Arkadaşlar Bilgisayarımda Creative ZxR ses kartımdan 7.1 manuel çıkış almak istiyorum. optik çıkışı 71. manuel çıkışıa dönderecek bir aparat? power anfi ye bağlamak için mutlak gerekli. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Mesela bu resimdeki aparat gibi bişi olursa işimi görür. HDMI girişten manuel ses amak için mevcut ama optik ten almak için bulamadım. mesal bu tam istediğim işi yapıyor ama hdmi yı yapıyor.
t_tunccanT
kullanıcısına yanıt
Hocam neden kartın normal analog çıkışlarından power amfiye bağlantı yapmıyorsunuz? Bu sayede dijital-analog dönüşümünü kartın Dac'ı yapar ve ses kartının menüsünden istediğiniz ayarı yapma şansınız olur. Ve Dac daha iyi olduğu için ses daha iyi olur.
Diğer türlü optikten analoğa dönüşüm için HD audio rush yada playvision hda 51 diye geçen dekoderler var. Ama bunlarla sadece 5.1 olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Öncelikle ilginiz için çok teşekkürler. Sanıyorum o şekilde yapılmaz. Power amfi girişlerini misalen foto da gösterecek olur isem 7 tane giriş mevcut. Bunlara analog çıkış verme şansım olur mu? Creative ZxR den bu imputlara tek tek giriş vermem grekecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_tunccan -- 29 Kasım 2016; 21:21:58 >