Şimdi Ara

Creative ZEN için en iyi video formatı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bayağı uzun bir süre önce Creative ZEN almıştım. Burada da muhakkak kullanan vardır diye düşünerek böyle bir konu açma gereği hissettim.

Şimdi ben bu alette video izliyorum. Dönüştürücü programı olarak hem Creative'in kendi programını hemde Total Video Converter programını kullanıyorum. Önceleri sadece kendi programını kullanıyordum ve uzantısı wmv olarak dönüştürüyordu videolarımı. Görüntü kalitesi pek hoşuma gitmedi açıkçası. Özellikle karanlık sahnelerdeki piksel kayıpları çok fazlaydı. Bir kaç gün öncede bir arkadaşın tavsiyesiyle Total kullanmaya başladım. Totalda biliyorsunuz ki bir sürü formata çevirebiliyorsunuz. Çoğunu tek tek denedim bir türlü Zen'e uyumlu video yaratamadım. Sonunda gecen gün wmv formatında yaptım ve oldu. Yalnız aynı piksel kayıpları devam ediyor.

Şimdi sorum şu şekilde. Creative Zen'le uyumlu en iyi video formatı nedir? Yani karanlık ortamlarda maksimum performans gösterebilen format nedir acaba? Kullanan arkadaşlar mutlaka beni bilgilendirirlerse çok sevineceğim.

Creative ZEN için en iyi video formatı hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posteriti -- 3 Nisan 2009; 14:16:39 >

• Xilisoft'un Video çeviricisini kullanıyorum, o iyi. Format Factory de iyidir. Ben WMV'yi seviyorum. Çevirme işlemi uzundur, ama boyutları düşüktür. 320x240 olarak dönüştür 15 - 25 fps arası WMV olarak, bak keyfine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.