Bildirim
Creative zen 4 gb Firmware yükledim... Ama Çöktü!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cihazı açmaya çalıştığımda mavi ışık geliyor. Ama ekran simsiyah. bazen de creative yazısı geliyor. YARDIM... -
baştan eski firmware yüklemeyi dene olmazsa bitmiş demektir veya aldığınız yere götürün onlar birşey yapabilirlermi bakın bir -
reset deliğine iğne gibi bişey sokup denedin mi? olmazsa birazzor olacak ama: play tuşuna basılı tut ve açma kapama düğmesine de bas, bu sırada başka bir arkadaşın da üstteki reset deliğine iğne soksun. bu kombinasyonla recovery menüsü açılır ve eski haline dönersin. sonra yeniden firmware yüklersin. dene sonucu buraya yaz ve durumu biraz ayrıntılı anlatırsan ona göre yardımcı olabiliriz %99 düzelir. -
Bende yeni firmware yükledim direk recovery menüsü açıldı bozuldu galiba.Hay anasını satiyim.. -
Recover menüsü çıktı ise reloead firmware yap firmware yeniden yükle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 4 Ocak 2008; 19:06:23 > -
Tamam recovery menüsünde iken yeniden yükledim son firmwareyi halloldu sorun. -
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 5 Ocak 2008; 14:10:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X