Şimdi Ara

Creative yeni ZEN (video tanıtım)+kutu içeriği+kullanıcı incelemeleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
0
Favori
31.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni Zen için Teknosa'ya gittim ve internet sitesinde Ankara Teknosa mağazalarında stoklarda 2 adet görünüyordu
    telefon açtım hangi şubenizde var diye
    onlarda sadece ANKA MAL şubemizde olduklarını söyledi ve hiç vakit kaybetmeden koştura koştura gittim.

ve 30 dakika sonra oraya vardığımda onlarında ellerinde olan 2 adet yeni Zen'inde satıldığını + kalmadığını söylediler
    yani yetişemedik eve döndüğümde Teknosa'nın sitesine baktığımda yeni zen'den eser kalmamış..
    yani bir parti mal gelmiş anında aynı gün satılmış yuhhh!

aslında Gigatek firmasından alacaktım bu ürünü fakat kendiler 3 -5 gün sonra gelecek ha gelecek diye diye ben biraz sabırsız malum bekleyemedim
    hem orjinal usb sarz adaptörünün kutu içeriğinden ne Teknosa!da nede Gigatek firmasından çıkacağını sanmadığım için artık işi şansa bırakmadım
    ve
    bende bugün tek çarewww.hepsiburada.com'a sipariş verdim
    aslında Teknosa'dan veya Gigatek'den alma taraftarıydım ama şansım yaver gitmedi bir türlü
    iyikide şansım yaver gitmemiş

hepsiburada.com daki avantajlı satış daha cazip!!!
    bu sitede TÜRKÇE MENÜ + ZEN ŞEFAF KORUYUCU + USB ŞARJ ADAPTÖRÜ + 1GB SD KART HEDİYE durumu var
    ve fiyatıda çok uygun olduğu için bugün hemen ön siparişimi verdim yani kredi kartı ile 8 taksitle 340 ytl 'ye almış bulunmaktayım

2 yada 3 gün sonra inşallah elime ulaşır cihaz
    bakıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 21 Ekim 2007; 22:21:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tanbodyguard

quote:

Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr

alete aşık oldum resmen 4gb zen+ 4 veye 8lik bi kart almayı düşünüyorum inşallah alırım

bi de bişey sorcam usb şarj aletinin fiyatı ne kadardır?

usb şarz aletinin fiyatı ucuz ucuz dur olmasına ama kendisini nereden bulacağız birde o var şimdi!?

edit:

tamam buldum

http://www.aztekteknoloji.com/urun.asp?marka=HAMA&urun=14061
    eğer buradan temin etme imkanınız olmazsa
    ----------

ayağımızın dibindeki Teknosa'dan temin edelim derim.

zaten yeni Zen'ide yarın pazar günü ordan alacağım usb şarz adaptörü ile beraberinde
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360470&CS_Category=_MP3_CALAR_AKSESUARLARI692&CS_Catalog=_MP3

hem burada daha ucuz

yalnız kafama takılan bir soru var bulduğum usb şarz adaptörünün özeliklerinde şu bahsediliyor!
    Güç tüketimi 500 mA'e kadar USB bağlantılı cihazlar için uygun.

ne demek istiyor burada ? eğer kulandığımız mp3 playerin dahilindeki pilin mah'ı 600 veya 800 ise bu adaptör işimize yaramaz anlamınamı geliyor_???

hakkaten garip bi durum umarım bi terslik çıkmaz

hocam senin dediğin hama usb şarz cihazını ben creative zen v mp3 player ım için aldım ama şarz etmedi belki sorun vardır diye değiştirdim yine şarz etmedi başka bir ürün denedim yine olmadı........ en iyisi orjinal şarz aletini almak....hepsi burada.com den satın alırsan yanında şarz cihazıyla birlikte veriyorlar ayrıca başka hediyelerde var incelemeni tavsiye ederim.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49956

desenize usb şarz aleti başa bela oldu

demekki hama şarz aletinin mah değerleri yeni Zen ile uyumsuz
    zaten kuşkulanmıştım mah değerleri yüzünden jarz edemeyebilir diye nitekim öyle oldu...
    ayrıca: bu adaptör belki işimize yaramaz diye yukarıda yazmışım iyiki

yukarıda belirttiğim gibi bugün Teknosa alışverişindede benim şansım yaver gitmedi. Allah biliyorya aldırtmadı bana
    ve bu firmalarda orjinal usb şarz aletinin kutu içeriğinden çıkmayacağı belli ve bunun için en iyisi uzak durmak
    yine
    her yol >>> www.hepsiburada.com'a çıkıyor
    zaten siparişi oradan vermiş bulunmaktayım artık

yeni zen alacaklarda mutlaka bu şekilde alsın derim!

yeni zen satışı + kutu içeriği
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49956#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 21 Ekim 2007; 22:25:14 >

• quote:

bu sitede TÜRKÇE MENÜ + ZEN ŞEFAF KORUYUCU + USB ŞARJ ADAPTÖRÜ + 1GB SD KART HEDİYE durumu var
    ve fiyatıda çok uygun olduğu için bugün hemen ön siparişimi verdim yani kredi kartı ile 8 taksitle 340 ytl 'ye almış bulunmaktayım

Bütün Zenlerde zaten Türkçe Menü seçeneği bulunuyor ama diğer aksesuarlarıyla gerçekten avantajlı olmuş

Hayırlı olsun diyelim şimdiden.

Zen ' cilerin sayısı artıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Bütün Zenlerde zaten Türkçe Menü seçeneği bulunuyor ama diğer aksesuarlarıyla gerçekten avantajlı olmuş

Hayırlı olsun diyelim şimdiden.

Zen ' cilerin sayısı artıyor.

eyw... sağolun
    sağolunda acaba d2 mi alsaydım
    cowonu öve öve bitiremiyorlarda hani

ama şu durum var şimdi, cowon her ne kadar iyi olsada ( yeni zenden eski olduğuna göre ) >>> yeni zende şu konumda yeni model olduğuna göre o kadar kalitesiz olacağını ve d2 yi aratacağını sanmıyorum!

cowon'cular yeni zen kullansınlar birde... o şekilde karşılıklı yorum yapalım derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 21 Ekim 2007; 22:52:56 >

• Dünya Üzerinde Hiçbir Ürün Yok Divx Divx3 ve Xvid Oynatabilen Tek Kelimeyle Teknolojinin Ulaştığı Son Nokta Ekranın Renk Sayısı 16.1 Milyon Renk Başka Söze Gerek Varmı Bilmiyorum.Başka Söze Gerek Var İse Paylaşalım Belki Bir Bilgi Alışverişi Olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kardann

Dünya Üzerinde Hiçbir Ürün Yok Divx Divx3 ve Xvid Oynatabilen Tek Kelimeyle Teknolojinin Ulaştığı Son Nokta Ekranın Renk Sayısı 16.1 Milyon Renk Başka Söze Gerek Varmı Bilmiyorum.Başka Söze Gerek Var İse Paylaşalım Belki Bir Bilgi Alışverişi Olur.

herşeyi güzel açıklamışınız

da yalnız

ekranın renk sayısı 16.7 olucaktı 1 değel
  • quote:

quote:

Dünya Üzerinde Hiçbir Ürün Yok Divx Divx3 ve Xvid Oynatabilen Tek Kelimeyle Teknolojinin Ulaştığı Son Nokta Ekranın Renk Sayısı 16.1 Milyon Renk Başka Söze Gerek Varmı Bilmiyorum.Başka Söze Gerek Var İse Paylaşalım Belki Bir Bilgi Alışverişi Olur.

herşeyi güzel açıklamışınız

da yalnız

ekranın renk sayısı 16.7 olucaktı 1 değel

Haklısın 16.7 Rms Değer 16.1 Milyon ;)

• quote:

Dünya Üzerinde Hiçbir Ürün Yok Divx Divx3 ve Xvid Oynatabilen

Yanlış bilgi vermeyelim..
  • Bugün gitti gidiyordan sipariş verdim. 249 ytl. Umarım bir problem çıkmaz, 4-5 güne kadar elimde olur.
  • topicin 2 inci sayfasına verdiğim yeni ZEN kutu içeriği incelemesi sayfanın en başına alınmıştır bilginize!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 26 Ekim 2007; 1:32:49 >
  • Vize sınavlarımın geçmesini ve kredi kartımın bekliyorum,açıkçası sabırsız durumdayım yeni Zen için,muhtemelen hepsiburada'dan alacağım,inşallah Kasım sonuna kadar hafıza kartı + kılıf + usb şarj adaptörü kampanyası bitmez,ama ben Kasım sonuna kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum...

Gerek bu konuda gerekse diğer konuda yorum yapan ve incelemelerini aktaran tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Bu arada konularda yazılmış olabilir ancak sanırım gözümde kaçtı ürünün SdHc kart desteği var Creative'in kendi sitesinde uyumlu kartlarda 8gb'lık kingston vesaire gözüme çarptı,öte yandan o kadar yüksek kapasite olmasa bile 2gb'lık bir Sd kart 30 lira civarına çok rahat bulunabiliyor,4gb yetmez diye düşünüyorum aslında fakat 20gb'lık Zen Touch'u 3 yıla yakındır kullanıyorum ve açıkçası 20gb bir anlam ifade etmemeye başladı,dinlediğim sanatçıların tüm albümlerini en yüksek bitrate değerlerinde temin etmeye çalışırdım eskiden,şimdi yine aynı şekilde yapıyorum fakat mp3 koleksiyonumu dizüstü bilgisayarıma bağlı harici harddiskimde tutup mp3 çalarıma ilgili sanatçıların en çok dinlediğim albümlerini atmak daha mantıklı ve cazip geliyor artık,eskiden olsa 4gb yeter lafını söyledikten sonra kendi kendime içimden "züğürt tesellisi bunlar,geç bunları" derdim fakat sanırım ihtiyaçların önemi zamanla değişiyor,radyosunun bulunması 16 milyon renk destekli ekranı ,divx ve bir çok formatı oynatabilmesi,hafıza kartı yuvası sanırım artık hafıza büyüklüğünden daha fazla ilgilendiriyor beni,eminim böyle düşünen bir çok kişi vardır.Bir de insana bir süre sonra kocaman cihazları taşımak ciddi külfet geliyor (hatta 30gb'lık Zen Vision düşünmüştüm de bu yüzden vaz geçtim).Elektronik cihazların sürekli daha becerikli olmaya başladığı ve sürekli küçülüp hafiflediği günümüzde ergonomi ve taşınabilirlik göz ardı edilemeyecek şeyler gerçekten.

Bu arada eski kullanıcılar beni tanırlar 2005'in başlarında ilk seri renksiz ekranlı mp3 çalarlar (Creative Zen Touch,Sony Nw Hd serisi vesiare) ve daha sonra I-River H serisi cihazların ülkemizde yaygınlaşmaya başladığı zamanlarda bu forumda mp3 çalarlar bölümünden başka bir yere takılmazdım,kendimden bashediyorum gibi gözükebilir fakat bu forumdaki bir çok kullanıcı benimle aynı aşamaları geçmiştir,Donanım Haber forumları mp3 çalar bölümü ülkemizdeki elektronik meraklılarını mp3 çalarlar ve ciddi anlamda kaliteli kulaklıklar konusunda inanılmaz şekilde bilinçlendirdi,ben eminim ki bu forumdan haberdar olan herkes bir ürün almadan önce forumda konu açıyor,ya da mevcut konulara mesaj atıp soru soruyor ve tercihlerini bilinçli yapıyor.Abartıyorum gibi gözükebilir ancak insanlar artık "kaliteli" kavramının ne anlama geldiğini,bir ürünün hemen kalitesizini almanın ciddi bir hata olduğunu fakat biraz bekleyip,araştırıp hatta daha fazla para biriktirip gerçekten kalitelisini almanın ne denli önemli ve baş ağrısız bir kullanım yarattığını daha iyi anlıyor.

Yeni bir ürüne olan ihtiyacımı yeni Zen'e yönlendiren ben yeni bir heyecana yol almış oldum ve aynı zamanda bu uzun mesajımla Donanım Haber forumları Mp3 Çalarlar bölümüne saygımı sunmak istedim...Konuyu fazla dağıttıysam kusuruma bakmayın...

• oy oy ooooyyyyyy..... hepsiburada.com ne yapmış böyle yahu! almayacaktım ama alıyorum, almama sebebim ürünün pahalı olarak geleceğini düşünmemdi ama hediyeleri görünce + birde şarj aleti çıkınca duramıyorum

inceleme harika olmus skynet
  • quote:

Orjinalden alıntı: hie

oy oy ooooyyyyyy..... hepsiburada.com ne yapmış böyle yahu! almayacaktım ama alıyorum, almama sebebim ürünün pahalı olarak geleceğini düşünmemdi ama hediyeleri görünce + birde şarj aleti çıkınca duramıyorum

inceleme harika olmus skynet

daha müsait olupda yeni Zen'de video ve mp-3 tam incelemesine geçemedim iş güç yüzünden
    şua an bilgisayarımda bayağı çokca saçma sapan kodekli videolar vs vs var ve bu yüzden onları yeni zen için convert edeceğim daha.. sonra video için tam incelemeye geçiceğim inşallah...

bu arada yeni Zen her yönden özellikle kullanış bakımından 4/4 lük bir ürün olmuş

eğer internet üzerinden hala alışverişe güveniniz yoksa
    bir kaç gün sonradawww.gigatek.com.tr bu ürünün aynısı 4 GB olan yeni Zen'i + yanındaki eksiksiz malzemeleri ile satmaya başlayacaktır!
    üstelik hediye sd kart 2 gb olacakmış ve yeni Zen+yanındaki eksiksiz orjinal hediyeleri ile Gigatek firması hepsiburada.com'dan 10 vs 15 $ daha ucuz olarak satıcağını duyurdu

bilginize

-------------------------------------------------
    ama şu var
    bu ürünün kulaklığını sanki yapamamışlar..
    tek eksiği bu gibi...... kulaklığın verdiği ses kalitesine şahsen 10 üzerinden 7 veriyorum
    kendi kulaklığı çok kaliteli görünmesine rağmen eko ayarları yaptığım halde + sesi en üst seviyeye aldığımız zaman baslar kulağınızın içinde birazcık boğulur gibi oluyor....
    ama normal seviyede dinlediğimiz mp-3 de ses kalitesi olarak tiz +bassları çok güzel veriyor...

yeni Zen'in ses kalitesinden iyice emin olmak için
    bende Sony'nin yeni orjinal kulaklığı vardı ve onu bugün cihaz üzerinde denedim ses kalitesinde A dan Z ye bayağı bir artış oldu!
    mp-3 dinlerken sesi inanın 20 ye zor açtım kulaklarım delinecekti + en üst seviye olan 25 e kadar dayadım ve oldukçe yüksek ses alıyorsunuz ama son seviyede kolay kolay dinleyeyeceğinizi sanmıyorum.. çünkü 18 ila 20 seviye oldukca yetiyor...

eğer güzel bir kulaklık kullanırsanız yeni ZEN'den kesinlikle ses kalitesini en üst seviyede duyarsınız..
    bassları bozmadan dolgun + tiz sesleride çok net veriyor

şahsen
    bu fiyata + çok kolay türkçe menü kullanımını + ürünün kalitesi + özelilklede ekranının 16.7 milyon renk olması sayesinde görüntüyü bizlere çok kaliteli net ve keskin sunduğu için bu medya oynatıcımız benden tam puan alabildi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 26 Ekim 2007; 1:49:51 >

• gigatek getirsin ama ben alıyorum daha fazla bekleyemem , gerçekten güzel bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hie

gigatek getirsin ama ben alıyorum daha fazla bekleyemem , gerçekten güzel bir ürün.

Gigatek bir kaç güne getirecekmiş.. biraz geç oldu ama
  • Benzer paketlemeyle satış yapacak Teknosa benzeri bir zincir mağaza hakkında bir bilginiz var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Benzer paketlemeyle satış yapacak Teknosa benzeri bir zincir mağaza hakkında bir bilginiz var mı acaba?

bir aksilik olmazsa bir kaç gün sonra Gigatek bu ürünü kutu içeriği ile birlikte eksiksiz satmaya başlayacaklarını söylüyor!
    takip etmelisiniz
  • Gigatek sanırım sadece Ankara'da var...
  • vay be iyi incelmişssin helal olsın hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Gigatek sanırım sadece Ankara'da var...

malesef evet sadece Ankara'da var..

ama bu firma online satış + kargo gönderisi ile Türkiye'nin 4 bir yanınada değerli müşterilerine ürün satışını yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.