arkadaşım eğer çok fazla radyo dinlemiyorsan,ben bilgisayarımdan mp3lerimi atar onları dinlerim diyorsan radyosuzunu al,boşuna para verme.Ama radyo dinliycem diyosan o zaman değişir.Aradaki fiyat farkına neden olan tek fark radyo.Donanımsal olarak yazılımsal olarak başka hiçbir farkı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: egzodia
arkadaşım eğer çok fazla radyo dinlemiyorsan,ben bilgisayarımdan mp3lerimi atar onları dinlerim diyorsan radyosuzunu al,boşuna para verme.Ama radyo dinliycem diyosan o zaman değişir.Aradaki fiyat farkına neden olan tek fark radyo.Donanımsal olarak yazılımsal olarak başka hiçbir farkı yok.
+1
bende radyolusu var ama radyodan başka bi farkının olduğunu sanmıyorum
radyo eskidi artık ben ayda yılda bir açıyorum o da madem radyolu o zaman bi işe yarasın mantığıyla.ama radyoda hiç benim tarzımda şarkılar yok
not: piyasada 350 ytl iken ben 190'a almıştım (creative zen 4 gb )
teşekkürler yardımınız için kafam takıldı bu kadar fark olmaması gerekiyo diye ondan sordum radyo lazım olmuyo bana pek radyosuz alacağım :)
quote:
Orjinalden alıntı: kral_murat
radyo eskidi artık ben ayda yılda bir açıyorum o da madem radyolu o zaman bi işe yarasın mantığıyla.ama radyoda hiç benim tarzımda şarkılar yok
not: piyasada 350 ytl iken ben 190'a almıştım (creative zen 4 gb )
nerden almıştın acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: human_slayers
teşekkürler yardımınız için kafam takıldı bu kadar fark olmaması gerekiyo diye ondan sordum radyo lazım olmuyo bana pek radyosuz alacağım :)
diğer radyolu playerlardan farklı 30 a yakın radyo ayarlayabilirsin ayarladığın frekanslara isim verebilirsin ayrıca cep telefonu gibi radyonun çekip çekmediğini gösteren bir gösterge var
ama bi radyo içinde arada gereksiz bi fiyat farkı var ben radyosuzunu almanı öneririm...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme