Şimdi Ara

crediKartı...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yardım edenin kırkyıl kölesi olurum ya nolur yardım edin şimdi ben laptop almak istiyorum yalnız 2 adet 1500 ytllik limitli credikartlarım var alıcağım lap top 2500 ytl taksitle alıcam şimdi tek credi kartıyla olmuyo limit yetmiyo peki yarısını 1. kartla yarısını 2. kartla çektirsem olmuyomu taksitli ama yada peşin fark etmez ama taksitli daha iyi benim için sizce iki kartla olurmu sizce yardım ya nolur lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernovaci -- 30 Temmuz 2006; 16:31:18 >

• yokmu hiç yardım eden ya nolurrr.... Allah Rızası İçin plsss
  • quote:

Orjinalden alıntı: supernovaci

yokmu hiç yardım eden ya nolurrr.... Allah Rızası İçin plsss

Arkadaşım alacağın yere bağlı normal bir mağaza dediğin gibi 2 karttan çeker ama mesela
    internetten alacaksan dediğin gibi olmuyor

Ayrıca 2 karttan 1500 birinden 1000 birinden çektirsen 2sinin taksidi bayağı bir tutacak

hangi bankanın kredi kartı var eğer birisi Finansbank ise müşteri hiz ara 15 dakikada limitini artırıyorlar

ben öle yaptım 1250 limitim vardı aradım 15 dakika sonra aradılar 2500 Ytl yaptılar internetten aldım

• olur. biz de lcd yi öyle aldıydık limit yetmediydi ikinci karta da aynı koşulları yaptılar (kalan parayı yane) 10 ar taksit iki karta da mesela.
  • şimdi kimin 40 yıl kölesi olacaksın,
    ben onu merak ediyorum..
  • o nasıl bir türkçedir?? credikartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öderopay cüzdan uygulaması
    2 yıl önce açıldı
    AMAZON GIFT CARD 100$
    7 yıl önce açıldı
    Alınık steam cüzdan kodu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.