Şimdi Ara

CRIMSON DESERT | PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
12
Favori
6.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crimson Desert 52 DK'lık oynanış videosu yayınlandı.

Muhteşem görünüyor.

CRIMSON DESERT | PS5 ANA KONU | TÜRKÇEIGNyoutube
    Check out this extended Crimson Desert gameplay, giving us a detailed look at the world of Pywel in the upcoming open world action-adventure game. Meet Crimson Desert’s protagonist, Kliff, and see some of the game’s combat mechanics in action as he encounters a group called the Black Bears, engages in a tense duel, and takes on a challenging fight against the Split Horn enemy. In this new Crimson Desert 4K gameplay, learn more about Crimson Desert’s story with a peek at the ethereal realm of the Abyss and meetings with various characters. Crimson Desert will be available on PC and consoles. #CrimsonDesert #Gaming #Games
    https://www.youtube.com/watch?v=5kZlWBkC0Mk&feature=youtu.be
  • Sağlam bir oyun geliyor Pearly Abbsy'den. Bu kadar uzun oynanış gösterdiklerine göre oyunlarına gerçekten çok güveniyorlar olsa gerek. Gösterdikleri şeyler herhangi bir oyunucuyu heyecanlandırmaya yeterde artar bile. :)

• Crimson Desert Echoes Zelda and Assassin's Creed With Its Action-Packed Open World

CRIMSON DESERT | PS5 ANA KONU | TÜRKÇEIGNyoutube
    Watch our Crimson Desert preview! Echoing The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Dragon's Dogma 2, and Assassin's Creed, Pearl Abyss (known for the MMORPG Black Desert Online) has left us wanting more after our first preview of Crimson Desert, an upcoming open-world action adventure game. With a well put together world, and satisfying combat, plus some epic boss battles here and there, can this single-player adventure stand out amongst the crowd? Crimson Desert will be available on PC and consoles. #CrimsonDesert #Gaming #IGN
    https://www.youtube.com/watch?v=kvu8oWVDbcA
  • Yahu ben bu oyunu mmorpg saniyordum hic acip da bakmamistim. Bayagi iddiali duruyor. Bir de Turkce cikarsa var ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok iyi görünüyor, muhteşem. Yaşayan bir dünya, cıvıl cıvıl, çimlerin, ağaçların detayı, evlerin ince akış akış muazzam detayları izlerken kendimi Avrupa'nın köylerinde gibi hissettim. Atmosfer ve manzaralar enfes kesici. CRIMSON DESERT | PS5 ANA KONU | TÜRKÇE 

Harbiden bayağı iddialı yapım, adamlar hakkını vermiş. CRIMSON DESERT | PS5 ANA KONU | TÜRKÇE 

• 52 dakikalık gameplay yayınlamak büyük cesaret göstergesi. Adamlar oyunlarına güveniyorlar demek ki. Açık dünyasına da hayran kaldım. Görseller muazzam.

• Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    Oyun sağlam görünüyor ama dövüşler sırasında ekranın ortasında bir nokta olmasına ben çok takıldım. Umarım kapatılabiliyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Düşmana kilitlenme noktası gibi. Belki kapatma koyulabilir.

• Oyun çok güzel görünüyor fakat kamera sanki fazla yukarıda gibi duruyor biraz garip olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun nefis olmuş. Uzak çizim mesafesi aynı rdr2 gibi çok iyi. Yaşayan bir dünya yapabilmişler. Ufak tefek hatalar var elbette.(Npc lerin birbirinin içinden geçmesi gibi)

Grafik olarak öve öve bitirilemeyecek bir oyun. Muhtemelen 4090 da oynuyolar ama yine de görselliğin iyi olacağına eminim. Epey çeşitlilik de var gibi. Gösterdikleri quest ler de hoşuma gitti. Sıradan ubi quest lerinin ötesinde. Umarım witcher 3 kalitesinde quest leri olur. Özetle aşırı keyif aldım izlerken. Bu kadar uzun gameplay göstermeleri de oyunlarına baya güvendiklerinin bir göstergesi. 🙂

• Yine birçok oyundan esintiler yapılmış tam hayalimdeki oyun çıkış tarihi açıklanması yakın demek ki 52 dk oyun içi görüntü bunun göstergesi 88 puan alır gibi…

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma ne kadar güveniyorsa oyuna daha çıkmadan 1 saatlik oynanış videosu paylaşmış. Heyecanla bekliyorum.

• Eski nesile çıkarken bu grafikleri verebilecekmi acaba soru işareti o ama yinede güzel oyun olur muhtemelende Türkçe gelecektir Black desert Türkçe şuan bayağı kitleside var ülkemizde bundada aynı şekilde olur

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Oyun eski nesle çıkmayacak ki zaten

The game is said to be releasing in the second quarter of 2025, and will be simultaneously released on Windows, PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 18 Eylül 2024; 6:55:22 >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Eski nesile neden çıksın hocam?

• İnşallah Türkçe dil desteği ile birlikte gelir.

• Umarım türkçe gelir. Oyunda bir basitlik var gibi, şu uzakdoğu oyunlarındali efekt üstüne efekt sağa zıplıyor ışık sola zıplıyor ışık efekti bu kadar patlama çatlama çok basit gösteriyor oyunları MMO veya mobil oyun havası veriyor maalesef. Abi saçmada ışıklardan ben karakteri göremiyorum neyi gizlemeye çalışıyorlar onuda tespit edemedim parlamadan çatlamadan CRIMSON DESERT | PS5 ANA KONU | TÜRKÇE 

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Burayı güncellemeyi unutmuşlar o zaman buranın yalancisiyim ben

CRIMSON DESERT | PS5 ANA KONU | TÜRKÇE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Crimson Desert (Q2 2025'de çıkacak) 12 Aralık'taki The Game Awards'ta çıkış tarihi açıklanacak!

CRIMSON DESERT | PS5 ANA KONU | TÜRKÇE
    CRIMSON DESERT | PS5 ANA KONU | TÜRKÇEx (formerly twitter)
    Lunatic Ignus (@ignusthewise) on X
    https://x.com/ignusthewise/status/1836767630864117975
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.