harici SD/ SDHC kart sayesinde genişletin. Daha fazla video, müzik ve fotoğrafın keyfini çıkarın!

/>
    Sezgilere sahip arayüz
    Patentli ZEN kullanıcı arayüzü yepyeni şaşırtıcı görsel deneyimler sunmaktadır. Hatta artık Creative ZEN çalarınızdaki duvar kağıtlarını kişiselleştirebilirsiniz

/>
    Sarsıcı Radyo özelliği
    Müzik arenasındaki yenilikleri yakalamak için dahili FM radyo özelliğini açın. 32 kanalı sayesinde zirveye çıkın.

/>
    ZENcast Alın
    En son video ve ses podcast kanallarının bedava keyfini çıkarınwww.zencast.com. Bütün aboneliklerinizi ZENcast düzenleyici ile organize edin ve en iyi bedava paylaşım formatlarının keyfini çıkarın.

/>
    Kendi kayıtlarınızı yaratın
    Önemli toplantlarınızı ve sesli hatırlatmalarınızı kayıt altına alın. Dahili ses kaydı sayesinde, yüzlerce saatlik kayıt imkanı sunmaktadır.

/>
    Çok-İşlevli Lokum
    Arşivinizdeki fotoğrafları müzik eşliğinde seyrederken rahatlayın ve arkanıza yaslanın.

/>
    Ses Efekti Ayarları
    Modunuzu kendi isteğinize göre değiştirin. Sekiz kanallı EQ seçerek veya kişisel EQ oluşturarak müziğinizin keyfini çıkarın. Ekstra bas ve akıllı ses efekti ile müzik zevkinizi genişletin.

/>
    Güçlendirilmiş Çalma Süresi1
    Dahili şarj edilebilir pili sayesinde daha fazla çalma süresi kazanın. 25 saate kadar müzik ve beş saate kadar film keyfi.

/>
    Organize Olun
    Önemli bilgilerinizi yaratıp saklayarak başka bir doğumgünü kaçırmayın. Hatta Microsoft Outlook ile senkronize edebilir veya Creative Media Explorer ile eklemeler yapabilirsiniz.

/>
    Kişiselleştirilebilir Alarm
    Uyanmakta sorunmu yaşıyorsunuz? Alarmınızı kişiselleştirerek güne zinde ve istediğiniz nota ile başlayın. Hatta alarmınızı haftanın herhangi bir gününe ayarlayabilirsiniz..

/>
    İyi dinleme deneyimi
    Creative işitmenize önem verir. Daha Fazlasını Öğrenin daha akıllıca nasıl dinlerim.

kaynak: Creative Turkiye

bilgiler için çok sağol
    -------

bu arada: bugün yolum tekrar Gigatek'e düştü.. kendileriyle görüşmem sonucunda yeni Zen bayramdan sonraki günler içinde kesinlikle stoklarında mevcut olacakmış......... bilginize
    -------
    1 tane 8 Gb olanını ayırttım bakalım hayırlısı diyelim ..

uzun zamandır diğer medya oynatıcılar cowon i pod sony phlips vs vs olan markalarda çok gidip gidip gelmiştim ama kararımı bir türlü veremeyip ısınamadım o cihazlara ve bu vesileyle oyalanıp almamıştım.....
    iyikide oyalanıp almamışım ki zaten 1 ay önce yeni Zen'i görür görmez diğerlerini direk kafadan eledim

hatta 1 aydır kesin net bir şekilde son kararımı yeni Zen'de vermiş bulunmakdayım.. ölsemde yolumdan dönmem artık

yeni Zen alacak arkadaşlarada şimdiden hayırlı olmasını güle güle kullanmalarını diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 6 Ekim 2007; 22:38:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Xenon

Herkes bu ürünün çeşitli multimedia özelliklerinden, ekstra fonksiyonlarından, tasarımından vs söz ediyor. Hatta yapılan incelemeler bile genelde bunların üzerine yapılıyor. Ama benim asıl merak ettiğim nokta, i-river, cowon, apple gibi markalarla kıyaslandığında ses kalitesi olarak hangi arada kalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

ses kalitesi hangi arada kalındığı merak edildiğinde ..
    Creative dediğiniz zaman orda bir durup düşüneceksiniz... zaten ses kalitesinde Creative lider markalardan birisidir..
    ses kalitesi nasıl diye konu mevzu olduğunda bu markaya güvenim sonsuzdur.
    bu vesile ile yeni nesil Creative Zen'lerin bir ipod bir cowon'dan aşağı kalır yanı olmayacağınıda garanti ederim..

• valla arkadaslar bende zen vısıon m var 30 gb 3-4 ay oldu alalı belkı ddaha fazla ama bu aletıde gorunce ısımdekı yaglar erıdıya ınsan hepsını almak ıstıyo bende onu satıp bunu almak ıstıyom bakalım napcam
  • Bayram 'dan sonra ooof ooof, nasıl beklicez yaaaa , bu arada ben creative için kulak-içi kulaklık bakıyorum bilginize, bol bol inceleme yaparım kulaklık hakkında hertürlü bilgi mevcuttur
  • quote:

Bayram 'dan sonra ooof ooof, nasıl beklicez yaaaa , bu arada ben creative için kulak-içi kulaklık bakıyorum bilginize, bol bol inceleme yaparım kulaklık hakkında hertürlü bilgi mevcuttur

yeni Zen'in kendi kulaklığını test etmeden boşu boşuna kulaklık almayın derim..
    çünkü resimde gördüğüm kadarı kendi kulaklığı çok orjinal güzel bir şeye benziyor.

• haklısın resimde bayaa güzel ve kaliteli bir kulaklığa benziyor, bekleyelim artık elimizden birşey gelmiyor, keşke biraz daha erken gelse şu ürün.
  • ya peki bunu istanbul and.yakasında nerden alabilirim ??? bılen var mı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Herkes bu ürünün çeşitli multimedia özelliklerinden, ekstra fonksiyonlarından, tasarımından vs söz ediyor. Hatta yapılan incelemeler bile genelde bunların üzerine yapılıyor. Ama benim asıl merak ettiğim nokta, i-river, cowon, apple gibi markalarla kıyaslandığında ses kalitesi olarak hangi arada kalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Creative dediğiniz zaman orda bir durup düşüneceksiniz... zaten ses kalitesinde Creative lider markalardan birisidir..
    bu vesile ile yeni nesil Creative Zen'lerin bir ipod bir cowon'dan aşağı kalır yanı olmayacağınıda garanti ederim..

İnan ki içim rahatladı bunu okuyunca. Çünkü creative'in mp3 player'ları konusunda çok bir bilgim yok. Forumda da sürekli cowon, iriver muhabbetleri döndükçe dedim acaba aynı performansı göstermez mi. Demek ki korkulacak bir şey yok:).

Bu arada bu ürünü gigatek'ten ayırtan arkadaşlar, ne kadara alacaksınız belli mi fiyat olarak? Bir de bunların satışını gigatek yalnızca elden mi yapcak, yoksa internet sitesinden de satacak mı? Bu konuda bilginiz var mı hiç..

• İnternet üzerinden satın alabilirsiniz, ürün satışa çıktığında buradan S.K fiyatlarını sizlere bildirrebilrim sorun değil , fiyat uygun gelirse websayfası üzerinden alabilirsiniz, olurda websayfası üzerinden satmazlarsa ben sizin için aracılık yapar
    ürünleri gönderirim

quote:

Orjinalden alıntı: 2metin4

ya peki bunu istanbul and.yakasında nerden alabilirim ??? bılen var mı ??
  • ses kalitesinde dünya markası bir iriver,cowon,creative bana göre iyi markalar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

İnan ki içim rahatladı bunu okuyunca. Çünkü creative'in mp3 player'ları konusunda çok bir bilgim yok. Forumda da sürekli cowon, iriver muhabbetleri döndükçe dedim acaba aynı performansı göstermez mi. Demek ki korkulacak bir şey yok:).

Bu arada bu ürünü gigatek'ten ayırtan arkadaşlar, ne kadara alacaksınız belli mi fiyat olarak? Bir de bunların satışını gigatek yalnızca elden mi yapcak, yoksa internet sitesinden de satacak mı? Bu konuda bilginiz var mı hiç..

ses konusunda rahat olabilirsiniz
    Creative'nin en güzel özelliğide dayanıklılığı ve sağlamlığıdır + ses alanındada uzmandır!...
    zaten son 4 yıl içinde Creative'nin mp-3 playerlerin her modelini neredeyse kullandım sayılır ve hiç birinde asla problem şikayet yaşamadım... ve sesindende çok çook memnun kaldım ki bu Yeni Zen'ide gözüm kapalı alacağım zaten

Gigatek bayramdan sonra ki günler içinde yeni Zen'in elerinde olacağını bana açıkladı.. ister online , ister elden satın alabilirsiniz.
    şahsen ben elden almayı istiyorum. çünkü 2 sokak arkalarında oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 7 Ekim 2007; 22:05:23 >

• Bayramdan sonra getirecek olması gerçekten hoş, inşallah ürünün gelme süresi uzatılmaz. Bu arada ürün hakkında farklı resimlere ulaşabilen varmı aramızda? kullanıcı çekimi resimler olursa süper olur.
  • Ürün Multimedya ya geldimi acaba
  • bir ara cowon'da olduğu gibi i pod'da çok gidip gidip geldim.. cowon'un dokunmatik ekran olayıni sevmediğim kendisinden vazgeçtim
    ve ipod nano'nunda 2 inch ekran oluşu beni kendisinden soğutmaya yetti + dizayn ve görünüm açısından bana çok yaban geliyor ipod nano'lar.. one öyleee kız mp-3 playeri gibi çok sade dizaynı var........ayrıca kendileri çok pahalılar..
    ----------
    cowon , i pod nano , sony ve yeni Zen olarak bu 4 lüyü bazı yönleriyle ve özellikleriyle karşılaştırdığımızda yeni Zen'nin her yönüyle 4/4 lük bir cihaz olduğunu rahatça anlayabiliriz..

aşağıdaki cihazlar hakkındaki düşüncelerim

Yeni Zen >>> kendisine hiçbirşey birşey diyemiyorum..... sadece içimden >>> geliyor
     Creative yeni ZEN (video tanıtım)+kutu içeriği+kullanıcı incelemeleri

Sony >>> ekran çok küçük olduğu için Sony'e yakıştıramadım

i pod nano >>> 2. inch ekran yetersiz + çok sade dizayn ve yaban geliyor bana + pahalı

cowon >>> ürün güzel.. fakat dokunmatik ekran özelliğini sevemedim

bu 4 lüğe bakıldığında kararınızı yinede kendiniz verin...

illaki gidin yeni Zen alın demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 7 Ekim 2007; 23:27:51 >

• bana göre Cowon D2 'nin en büyük özelliği dokunmatik olmasıdır, diğer yönlerle creative ile aynı kapasitede ve creative 'in zarifliği ve hafıza kapasitesi geçmektedir. Diğer ürünler hakkında bilgim yok son 2 aydır mp3-mp4 player arama sonucum başarılı geçti iyiki beklemişim
  • quote:

bana göre Cowon D2 'nin en büyük özelliği dokunmatik olmasıdır, diğer yönlerle creative ile aynı kapasitede ve creative 'in zarifliği ve hafıza kapasitesi geçmektedir. Diğer ürünler hakkında bilgim yok son 2 aydır mp3-mp4 player arama sonucum başarılı geçti iyiki beklemişim

yeni Zen ekranında bulunan 16.7 milyon renk desteğini unuttun galiba
  • Haklısın 16.7 milyon renk ve fazlasıyla yetecek video format desteği
  • acaba radyosu nasıl?bende d2 var hiç memnun değilim radyosundan sırf bunun için satıcam galiba.
  • Radyo:

• 32 Adet Radyo Kanalı Kaydı
    • RDS yok, websitesinde bulamadım, sizlerinde araştırmanızı istiyorum belki ben görememiş olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.