Şimdi Ara

Creative Zen Stone 2gb menü görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun bir süredir firmware i güncellemiş olarak kullandım. ancak son zamanlarda ilginç bir şekilde menü görünümü kendiliğinden transparanlaştı ayarlar kısmından brightness ını %100 yapmama rağmen düzelmedi ve nitekim şimdi görünüm "0". yani müzik çalıyor sanırım diğer tuşlar da çalışıyor ama görünümü yok. şarj edilebiliyor yardımcı program vasıtasıyla ne kadar şarj olduğunu falan görüyorum zaten dediğim gibi müzik de çalıyor sadece menü aydınlatması yok. format attım firmware i kaldırdım tekrar yükledim ama nafile. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar menü görüntüsü yani aydınlatma için içinde ayrı bi batarya mı war ? yoksa usbden şarj ederken burası da besleniyor mu ???
  • yok hocam ayrı bir batarya yok da ekran ledlerinde sorun vardır yani öle tahmin ediyorum anakradaysan eğer kızlayda izmir caddesinde tiryaki iş merkezinde en üst katta bi elektronikçi var orda barış ustayla görüşün işinizi halleder...teşekkürler...
  • uğraşmayın garantiye verin
  • Bende bu cihazın 4GB (zen stone plus) olanı var, geçen yıl yurtdışından alındı, dolayısıyla garantisi yok. Düne kadar sorunsuz kullanıyordum. Daha önce bir kaç defa kilitlenmiş, reset deliğine bir ataşın ucuyla dokununca açılmıştı. Bu kez açılmadı.

Şarza takınca mavi ışık yanmıyor,ancak şarza takılıyken reset deliğine dokununca küçük mavi led yanıyor, ama açılmıyor bir türlü.Geceden sabaha dek şarzda kaldı yine açılmıyor. Bilgisayara takınca tanımıyot.

Cihaz yere düşmedi, bir yere çarpmadı. Durup dururken bu hale geldi.

Benzer sorun yaşayıp çözen arkadaş varsa izlenimlerini ve çözüm şeklini yazarsa sevinirim.
  • quote:

Bende bu cihazın 4GB (zen stone plus) olanı var, geçen yıl yurtdışından alındı, dolayısıyla garantisi yok. Düne kadar sorunsuz kullanıyordum. Daha önce bir kaç defa kilitlenmiş, reset deliğine bir ataşın ucuyla dokununca açılmıştı. Bu kez açılmadı.

Şarza takınca mavi ışık yanmıyor,ancak şarza takılıyken reset deliğine dokununca küçük mavi led yanıyor, ama açılmıyor bir türlü.Geceden sabaha dek şarzda kaldı yine açılmıyor. Bilgisayara takınca tanımıyot.

Cihaz yere düşmedi, bir yere çarpmadı. Durup dururken bu hale geldi.

Benzer sorun yaşayıp çözen arkadaş varsa izlenimlerini ve çözüm şeklini yazarsa sevinirim.

Biraz geç bi cevap oluyor sanırım ama bendede aynı sorun vardı ve garantiye verdim. Parça değişmiş sanırım pili değiştirdiler. Eğer ankaradaysan tick1988 'inde dediği gibi Barış ustaya götürebilirsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.