Şimdi Ara

Creative yeni ZEN (video tanıtım)+kutu içeriği+kullanıcı incelemeleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
0
Favori
31.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihazınızı mutlaka kendi orjinal usb şarz aleti ile jarz edin!!! ilk kullanıma geçmeden ne olursa olsun 14 saat mecburi ilk jarzı uygulayın !!!
    ( dahili pilin sağlığı ve ömrü açısından !!! )

sonra media playerimizi normal olarak kullanıma geçince ilerleyen zaman diliminde cihazı kullandıkca jarzı normal olarak bitecektir..
    ve tekrar jarza taktığımızda 4 saatte kendini full şarz ediyor!
    yalnız unutmayın sonradan yapacağınız normal 4 saatlik şarz işlemlerinde cihazımız hep kapalı konumda olsun.
    çünkü full şarz dolumu gerçekleştirdikden sonra ZEN kendi kendini açarak bize haber veriyor ben doldum diye
    ------------------
    PC aracılığı ile usb üzerinden edilen şarz pek sağlıklı olmadığı gibi üstelikde full jarz olmuyor sanki...
    ve cihaz hep açık kalıyor ve jarz süreside oldukça uzuyor 8 bazen 10 saat gibi! + PC açık kalmak zorunda !
    -----------------
    son olarak

media playerimizi kullanım aşamasında jarzını köküne kadar bitirmemeye özen göstererek tekrar dolum için hemen jarza takmalısınız...
    dahili pilin sağlığı açısından buda çok önemlidirki cihazınızı kullanmasanız bile uzun vadede boş batarya ile yatırmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: froyds

vay be iyi incelmişssin helal olsın hayırlı olsun

eyw sağolun

ama asıl son kullanıcıların daha iyi ayrıntılı video incelemelerinide sayfa başına ekledim
  • Arkadaşlar 4 gün önce gitti gidiyorda aldığım zen geldi. O gün amerikadan kargolandı ve dün akşam üsti elime ulaştı. Alet 4 4 lük. Ayrıca giç burda 350 ytl vermenize gerek yok ben 247 ytl ye aldım gitti gidiyordan. Fed Ex kargoyla Californiadan geldi 3.4 günde siz düşünün. Skyney arkadaşımız gerekli incelemleri FAZLASIYLA yapmış zaten :D ben bişey demiorm bunların üstüne. Gitti gidiyordan aldığım kullanıcıyı burda sölemicem reklam olmasın die. isteyen pm atıp sorabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: y1617

Arkadaşlar 4 gün önce gitti gidiyorda aldığım zen geldi. O gün amerikadan kargolandı ve dün akşam üsti elime ulaştı. Alet 4 4 lük. Ayrıca giç burda 350 ytl vermenize gerek yok ben 247 ytl ye aldım gitti gidiyordan. Fed Ex kargoyla Californiadan geldi 3.4 günde siz düşünün. Skyney arkadaşımız gerekli incelemleri FAZLASIYLA yapmış zaten :D ben bişey demiorm bunların üstüne. Gitti gidiyordan aldığım kullanıcıyı burda sölemicem reklam olmasın die. isteyen pm atıp sorabilir.

gerçekden iyi fiyata almışsınız güle güle kullanın
    kullanında
    yalnız >>> yurt dışı ürün olduğu için Allah korusun cihaza birşey olduğu zaman Garanti olayını nasıl halledeceksiniz?
    birde o var yani sonradan uğraştırmayında

• ekran parlaklık ayarını % kaç yapıyorsunuz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cowon

ekran parlaklık ayarını % kaç yapıyorsunuz ..

ekranın kontrast ve brighst değerleri çok iyi olduğu için şuan %60 da kullanıyorum
  • herkes kendi aletini çok sever.... yeni zen de çok güzel bir alet fakat d2 ile karşılaştırmamanız şiddetle rica olunur... :) hele hele yazılımları hiç ama hiç karşılaştırmayınız...

sony ericsson k750 i 3 yıl falan önce çıktı nokia 6300 ise bir kaç ay önce... 6300 hala k 750 i nin foto kalitesine yetişebilmiş deil... bu sadece örnekti...

ben d2 kullanıyorum oldukçada memnunum hatta resmen aşığım... geçen hafta yeğenime yeni zenden getittirdim harbi ekranı çok ama çok güzel fakat ben yinede d2 ye yetişemediğini düşünüyorum...

bu arada yeni zen in bass sesi harbi şahane :)
  • bu arada yeni zen in bass sesi harbi şahane :)

x-livnat dalga geçmek için mi söyledin yoksa cidden bass sesleri iyi mi merak ediyorum da.benim için bass sesler önemli ona göre karar vereceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekkin

bu arada yeni zen in bass sesi harbi şahane :)

x-livnat dalga geçmek için mi söyledin yoksa cidden bass sesleri iyi mi merak ediyorum da.benim için bass sesler önemli ona göre karar vereceğim

Zen'in kendi orjinal kulaklığından duyduğunuz bass tizz sesler normal seviyede idare eder...... ama sesi sona dayadığınız zaman boğuyor
    creative bir türlü kulaklık işini beceremiyor zaten tek kusuru bu...
    -------------
    ama Zen'in kendisindeki ses çıkışı gerçekden çok kaliteli!

ve sizinde bunu anlaması için iyi bir kulaklık edinmelisiniz! ben öyle yaptım..

ve son ses seviyelerinde ses kalitesini bozmadan mükemmel tam basslar tizler ve stereo almak istiyorsanız Sony'nin bu kulaklığını şiddetle önerim!

Creative yeni ZEN (video tanıtım)+kutu içeriği+kullanıcı incelemeleri

teknosa'da 18 ytl ye mevcut..

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260067&CS_Category=_KULAKLIKLAR748&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

yalnız resimde örnek verdiğim kulaklığın aynı modelini almalısınız. buna çok dikkat edin...

• arkadaşlar bende şimdi Hepsiburada.com'dan siparişi veriyorum 333YTL + Şeffaf Koruyucu ve Usb Şarj Adaptörü

3 yıldır kulladıgım muvo2 4gb yerini yeni 4gb zene bırakacak
  • niye türkiyede 2 katı para veriyoruz ya günrük gümrük olsa bide. neyse sorun o değil bende aldım bugün sipariş verdim hepsiburada dan fakat benimkinde yanında 1 gb kart hediye fln yok şeffaf kılıf ve şarj aleti war sadece. neyse o da sorun değil yanında 4 gb toshiba sdhc kartla sipariş ettim zaten. şimdi sorun şuki hacılar demin video seyrettim bitane bu ürünün previewini yani. adam dediki "640 x 480 divxleri zen m ler gibi direk açmıyor yazılımla açmanız gerekiyor ayrıca 320 x 240 oynatabiliyor" buradada söylenmiş bu zaten. hadi onada nys bundan önce videolu olarak ipod 30 gb ve sandisk sansa kullandım ikisinde de açıp bi tane ne video ne bi klip seyrettim. bu ürün divx destekliyor diye almaya karar vermiştim. (bu arada niye mp3 çalar alıyorum : mp3 çalar tarihim ilk mp3 çalarım nw-hd 20 yankesiciler çarptı hemde 5-6 yaşındaki çocuk, ipod 1. nesil 20 gb kaybettim , ipod video 30 gb arkadaşım davul çalarken üstüne bagetlerle vurdu manyetik alan etkisi diye yutturdu ekran kırıldı 250 euro ekrana istediler attım, a3000 kullandım beğendim fakat sattım , a1000 aldım kaybettim , en son sandisk sansa 2gb aldım onuda 2 gün önce çantadan çaldırdım, sırada creative zen var gibi bakalım ona ne olacak hadi hayırlısı :D ) şimdi görünce bunları hemen siparişi iptal etmeye karar verdim ama iptal etmeden önce sizlere bir sorum daha olacak : ben programla video atmayı sevmiyorum direk atayım zort çalıştırsın istiyorum ayrıca en çokda bu madem divx xvid desteklio o halde kesin ALTYAZI desteği de vardır diye aldım. lütfen altyazı göm tavsiyelerinde bulunmayın, malesef müşkülpesent bir insanım ben videoyu alete atarken bile zorlanıyorum öyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. bi mp3 çalardan beklentilerim : - küçük olacak - 2.5 renkli kaliteli ekran - direk mp3 atabileceksin - direk video hatta divx atabileceksin ve altyazı çalıştıracak - hafif olacak - ipod olmayacak ipoda düşmanım! isterse 1 ytl olsun almam. bu kadar başka bişi istemiyorum :D yardımcı olursanız sevinirim. siparişimi iptal edeyimmi sizce tavsiye edebileceğiniz başka mp3 çalarlar war mı ?

• wayy başına gelenlere, ne kadar şanssızmıssın...
    istediğin özellikler PMP bulmak çok zor, Cowon A2 var ama oda ekranı filan bayağı buyuk bir alet...
    galiba bu isteklerin için 1 - 2 yıl daha beklemen gerekecek...
    Bu arada nerede yaşadığını merak ettim, kapkaç,hırsızlık,yankesicilik filan çok daha dikkat etmen gerekir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trancedjmix

arkadaşlar bende şimdi Hepsiburada.com'dan siparişi veriyorum 333YTL + Şeffaf Koruyucu ve Usb Şarj Adaptörü

3 yıldır kulladıgım muvo2 4gb yerini yeni 4gb zene bırakacak

hayırlı olsun üle güle kullanın
  • Hepsiburada Hafıza kartını çıkarmış paketten fakat ürün tekrar Süper Hızlı Gönderi'ye girmiş...
  • sekkin kardeş dalga geçmiyorum... yeni zen in bassları harbi çok iyi ben dt rammstein blind guardian anathema therion dinleyen biri olarak oldukça uygun buldum... ben d2 im den asla vazgeçmem fakat rock ve metal için yeni zende uygun bence... hatta bu konuda d2 ve ipod a göre daha rock müzik için yapılmış gibi gelio... ama illa çok kral ses diyosan direk trekstor vibez al...
  • Yeni Zeni alan arkadaslar merak ettim sizin Firmware sürümünüz ne acaba?
    Bu arada benim zen bugun kargoya verilmiş yarın elimde olur artık.
    Bi sorum var; içindeki pili bitirdikten sonra mı 14 saat şarj etmeliyim , yoksa hiç açmadan mı?

Galiba yeni Firmware ' i cıkarmıslar

Creative ZEN Firmware 1.10.05

Yapılan değişikler ve güncellemeler :

• Tai dili eklenmiş
    • Açılış Süresi hızlandırılmış
    • Video performansı yükseltilmiş
    • Şarj Süresi hızlandırılmıs
    • Alarm, mp3 player kapalıykende aktif olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trancedjmix -- 31 Ekim 2007; 15:33:37 >

• quote:

wayy başına gelenlere, ne kadar şanssızmıssın...
    istediğin özellikler PMP bulmak çok zor, Cowon A2 var ama oda ekranı filan bayağı buyuk bir alet...
    galiba bu isteklerin için 1 - 2 yıl daha beklemen gerekecek...
    Bu arada nerede yaşadığını merak ettim, kapkaç,hırsızlık,yankesicilik filan çok daha dikkat etmen gerekir...

hocam walla çamlıcada oturuyordum. hala oturuyorum. şu an avcılarda kalıyorum. nw hd 20 yi yılbaşında çaldırdım. peçeteci çocuk zorla peçete satmaya çalışırken araklamış cebimden taksimden tophaneye iniyordum yürüyerek. 4-5 kişi geldi uzak durdu hepsi sadece küçük çocuk zıplaya zıplaya bi tane bi tane demeye başladı yürü git başımdan dedim ittim geldi yapıştı yine şerefsiz o ara almış. bütün kredi kartlarım hesap kartlarım kimliğim cartım curtumu almış hıyar herif. sonra birden ayrıldı gitti zaten ben anlamadım tabi hala bişeyimi aldığını daha sonra o arkadaki çocuklardan biri koşarak yanıma geldi abi kartlarını düşürmüşsün dedi aldım tabi şoktayım çocuk koşarak gitti yukarı çıktı köşeyi döndü. hemen cebime baktım mp3 çalar yok. anladım koştum yukarı bi baktım kimse yok uçmuş hepsi. Allah tan kartlarımı geri getirdiler. İpod videoma gelelim stüdyodayız ben davulcuyum (çalıyorum satmıyorum :P ) arkadaşlarla amon amarthtan pursuit of vikings adlı parçayı çalıyoruz. birden içeri cesur arkadaşım girdi görmüş dışarda, o da davul çalıo bu arada ben ayağa kalmıştım çalıyorum dedi bana bende çal dedim. hıımm nasıldı o şarkı derken benim ipodu aldı dinlemeye başladı sora çaldı vs... az kalmıştı çıkmamıza zaten nys çıktık bana ipodu werdi, ben aldım attım cebime. sora biraz geçti dinniim dedim bi baktım ekran bok olmuş. aman Allah ım dedim. anlamadım önce ne oldunu. malum arkadaş bana dediki bizim arkında vardı ipodu stüdyoda manyetikten etkilendi patladı. ulen dedim nie sölemiosun o zaman. sonra salladğını anlamam geç olmadı boşuna servisle kavga ettim. servis buna bişeyle vurulmuş dedi. ulen dedim. arka sordum sen mi yaptın hayır dedi. tabi bariz bi şekilde üstüne bagetlerle vurduğunu anladım üstüne gitmedim. hayırlısı dedim. sandisk çantadan araklandı. avcılardan fatih üniye gitmek için hadımköy otobüslerine bindim, bu otobüsler genelde tek ayakta gidersem şükrederim tarzı otobüsler. okulda indim bi baktım sadece kulaklık var. çandatan kapmış biri. dierleride kayboldu sattım vs...

nys konuya gelelim. :D nys dün akşam siparişi iptal etmiştim bu yazıdan sonra :D sonra 15-20 dk sora aman al gitsin dedim, sipariş verdim tekrar. kargoya verilmiş bakalım hayırlısı... görüşlerimi bildiririm ürün gelince. bende metal dinliyorum genelde inş. doyurur beni müzik açısından...

• Cihaz çok güzelmiş yaf
  • dostum geçmiş olsun diyim artık, istanbulda durum rezalet allahtan ben izmirdeyim burada tek tük bu tarz olaylar oluyor, ama yinede dikkat etmek lazım, bu aleti kücüklüğünden dolayı belki calamazlar ama kaybolma ihtimali cok yüksek, ceptemi değilmi zor anlaşılıyordur herhalde...

Skynet-06'nın aldığı gibi kılıf aradım dün, gittim Agoradaki D&R'a fakat o modelden bulamadım başka D&R'lara bakıcam çok güzel ve kullanışlı oluyor 3 yıllık creative muvo2'nin kılıfınıda D&R'dan almıştım hala sıfır gibi tek çizik bile yok üstünde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trancedjmix -- 31 Ekim 2007; 16:55:55 >

• quote:

dostum geçmiş olsun diyim artık, istanbulda durum rezalet allahtan ben izmirdeyim burada tek tük bu tarz olaylar oluyor, ama yinede dikkat etmek lazım, bu aleti kücüklüğünden dolayı belki calamazlar ama kaybolma ihtimali cok yüksek, ceptemi değilmi zor anlaşılıyordur herhalde...

Skynet-06'nın aldığı gibi kılıf aradım dün, gittim Agoradaki D&R'a fakat o modelden bulamadım başka D&R'lara bakıcam çok güzel ve kullanışlı oluyor 3 yıllık creative muvo2'nin kılıfınıda D&R'dan almıştım hala sıfır gibi tek çizik bile yok üstünde...

bendeki kılıfın aynısı 3 çeşit renk mavi kırmızı siyak olarak Teknosa'larda var... ve 13 ytl ye satılıyor şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 31 Ekim 2007; 23:46:08 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.