Şimdi Ara

Creative ZEN 4GB Yeni Partiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar creative zen hakkinda almadan once burayi sikca takip ettim tum kilitlenme sorunlarina karsin yinede hepsiburada dan siparis ettim 24 aralik pazartesi gunu urun elime gecti cihazin malzeme kalitesi gercekten cok iyiydi ilk bakista uzerinde 2.03 firmware yukluydu bakalim kitleme yapacak mi diye sarja bagladim sarj olurken kulakligi taktim bunu hem kapali sarj olurken hemde acik ken yaptim sonra her iki yontemle kulakkigi bir anda soktum fis adaptorunden alip pc usb ye taktim yine hic bir problem cikarmadi icine video resim mp3 atarak denedim ayni seyleri yine hic bir problem olmadi daha sonra amerika sitesine girip 2.20 firmware ini indirdim avrupa sistesinden bilerek indirmedim firmware ini cunku ses kisilmasi oluyor diye okudum forumlarda bu firmware den de sonra hic bir takilma kilitlenme yasamadim forumlarda anlatilan her turlu kilitlenme sorununu denedim alet tikir tikir calisiyor islemcisi de baya iyi resimlerde muzik hic etkilenmiyor ve ileri geri giderken hic bir bekleme yok sonuc olarak belki de arkadaslar parti farklari vardir diye dusunuyorum sorunlu olan cihazlar belli bir zamanda cikanlardir diye dusunuyorum bu konuda cok yazi okudugum icin bende bu yaziyi yazmak istedim.

NOT: Bazi arkadaslar kulakliklari cok buyuk kulaklari aicitiyor demis bencede cok dogru kulaklarim agridi cok dinleyince ustelik bu buyuklugun kotu yani sadece agri yapmasi degil kulakliklar kulaga buyuk olduklari icin kulaga tam oturmuyorlar ve ses kaybi yasiyorsunuz ben sony marka iyi bir kulak ici kulaklik ile kullanmaya basladim bariz bir sekilde sesler derinlesti ve berrraklasti ses siddeti de artti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KERO1planet -- 29 Aralık 2007; 13:57:10 >

• Haklısın Dostum Böyle Bir Şey Olabilir Evet Avrupada Ses Kısıtlaması var O Yüzden Upgrade Ederken Dikkat Edelim Bende Kullanıcısıyım Kesinlikle Şu Ana Kadar Bir Problem Yaşamadım ve Cokta Memnunum Üründen Kaliteli Bir Ürün Ama Creative Aurvana İle Dehşet Ses Kalitesi Oluyo Herkese Tavsiye Ederim Creative Mp3 Çaların Varsa Ya EP-630 Yada Aurvana Kullanacaksın Cok Kulaklıklar. Bilgi İçin Tşk.
  • evet bendede zen var ve hiç bir problem ile kaşrılaşmadım
  • bu yeni partilerde fm radyo yok sanırım
    hepsiburadada yok.
    bandrol ücreti fiyatın düşmesinde etkili olmuştur sanırım

acaba yeni güncel bir yazılımla fm radyo yüklenebilir mi cihaza.
    umarım olur cünkü bu cihazda benimde gözüm var takipteyim
    ana fm olmazsa olmaz benim icin
  • selam ersin aynen dedigin gibi radyo bondrol ucreti nedeniyle yazilimsal olarak engelli ama cihaz eline gecer gecmez us.creative sitesinde son firmware ini yukledigin anda radyo menude acilacaktir yeni zen radyoludur o konuda suphen olmasin hatta radyosunun bi anten seviye gostergesi bile var cep telefonu gibi sinyal gucunu gosteriyor icin rahat olsun.

NOT: Kesinlikle kaliteli bi kulaklik alin yaninda ben bise degizmez diye 1 hafta cile cekmisim sennheiser mx500 ile manyak degisti sesin siddeti ve doygunlugu. Ben urunu aralik sonuna dogru almistim yaninda normal sebekeden sarj etmesi icin adaptor ve seffaf case ile gelmisti simdi o hediyeleri de kaldirip fiyatini indirmisler.
  • merhaba arkadaşlar ben de bu ürünü takipteyim ve gittigidiyorda uygun bi tane de buldum... tavsiye edersiniz diye düşünüyorum... @KERO1planet yazdıklarını okudum ama açıkçası biraz gözüm korktu acaba ben de getirtirsem bunlara benzer problemler yaşama olasılığım var mı ??? bi de firmwire güncelleme problem çıkarıyor mu ???
  • selam kabardey oncelikle sorun yasayip yasamayacagini bilmiyorum dostum sonucta elektronik alet ama cok guzel bi alet elimden dusmuyor malzeme kalitesi ekrani ses kalitesi ve islemcisi muazzam guzel firmware olayina gelince hayir hic bir sorun yok bagliyorsun cihazi bilgisayara sitesinden firmware exe dosyasi seklinde zaten cift tikliyorsun o kuruyor bitincede okey diyor oluyor bitiyor hepsi bu almayi dusunuyorsan tavsiye ederim ama kulaklik da alman sart muazzam far ediyor kaliteli bi kulaklikla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KERO1planet

selam ersin aynen dedigin gibi radyo bondrol ucreti nedeniyle yazilimsal olarak engelli ama cihaz eline gecer gecmez us.creative sitesinde son firmware ini yukledigin anda radyo menude acilacaktir yeni zen radyoludur o konuda suphen olmasin hatta radyosunun bi anten seviye gostergesi bile var cep telefonu gibi sinyal gucunu gosteriyor icin rahat olsun.

NOT: Kesinlikle kaliteli bi kulaklik alin yaninda ben bise degizmez diye 1 hafta cile cekmisim sennheiser mx500 ile manyak degisti sesin siddeti ve doygunlugu. Ben urunu aralik sonuna dogru almistim yaninda normal sebekeden sarj etmesi icin adaptor ve seffaf case ile gelmisti simdi o hediyeleri de kaldirip fiyatini indirmisler.

yani cihazın icinde fm tuneri var.
    güncel yazılımla fm kazandırılabiliyor cihaza dediklerine bakılırsa.

• arkadaşlar kitlenme sorunu benim zen'de de var malesef.bunu nasıl halledebilirz bilen varmı.bide bişey daha soracam siz ne kadar fiyata aldınız. ben mucize bi fiyata aldımda. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KERO1planet

selam ersin aynen dedigin gibi radyo bondrol ucreti nedeniyle yazilimsal olarak engelli ama cihaz eline gecer gecmez us.creative sitesinde son firmware ini yukledigin anda radyo menude acilacaktir yeni zen radyoludur o konuda suphen olmasin hatta radyosunun bi anten seviye gostergesi bile var cep telefonu gibi sinyal gucunu gosteriyor icin rahat olsun.

kardes ben senin bahsettiğin firmware güncellemesini yaptım fakat radyo özelliği hala yok benim cihazda??? bu işemi yaptıktan sonra radyo özelliği çıkan arkadas varmı acaba????
  • Bende us.creative sitesinden son güncellemeyi yaptım ama FM çıkmadı, şu anki yüklü olan 1.20.02 versiyonu. Nasıl olacak bu radyo çıkarma olayı :))
  • İçimden bir ses fm çıkma olayının olmadığını söylüyor ama neyse. Olsaydı böyle birşey yer gök bu konular ile dolardı, ama nette biraz bakındım pek göremedim şahsen.
  • Alet de hiç ibr problem yok

piyasayı kalitesi ve özellikleri ile doldurdu satıldı ve beğenildi rakipleri en kralını çıkarana kadar kral bu

2.5 aydır kullanıyorum süper bişi
  • Ben de merak ettim şu "radyoyu yazılımla açma" olayını.. Radyosuz bir tane hediye geldi de
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOTSCREEN

Alet de hiç ibr problem yok

piyasayı kalitesi ve özellikleri ile doldurdu satıldı ve beğenildi rakipleri en kralını çıkarana kadar kral bu

2.5 aydır kullanıyorum süper bişi

kardeş bizde bi problem var demedik.aletin krallığını bizde onaylıyoruz fakat kul yapımı işte bizden yada firmadan zaman zaman sorunlar çıkabiliyor....
  • Arkadaşlar cihazın içinde radyo olabilir bişe demiyorum ama firmwere değişse bile radyo çıkmıyor menüye.. Bunu önceden de tartıştık. Bilgili bi arkadaş olsa da bizi bi aydınlatsa..
  • Eğer hala aynı yöntem olabiliyorsa kullanın.Benim eski Zen Neeon da yapmıştım.Önce firmware dosyasını (radyolu olanını yani) inidirin.Daha sonra winrar tarzı programla extract vs . bişey diyerek içindeki dosyaları çıkartın.Sonra radyolu yazılımın dosyalarını sizin aletin kabul ettiği yazılımın içindeki dosyalarla değiştirin.

Setup.exe yardımıyla alete yükleyin bakalım radyo gelmişmi.
  • bunu deniycem.. Benden önce deniyen birileri olursa buraya yazarsa sevinirim çünkü alet şuanda yanımda değil. Setup.exe dediğin program nedir dostum?
  • Çıkardığın dosyaların için.Adını tam bilmiyorum işte yazılımı yüklemeye yarayan paket.Çıkardığın dosyaların içinde vardır mutlaka.
  • ewt, hongkongtan aldırdım, yarın gelecek..
    ama kesinlikle FM radyolu diye düşündüğümden herhangi bir uyarıda bulunmadım alan arkadasa..
    ne geleceğini bilmiyorum..
    creative - daha yeni xfi ses kartı aldım ve memnundum..- böyle bir bilgiyi sitesinden nasıl vermez anlamıyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.