Şimdi Ara

CREATIVE ZEN V PLUS 4 GB VİDEO RADYO MP3 PLAYER 110 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/CREATIVE-ZEN-V-PLUS-4-GB-VIDEO-RADYO-MP3-PLAYER_W0QQidZZ10432470

sahtemidir? alıp da kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_28 -- 24 Haziran 2008; 19:34:34 >

• bilen birileri vardır yawf yapmayın böyle :) forumda arama yaptım bulamadım sonradan konu açtım. Hadi bi el atın ( ! ) :D
  • sahte olması gibi bi durum olacağını sanmıyorum ama açıklamadaki ürün resmi siteden alınmış.
    sen alacaksan faturayı vede garanti belgesini mutlaka iste bide satıyı iyice araştır(o satıcıdan ürün alanlarla mesajlaş,yorumlarına bak)
  • Amerika dan vs. getirmiştir çünkü oralarda 70$
  • aynen öle amerikadan getirip bu tarz sitlerede satıyolar her üründe 30-40-50 vs dolar kar ediyolar istersen al ....
  • dün mediamarkt'ta gördüm.105 ytl gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam, ama 2gb mıydı 4gb mıydı hatırlayamadım
  • Az önce gittigidiyor üstünden ödemeyi yapıp aldım,bikaç güne gelir,sahte olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce alanların yorumları gayet olumlu,bundan önce elimde creative nomad muvo2 vardı 1.5 gb,firmware update yaparken dondu kaldı kullanamıyorum şuan ama 4 sene boyunca taş gibi çalıştı ses kalitesi de ipod philips ve diğer test edebildiğim markalardan iyi olduğu için tekrar creative aldım,alet geldikten sonra görüşlerimi yazacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Az önce gittigidiyor üstünden ödemeyi yapıp aldım,bikaç güne gelir,sahte olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce alanların yorumları gayet olumlu,bundan önce elimde creative nomad muvo2 vardı 1.5 gb,firmware update yaparken dondu kaldı kullanamıyorum şuan ama 4 sene boyunca taş gibi çalıştı ses kalitesi de ipod philips ve diğer test edebildiğim markalardan iyi olduğu için tekrar creative aldım,alet geldikten sonra görüşlerimi yazacağım.

hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Az önce gittigidiyor üstünden ödemeyi yapıp aldım,bikaç güne gelir,sahte olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce alanların yorumları gayet olumlu,bundan önce elimde creative nomad muvo2 vardı 1.5 gb,firmware update yaparken dondu kaldı kullanamıyorum şuan ama 4 sene boyunca taş gibi çalıştı ses kalitesi de ipod philips ve diğer test edebildiğim markalardan iyi olduğu için tekrar creative aldım,alet geldikten sonra görüşlerimi yazacağım.

hayırlı olsun muvo2 ile karşılaşıtrmasını bekliyorum. Aynı kaliteyse ben de alacam
  • Evet aletin ses kalitesi beklediğim gibi,içinden çıkan kulaklık idare eder ama kaliteli bi kulaklıkla çok daha fazla verim alabiliyosunuz,önceki muvo2 nin sesi ile arada pek fark yok,radyosu fena değil,alet avi. çalıştırıyor ama ben bikaç film atayım dedim kabul etmedi ama yanında gelen cd ile istediğiniz videoları zen in oynatacağı biçimde convert edebiliyosunuz,alet küçük,ince ve zarif,genelde teknik özellikler önemlidir benim için ama önceki muvo2 me göre görüntüsü bi hayli hoş,evet bunlar artılar.

Eksisi ise aletin içinden şarj aleti çıkmıyor usb den şarj etmek zorundasınız ama neyseki extra olarak satılıyormuş elektronikçilerde prizden şarj etmek için gerekli olan alet,başka da eksi yok sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.