Şimdi Ara

creator_first Diye Biri Xgenonda Kekuri Ringmi Çaltı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirLee Xgenonda Adam Olmayı Biliyorsun hadi yardım etsene bu şerefsiz kekuri ringmi çaltı yardım edin bu herifi partilere almayın SİZE YEMİNDE EDEBİLİRİM Böyle Şerefsizler Yüzünden KO Ne Halle GEldi Böyle Adamları XGENONDA BAKMAYIN ŞEREFSİZ

• creator_first ID BU
  • ee napalım geçmiş olsun ..
  • nasıl çaldı anlatırmsın?
  • üzüldüm kekuri her yerde bulunmaz
  • kanka kusura bakma izmirlee dğil kralı gelse artık o kekuri gelmez bence sen iftardan sonra bi bardak soğuk su iç...kanka adam durup dururken senın itemini uzerınden alıp goturmez bu itemi kesin sen verdin ve bence kusura bakma ama ahmaklğına yan..
  • NasıL Caldırdın İtemi ALLAH ALLAH yaw :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Ring Of Bash" nedir? (SS)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyanık Olmassan bugün Kekurin Yarın Charın Gider Geçmiş Olsun...
  • caldı dıorsun da bu ıtem kendılıgınden adama ucmadı ya buyuk ıhtımal sen verdın ne dıe belkı guvendın ama bu oyunda kımseye guvenme neler neler war emın ol
  • bu itemi senden, sen ona vermedikçe alamaz. sen kendi elinle ver ondan sonra feryad-ı figan et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akıncı Beyi

bu itemi senden, sen ona vermedikçe alamaz. sen kendi elinle ver ondan sonra feryad-ı figan et.

+1
  • Çaldırmasaydın...tek diyceğim bu.Zorla almıyo ya.iLLaki bi hata yapmışsındır ki adamda hatanı kullanıp almıştır kekuri.Kekuri gittikten sonra buraya gelip ağlamanın bi anlamı yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: barx

İzmirLee Xgenonda Adam Olmayı Biliyorsun hadi yardım etsene bu şerefsiz kekuri ringmi çaltı yardım edin bu herifi partilere almayın SİZE YEMİNDE EDEBİLİRİM Böyle Şerefsizler Yüzünden KO Ne Halle GEldi Böyle Adamları XGENONDA BAKMAYIN ŞEREFSİZ

Küfür Kullanma

• izmirlee mi aldı kukuring ini.lem olm izmirlee ne yapsın kukuring i
  • Benimde +6 kalkan gitti rougenin biri çaldı lf e bastı yakalayamadım.Bu kap lf bas çetesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4MM3R -- 6 Ekim 2006; 21:46:01 >
  • benim +5 chitin gitti yerine +7 fp geldi nası olduysa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.