Şimdi Ara

CristalMuOnline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server Online Su An Sitenin Dowloand Bolumuyle Ugrasiyoz

EXP:5000

DROP:100

http://cristalmu.sytes.net

7/24 HIZMETTEDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaLNıZLoRD -- 12 Mart 2007; 18:30:05 >

• cok gusel olmus serwer:)
  • Tesekkurler Serverada Beqlerim
  • eline sağlık ne diyim
  • tbr ler insallah uzun ömürlü olur
  • Tbr. İçin Tesekkur Ederım.Ancaq Elestirilerinizide Beqliyorum
  • versiyon eski 1.0L yada 1.2k acsaniz daha ii olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci TurkMuOnline Serveri
    20 yıl önce açıldı
    Silkroad-Stall Network
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ellerinize saglikkk!! bugun kapanmasin lutfenn ilk gun oldugu icin ne dersiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BodyGuard-

versiyon eski 1.0L yada 1.2k acsaniz daha ii olurdu

Biz 97D Hastasiyiz Coq Sevıyoruz Coq Heyecanli Ve Daha Keyifli Bence..Duelleri Fln..Samimi Bir Ortam Yaratmaq İstedim Buda Bir Neden..Ayrıca Shop Dosyalari Elimizde Vardi Bize Kolaylıq Sagladi.Yani Sayilmicaq Kadar Neden VAr

TheGamee öncelikle tesekkurler. Bugun Kapatmayi Dusunmuyoruz Bir Sorun Cıqmassa Eqsiq Varsa Gidermedigimiz Onu Duzeltmek İçin Kapıyabilirs.Onun Disinda Kapanmicak.

• cok gusel gidioo tebrikler umarim hep böle gider version gusel bende severm
  • hiç güzel değil beğenmedik iğrenç lag dolu sm karakteri yoq :D arkadaş eleştiri istemişte
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaLNıZLoRD
    quote:

Biz 97D Hastasiyiz Coq Sevıyoruz Coq Heyecanli Ve Daha Keyifli Bence..Duelleri Fln..Samimi Bir Ortam Yaratmaq İstedim Buda Bir Neden..Ayrıca Shop Dosyalari Elimizde Vardi Bize Kolaylıq Sagladi.Yani Sayilmicaq Kadar Neden VAr

TheGamee öncelikle tesekkurler. Bugun Kapatmayi Dusunmuyoruz Bir Sorun Cıqmassa Eqsiq Varsa Gidermedigimiz Onu Duzeltmek İçin Kapıyabilirs.Onun Disinda Kapanmicak.

97d+99 oynamam aslında ama bazı kriterlerim var oynamak için hazır eleştiride istenmiş:

birkez loren-davias1-2-3-dungeon3-atlans-lost1-7-tarkan-arena buralarda kesin spot olacak yok efendim sadece bazı haritalarda var ozaman server açma

ikinci olarak 97d+99 da pek olmuyo ama 97TR de kalp ve medallar düşer ve bunlardan +11 bronze sphinx falan itemler düşer böyle kasması daha zevkli oluyor bu serverda yoksa çok dandik olmuştur bence expi de düşürücez diyorsunuz

üçüncü olarak shoplardan hiç bahsetmemişsin bence shoplarda +7+16 baş itemler olmalı soul olmamalı sadece bless olmalı/bc-ds biletleri/görevler/potionlar hatta bi güzellik yapıp 1-2 günlüğüne kundun2 koyulabilir

benim bir 97d+99 dan beklediğim bunlardır
    ama bu versiyon çok eski olduğu için çoğu zaman kasmıyorum gavurlar şuan 1.03L ye geçtiler

• Bunun Yanı Sıra Serverımızın Yenı Acılması Serefıne SHOPLARDA +5 Satilmaktadir.
  • ozan sus beaahh istersen oynaa alla alla sanki oynamayi bilion anca konus bos bos
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

Orjinalden alıntı: YaLNıZLoRD
    quote:

97d+99 oynamam aslında ama bazı kriterlerim var oynamak için hazır eleştiride istenmiş:

birkez loren-davias1-2-3-dungeon3-atlans-lost1-7-tarkan-arena buralarda kesin spot olacak yok efendim sadece bazı haritalarda var ozaman server açma

ikinci olarak 97d+99 da pek olmuyo ama 97TR de kalp ve medallar düşer ve bunlardan +11 bronze sphinx falan itemler düşer böyle kasması daha zevkli oluyor bu serverda yoksa çok dandik olmuştur bence expi de düşürücez diyorsunuz

üçüncü olarak shoplardan hiç bahsetmemişsin bence shoplarda +7+16 baş itemler olmalı soul olmamalı sadece bless olmalı/bc-ds biletleri/görevler/potionlar hatta bi güzellik yapıp 1-2 günlüğüne kundun2 koyulabilir

benim bir 97d+99 dan beklediğim bunlardır
    ama bu versiyon çok eski olduğu için çoğu zaman kasmıyorum gavurlar şuan 1.03L ye geçtiler

Haklısın Baco Sonuna Kadar Arkandayım

• arkadaşlar sitede exp oranını 3000 olarak gösteriyor ve çoğu playerin statlar gereğinden çok fazla?
  • [Deleted by Admins]
  • hayırlı olsun uzun ömürlüdür inşallah tebrikler...
  • arkadaşlar iyi güzelde server yok.Yoksamı oldu?
  • bi cwp bekliyorum server neden offline ki?eğer böyle olucaksa
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.