Şimdi Ara

crimsonshadows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar artık bu forumda çok konuşulmuyo canlanmamız lazım eskiden bir günde kaç tane mesaj yazılırdı şimdi 1günde hiç mesaj yazılmadığı bile oluyor

bende klanımızı tanıtmak için bir konu açtım şimdi klanda çok az kişiyiz ve hepimiz kurucu sayılırız kimse kimseyi atama vice masterlarda hergün değişiyor bizi oyunda tanıyorsunuzdur D7de bizi tanımayan çok az kişi var ve bu forumada klanı tanıtmak için çok kısa bir vidyo yaptım belki izlemek istersiniz ve eskisi gibi canlı bir forum olmamızı istiyorum lütfen bu konuda bana yardım edin ve lütfen herkes vidyoyu izlesin ve sonra yorum yazsın ilk vidyomuz iyi bişi değil efekte eklemedik zaten ssadece resim ve şarkı

http://video.google.com/videoplay?docid=5133608033063035400

yorum yazmayı unutmayın...

şimdiden teşekkürler..

• ben oyunu bırakalı 10 ay oldu ama arada chara bakıyorum. geçen sene nisanda başlamıştım oyuna o zamanlar hero online bölümü mükemmeldi soru olduğu zaman anında cevap verilirdi sohbet vs. olurdu o zamanlardan kimse kalmadı bölümün de tadı kaçtı. uzun süredir bakmıyordum bu bölüme 2-3 gündür bakıyorum hiç hareketlilik yok
  • Yani video aslında çok saçma olmuş. )))))))))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.