Şimdi Ara

CristalMuOnline (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Arada Son Kez Sorucam Ve Karar Vericez

Version Ne Olsun?

97D+99i

YaDa

1.1e

YAZARSANIZ SEVINIRIM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaLNıZLoRD -- 4 Mart 2007; 15:15:59 >
  • 1.1e olsun
  • Arkadaslar Murat Serveri Bi Arkadasin PC Sine Kurucak PC Coqta iyi AMA ARKADASI TUTTURDU 97D+99i Diye Kafayi Yemek Uzereyiz Kac Saattir Bunu Tartisiyoz
  • en baştan adam akıllı yapmadınız şimdi şimdi bunun tartışmasını yapıyorsunuz.Millete neden soruyorsunuzki.Siz yapın isteyen girer isteyen girmez.Bu kadar saçmalık olmaz.
  • Haklısın Hayber Sana katılıorum
  • 97D+99i YAPIYOZ SU AN BIRAZDAN ONLINE
  • teşekkür ederim lucifer.
    arkadaşım siz tartışma yapıyorsunuz ya millet şu client olsun dedi ama bazılarıda o clienti sevmiyor ne yapıcaksınız.Bu konuda ortak nokta bulmanız %0
    saçma sapan bir konuyu tartışıyorsunuz.Sanki böyle yapınca player kazanacaksınız.Halbuki şu anda br sürü player kaybettiniz farkında değilsiniz.Artık sizden server kurmanızı bekleyen yok.Hiç kurmayın daha iyi çünkü kimsenin geleceğini sanmıyorum.Siz tartışmaya devam edin
  • Hayber Bu Senın Kndi Gorusundur Saygı Duyarım AMA Mıllet Msn De Bana Ne Zaman Acılcak Dıyıp Duruyo Ister Gel Ister Gelme SEN BILIRSIN!SENI ZORLUYAN Yok
  • Aslında Hatam Bunları Belırtıp Goruslerını Almaktı
  • sana beni zorluyorsun demedim.Sadece saçma sapan tartışmalar yapıyorsun.Kaç kişi var msn de biran önce ac serveri diyen.En fazla 50 kişi olur.50 kişiyle bir serverde olmaz.TAbi sen şimdi beni haksız çıkartmak için 50 değil nerden baksan 100-150 kişi var msn de serveri bekleyen dersin.Server birazdan online olacak dedin daha birşey yok.Merak etme girmyeceğim arkadaşlarıda sokmyacağım o servere.Size aşarılar
  • Sizin yapacağınız tek şey var.Serveri kurup 7/24 online bırakmak kim ne kadar eleştirirse eleştirsin takmyacaksınız.İsteyen oynar isteyen oynamaz.Bu kadar basit.YTok şunun görüşünü alalım yok bunun görüşürünü alalım demekle olmaz bu işler.İsteyen oynar isteyen oynamaz.
  • OK HAYBER GERCEKTENDE BUNLARDAN SONRA DEDIKLERINE KATILMAYA BASLADIM alonelord@msn.com ekle knusalım
  • Baqsana goorus alalım dedık tartısma cıktı
  • Bu serverin açılacağı yok ben en iyisi yeni bir server arayayım 2 aylığına.Fun server bilen var mı?
  • eskilerle takılmayın acın 1.1e kasak şöyle ağız tadıyla ha tabi server sizin server istediğinizde ozgursunuz
  • eee acılmadı mı hala bekliyoruz
  • 97D+99i SERVER ONLINE

EXP:2000

DROP:100
  • server qüsel olmus ben kasmaya basladim

Gelmeyeni döwüoz :PPPP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 5 Mart 2007; 10:23:04 >
  • launcher ve main rapidsharede uplout edermısın
  • Arkadaslar Sorunlariniz iCin

alonelord@msn.com
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.