Şimdi Ara

Silkroad-Stall Network

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

Bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır ama bilmeyenler için paylaşmak istedim. Action windowda (A Tuşuna basarak açılıyor), exchange, arty vs. ikonlarının bulunduğu üst bölümde en sonda bir sandık simgesi var, normal stall simgesinden bahsetmiyorum. Üstüne geldiğinizde " Stall Network " yazıyor. Bu sistem sayesinde aradığınız her türlü eşyayı ayrıntısına kadar bulabiliyorsunuz. Şimdi geçelim resimli anlatımıma...

1) Action penceresinin simgesi
    2) Stall Network 'un simgesi (buna sağ tıklıyoruz)

Evet bu işlemlerden sonra stall network sistemi açılıyor.
     Silkroad-Stall Network

1) Aradığınız itemin genel özelliği (örnek: European Armor)
    2) Bu itemin Türü (örnek: Heavy Armor )
    3) Bu da itemin en son ayrıntısı -genelden özele sıralama gibi- ( örnek: 3 Degrees)
    4) Arama simgesi
    5) İtemin üzerine tıkladıktan sonra satın alma tuşu
    6) Sizin paranız

Bunlar da seçmeniz gereken kısımlardı, bunların hepsini ayarladıktan sonra Resim 3 'e geçip uygulamasını görücez...
     Silkroad-Stall Network

1) Avrupa Kıyafetleri
    2) Ağır Armor
    3) 3 Degrees

İşte bu 3 özelliği ayarladıktan sonra searcha basıp 10 saniye bekliyoruz. Bu sürenin ardından orta bölümde şehir içindeki stallarda satılan itemleri görebiliyoruz. Sol taraftaki küçük simgeye basarsanız her şeyini görebilirsiniz. Ayrıca Levelı, Adeti, Parası vs. de yazıyor.

İşinize yarayan ve almak istediğiniz itemin parasına baktıktan sonra Resim 2 'deki 5 numaralı bölüme (Purchase = Satın alma) basıp 6 numaralı bölümde (cebinizdeki gold miktarı) paranız yetiyorsa iteminizi inventorynizde görebiliyorsunuz...

Bu sistem sayesinde artık stall stall aramanıza gerek kalmayacak, ayrıca kendi kurduğunuz stallı open yaptığınızda karşınıza gelecek olan " Stall Network Sistemine Stallınız Eklensin Mi ? " penceresine yes derseniz, başkaları da aradığı itemi sizin stallınızdan ve başka yerden alabilir.

Alıntı

• biri stall açtığında çıkan şeyi kabul ederse stall network den sattığı itemin parasının %1 biri komisyon olarak alınıyo onu da belirt

bide herşey iyi hoş da, "Ağır Armor" nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_

biri stall açtığında çıkan şeyi kabul ederse stall network den sattığı itemin parasının %1 biri komisyon olarak alınıyo onu da belirt

Ağır Armor:Avrupa kıyafeti
  • arkadaşımız heavy armour u türkçeye çevirmiş ve armour kısmını türkçe okunur biçimde yazmış fakat türkçeye çevirmemiştir
    yeterince açıklayıcımı
  • Yazılan okadar şeyi geçtiniz bi ağır armor lafına takıldınız..
    Arkadaşın emeğine sağlık artı olrak bu anlatılan pencereyi F tuşu ile açabiliyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

quote:

Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_

biri stall açtığında çıkan şeyi kabul ederse stall network den sattığı itemin parasının %1 biri komisyon olarak alınıyo onu da belirt

Ağır Armor:Avrupa kıyafeti

Heavy Armor = Ağır Zırh: Avrupa kıyafeti
    Ağır Armor: İngilazca bişey

@deniz#15
    onun ingilizcesi armor zaten armour değil

• normalde armour canısı
    @xoxomaster evt bende seni seviyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Goldbotlardan Stall Show
    16 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Half-Life Server ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel Bi Çalsma olmus Emeğe Saygı

BİLmeyen Arkadaşlara yararlı olmus
  • şimdi baktım her ikisi de kullanılıyomuş

ama silkroaddaki "armor" (hıh)
  • @_MetaLStorM_ tmm sen kazandın
  • Bilmeyen arkadaşlar için güzel paylaşım...

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz#15

normalde armour canısı
    @xoxomaster evt bende seni seviyorum

Hayat...... Karşılıklı kardeşim....
  • Nedir bu rehber yapma merakı ben bu rehberin yararlı olacağını düşünmüyorum.Boş bir rehber.Stall Network kullanmanın rehbere istiyacı yok

Değiştirme: Yuh Bide Alıntıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 17 Şubat 2008; 21:39:56 >
  • Yinede bilmeyenler olabilir
    Ama yinede şuraya yazıyorum 1-2 gün sonra stall networku nasıl kullancam diye topic açan çıkar
  • town dısında birinin stallına bakarken stall network town dısında kullanılamaz yazısı bana geliyo sırf adama gitmesi gerekmez mi
    alakasız oldu ama rehber içinde bi sorayım dedim
  • adam surda size acıklıor ingilizcesini yanlıs yazdı die demediginizi bırakmadınz...
  • iyi kardeş sağolasın kopyalayıp yapıştırdıın için

inglizcesi vs iyi olmayan arkadaşlar için yararlı (deneme yanılma daha etkili ama)
  • Yararlı bi çok kişi hala bağırıyor eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Nedir bu rehber yapma merakı ben bu rehberin yararlı olacağını düşünmüyorum.Boş bir rehber.Stall Network kullanmanın rehbere istiyacı yok

Değiştirme: Yuh Bide Alıntıymış

sen ne istersen dusun ama bunu hala bılmeyenler var sen bunu bılıyor olabılırsın amaa dıyer arkadaslarmız bılmıyorr olabılır veya yenı baslanyanlar bılmıyor olabılır sadece ben senın ıcın koymadım...
  • bende sevinmiştim stall network bug bulundu die :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.