Şimdi Ara

creative zen v 2gb!!sinir oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben yeni creative zen v aldım herşeyini yükledim ancak usb ye takınca şarz edio ama 5dk. hafızayı tanıyıp açıo 5dk. dolduktan sonra mp3ün hafızasını açamıom donanımlara giriorum bakıorum hata vermiş çalıştıramadı diyor acaba ne yapmam gerekiyor....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barikat_Memet -- 4 Kasım 2007; 22:16:38 >

• Ben de yarın o aletten almayı düşünüyordum ama şimdi içime bi kurt düştü
  • bendede war aynı sorun arkadaşımdada var aynı aletten oda ara sıra yaşıyo aynı sorunu hatta şu an bile bu olayı çözmeye çalışıyorum arkadaşlar bi el atıverin ...
  • ZVM'de de var aynı sorun. Yanında gelen CD'yi kurmayın. 10 bilgisayardan fazla alete bağladım ZVM'yi, sürücü CD'sini kurmadan gördü, müzik yollayabilim vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaniaperest -- 26 Kasım 2007; 22:54:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

Ben de yarın o aletten almayı düşünüyordum ama şimdi içime bi kurt düştü

nerden almayi düsünüyorsun ?
    Bir de bu ürünün baska bir sorunu varmi ? bende almayi düsünüyorum ..
  • bende önce kurmadan denedim çalışıyordu sonra cd içindeki programları kullaniyim dedim yükledim cd sini bi daha bağlayamadım sildim programları vs. hala aynı sorun var ne yapabilirim??...
  • zen v ve zen visionlara çözüm bulmuşlar ve işe yaradığını söylüo herkes siz de bi denein

http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=10960
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycho3053

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

Ben de yarın o aletten almayı düşünüyordum ama şimdi içime bi kurt düştü

nerden almayi düsünüyorsun ?
    Bir de bu ürünün baska bir sorunu varmi ? bende almayi düsünüyorum ..

Teknosadan aldım cihazı memnunum 15 gün falan oldu bozukluk çıkmadı çok şükür 149 ytl ve yanında da bir tripod hoparlör hediye ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 5 Aralık 2007; 20:14:53 >

• Bende mavi bilg.dan aldım 125 ytl'ye henüz bi problem çıkmadı çünkü daha şarja yeni bağladım. Hiç kullanma şansım olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.