Şimdi Ara

CREATİVE ZEN 4 GB VİDEO SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dmltnman

Valla uğraşıp emek edip detaylı bir şekilde açıklamıssın teşekkürler ama baştada belirttiğin gibi o maliyete piyasadan hazır yapılmışları alıp bu kadar uğraşmamak biraz daha mantıklı gibi. Hem senin gibi bu işlerle haşır neşir de olmadığımıza göre.

aslında öyle ama benim mesleğim elektronik olunca elektronik cihazları satın almak hoşuma gitmiyo ünv de hocalarımız bize en başta bunu öğrettiler birde lehim kokusunu içime çekmek iyi geliyo bunu derken tutupda plazma tv yapmaya elbette kalkışmam, bahsttiğim basit cihazlar..bende bilgilerimi yapmak isteyen arkadaşlar olursa diye paylaşmak istedim bide okadar zor değil yapması her hangi bir bilgiyi ezbere bilmek de gerekmiyo bu devrenin yapımı için tüm bilgileri bağlantıları internetten bulabilirsiniz eli tornavida havya ttutan arkadaşlar gayet becerebilirler tabiki dediğiniz gibi tercih meselesi belkide hazırnı almak daha cazip
    ama napayım lehim kokusuna dayanamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: elektronikci_71

aslında öyle ama benim mesleğim elektronik olunca elektronik cihazları satın almak hoşuma gitmiyo ünv de hocalarımız bize en başta bunu öğrettiler birde lehim kokusunu içime çekmek iyi geliyo bunu derken tutupda plazma tv yapmaya elbette kalkışmam, bahsttiğim basit cihazlar..bende bilgilerimi yapmak isteyen arkadaşlar olursa diye paylaşmak istedim bide okadar zor değil yapması her hangi bir bilgiyi ezbere bilmek de gerekmiyo bu devrenin yapımı için tüm bilgileri bağlantıları internetten bulabilirsiniz eli tornavida havya ttutan arkadaşlar gayet becerebilirler tabiki dediğiniz gibi tercih meselesi belkide hazırnı almak daha cazip

Tabikide öyledir ben zaten sizin adınıza söylemedim. Sizin işiniz gereği de kendiniz yapmanız daha mantıklı olur.

Ama anlatımınızı incelediğimde elektronik işiyle uğraşmayan kişiler için bu kendi yapma fikrinin pek mantıklı olmayacağını düşündüm kendi adıma. Mesela belirttiğiz anlatımınızdaki "önemli uyarı" hususunda kabul edersinizki o ölçüm aleti her evde bulunmayan elektronik işiyle uğraşan kişilerin sahip olacağı bir alettir.

Yinede ben tekrar emek verip yaptığınız bu detaylı anlatımdan ötürü teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Tabikide öyledir ben zaten sizin adınıza söylemedim. Sizin işiniz gereği de kendiniz yapmanız daha mantıklı olur.

Ama anlatımınızı incelediğimde elektronik işiyle uğraşmayan kişiler için bu kendi yapma fikrinin pek mantıklı olmayacağını düşündüm kendi adıma. Mesela belirttiğiz anlatımınızdaki "önemli uyarı" hususunda kabul edersinizki o ölçüm aleti her evde bulunmayan elektronik işiyle uğraşan kişilerin sahip olacağı bir alettir.

Yinede ben tekrar emek verip yaptığınız bu detaylı anlatımdan ötürü teşekkür ederim.

rica ederim herhangi bi elektronikle ilgili bir sorununuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
    elektronkci_71@hotmail.com bu arada creatv zen 2gb kılıfının fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ayrıca nereden bulabiirm

• quote:

quote:

quote:

rica ederim herhangi bi elektronikle ilgili bir sorununuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
    elektronkci_71@hotmail.com bu arada creatv zen 2gb kılıfının fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ayrıca nereden bulabiirm

Benim de kullanmış olduğum orjinal kılıfı biraz pahalıdır. 24dolardı yanılmıyorsam.(not: bana paketle birlikte geldi o kılıf) Bir de slikon kılıflar var onlarda 15dolar civarı bişeydi yine orjinalleri. Ama bunların ucuz yan sanayi olanları bolca ebay sitesinde satılmakta.

Teklifiniz için ayrıca teşekkür ederim.

• çokmuş ya 24 dolarda bi kılıfa verilmez ya en azından ben veremem ah ah emnönnde olacaktımki doludur oralarda 5-10 ytl ye teşekkür ederim
  • çok teşekürkerl. sonunda videoyu izleyebildim. hanüz tam zilemedim ama oynadığını gördüm nihayet. Allah sendne razı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eda_y

çok teşekürkerl. sonunda videoyu izleyebildim. hanüz tam zilemedim ama oynadığını gördüm nihayet. Allah sendne razı olsun.

rica ederim sorunun çözülmesine yardımcı olduysam ne mutlu bana,cümlemizden
  • arkadaşlar pocket divx encoder ile video çevirince nasıl hafıza kartına atıyorsunuz. kendi programıyla atınca illa convert etmek istiyor. yok kopyala yapıştır yaparsam video klasörüne yine çevirip atabilirsiniz başka türlü atmam diyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.