Arkadaşlar merhaba pandemi başlamadan önce TTNet taahhütüm dolmuştu ve kısa bir süre netgalaksi kullanmıştım. İlk başlarda iyiydi ancak covid nedeniyle eve kapanmalar başlayınca internet baya ağırlaştı, download hızım ve netflix tarzı uygulamalar baya kasmaya başlayınca kamu kampanyası kapsamında ttnet 50 megabite 2 yıl taahhüt yapıp, aylık 114 TL'den kullanmaya başladım. Bolu merkezde yaşıyorum, altyapıyı sorguladığımda maksimum 80 megabit hız alabiliyorum, altyapı vdsl. Aslında taahhüt bitiminde türknete geçme planım vardı ancak bu haftaki zamdan sonra düşünmeye başladım.
TTNet ile yakın zamanda telefon görüşmemizde taahhütü aynı hızdan uzatalım 140 tl gibi bir fiyat söyledi, 75 megabit hız istediğimde ise 160 tl civarı bir fiyat verdi.
Türknet, Netspeed, Milleni... başta olmak üzere birçok firma ismini sitede okudum, olumlu yorumlar olduğu gibi olumsuz yorumlar da var. Hızımı 75'e çıkarmak istiyorum. Altyapımın iyi olduğunu düşünüyorum, genel olarak hız problemi yaşamıyorum, bölgemde altyapı ile alakalı yapı çalışmaları da sık değil.
Bir ihtimal engelli tarifelerinden de faydalanabilirim. Bu açıdan da değerlendirildiğinde hangi operatöre geçmeliyim. TTNET iptal edip yeni abonelik mi yoksa operatör değiştirmek mi? Hangisini neden tercih etmeliyim?
herkese merhaba
2011 yılından beri kullandığımız arçelik çamaşır makinesi miadını doldurmak üzere. yeni çamaşır makinesi arayışı içindeyiz. 9 kg düşünüyoruz. bütçe 3000-5000 arası, yeni teknoloji,sessiz olmalı ya da az sesli olmalı. leke çıkarma performansı iyi olmalı, menüsü kullanışlı, kaliteli malzeme,sorunsuz bir cihaz arıyorum. Hatta böyle cep telefonundan kontrol edebileceğim özellikleri olan varsa böyle bir cihaz da önerebilirsiniz. çevremde birçok kişi arçelik al diyor, bosch eski kalitede değil,samsungtan uzak dur diyor. kafam karıştı.
tavsiye alabilir miyim? ne önerirsiniz??
|
9000tl ye oyun için sistem tavsiyesi
|
|
|
Hp Omni 27-1100et sizce nasıldır?
|
İşcep uygulaması sorunu-Acil...
|
Navigasyon tavsiyesi
|
|
Meslek: Uzman Doktor
İlgi Alanları: Dahiliye
2017 Volvo XC 60 Momentum - Buz Beyazı |
2015 / Mercedes C200D Bluetec AMG - Paladyum gri |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 813
İkinci El Bölümü Mesajları: 221
Konularının görüntülenme sayısı: 10.928 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El