Şimdi Ara

Creative Zen Stone Şarj & Batarya Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Mp3 player'a ihtiyacım vardı hepsiburadadan creative zen stone yi beğendim fiyatıda uygun geldi almaya karar verdim.Yanlız daha önce hiç şarjlı mp3 player kullanmadığım için size bu konu 2 soru soracağım.
    1-)Creative Zen Stone usb hariç adapdörle şebeke hattından şarj ediliyomu,adaptör nereden bulabilirim,yaklaşık fiyatı ne kadar
    2-)Bu aletin gün gelecek bataryasının ömrü kısalacak veya bozulacak bitecek bunu nerelerden değiştirebilirim,sonradan batarya bulabilirmiyim,batarya fiyatları pahalımıdır alet elimde patlarmı.
    Bilgisi olanların cevabını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
     Creative Zen Stone Şarj & Batarya Hakkında

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Kapasite: 1GB
    Şarkı Kapasitesi: 500 WMAs/ 33 saat (64kbps), 250 MP3/ 16 saat (128kbps)1
    Batarya Ömrü/ Çalma Süresi: 10 saate kadar sürekli çalar
    Batarya Tipi: Rechargeable Li-Ion Polymer (Embedded)
    Ses Formatları Desteği: MP3, WMA, Audible
    Mass Storage Device: Kullanılabilir
    Bağlantı Ara Yüzü: USB 1.1/ 2.0
    Desteklenen Müzik Servisleri: Audible (2,3 ve4)

PAKETİNDEN ÇIKANLAR
    ZEN Stone
    Kulaklık
    Kullanıcı Kitabı
    USB 2.0 kablo

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49603#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_amocan -- 14 Ekim 2007; 12:00:18 >

• onun yerine ayni ozelliklere sahip zen nano al veya daha ust model olan zen nano plus al. Bunlarin ikisi de AAA pille calisir, agirliklari da sadece 22 gr.
  • sanırım bozulan sarjı düzeltmek için bi ihtimal içini acmak olur o zamanda garanti dısı kalır ..Prizden adaptörle sarj oluyo usb cevirici aparatlarla ama sarjı az.. son seste 7-8 saat gidiyo
  • ben aldım kullanıyorum ...
    hepsi güzel de bir de ekolayzır koysalarmış şu alete noolurdu sanki...
    eski mp3 playerımda rockta dinliyordum bunda tek seçenek var o da classic...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.