Şimdi Ara

creative zen mi? cowon d2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar creative zen 16 gb almayı düşünüyordum ama cowon d2 aklımı çeldi.ikisinide kullanan yada ikisini karşılaştırma fırsatı bulan arkadaşlar varsa lütfen bana yardım etin.
    yüksek sesi ve bass ı çok severim yardım ederseniz çok sevinirim:D

• ben video özelliğinide çok fazla kullanacağım o yüzden video performansıda çok önemli alacağım aletin
  • BENDE CREATİVE ZEN 4 GB. VAR. PERFORMANSNDN ÇOK MEMNUNUM.KİTLENME SORUNUDA VERSİYON YÜKSELTİNCE DÜZELDİ.ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ VE SESİ ÇOK İYİ. COWON MARKASINI İYİ BİLMİYORUM AMA İPOD'DAN DAHA İYİ OLDUĞU GARANTİ.ARKADAŞTA İPOD 80 GB VAR.ONUNLA EŞLEŞTİRDİK.BENİMKİNİN SESİ ONDAN AZ Bİ FARKLA DAHA İYİ.AMA VİDEOYA GELİNCE GÖZLE GÖRÜLÜR FARK VARR.GÖRÜNTÜ DAHA NET VE CANLI. CREATİVE'Yİ ALMAYI DÜŞÜNÜRSEN SENİ PİŞMAN ETMEZ. BENCE CREATİVE DERİM. diğer cihazı pek bilmiyorum
  • bence cowon d2
  • kesinlikle cowon d2.
  • arkadaşlar ben müziği yüksek seste ve bass sonuna kadar açık dinlerim tam anlamıyla bass manyağıyım:D
    video özelliğinide çok fazla kullanacağım.
    pil süresi bakımından d2 öne çıkıyor ama wmv falan oynatmıyormuş sadece avi ve divx oynatıyormuş
    creative de desteklediği format fazla
    sonuç olarak ben eq ayarlarında bass ı açarak dinlicem
    yani benim için eq suz ses kalitesi hiç önemli değil eq kullanırım kalteli dinlerim 2 aletide karşılaştırma fırsatı bulan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun
    kısa süre içinde sipariş vericem yardım bekliyorum ses kalitesi ve görüntü kalitesi bakımından hangisi daha iyi???
  • cowonu bilmemde creative zen 16 gb almaya değmez.. vision w 60 gb diyorum baska bisey demiyorum.. 420 ytl harika alet aldım ve doğru yaptıgımı aldıktan sona daha iyi anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.