Şimdi Ara

CRISTIANO RONALDO MANİFESTOSU/SAVUNMASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ronaldo 29 Maç 8W 7D 14L

Messi 37 Maç 25 gol ( 129 Shots )
    Ronaldo 29 Maç 17 gol (122 Shots)

Messi 14 Asist 65 şans yaratma
    Ronaldo 1 asist 15 şans yaratma

Fikirlere değil İstatistiklere inanmalısın katılıyorum sadece gol sayısını yazman benim haklı olduğumun kanıtı
  • Barcelona'nın tarihin en dominant takımı olduğu zamanda kurduğu galibiyet üstünlüğünü Ronaldo'ya yüklemek de anca fanboyun yapacağı iştir. Mantıklı bir yorum. Böyle devam et.

İşinize gelince kendi takımınızın konusunda Zidane'ın Madrid'i ile Guardiola'nın Barcelona'sını karşılaştırmaya çalışıyorlar diye demediğiniz kalmaz, kendiniz itiraf edersiniz işinize gelmeyince bireysel istatistiklere takım istatistiği falan eklersiniz. Böyle devam edin ki saçmalamanız iyice ortaya çıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 19 Mart 2018; 20:26:5 >
  • kıvırman şaşırtmadı
  • Bireysel istatistiklere takım istatistiğini ekleyerek kim kıvırıyor görüyoruz? Ronaldo daha fazla kulüp dünya kupası kazandı ve daha iyi istatistiğe sahip bu yüzden daha iyi futbolcu demem gibi bir şey. Hadi şimdi yeni argüman bul. Tıkandın. Kısa laflarla konuyu değiştirme.
  • Adam bu sezon 0.81 gol ortalaması ile 1.05 gol ortalamasına sahip birini karşılaştırmam demiş. O zaman Messi ile Ronaldo kariyerini hiç karşılaştırma madem işin gücün gol/maç oranı

Ah bu Ronaldo fanları ve zekaları
  • Sporting kariyerini ekleyerek Barcelona gibi bir takımda oynayan futbolcuyla karşılaştırırsın ben ikisinin de aynı ligde rekabet ettikleri takımdaki istatistiklerini karşılaştırırım. Çünkü mantıklı olmak bunu gerektirir. Fanboylardan farkımız bu. Hadi yeni argümanlara çocuklar. Kolay geldi bu iddialarınız.
  • Tek takımda oynayanlar büyük futbolcu olabilir efsane olabilir ancak hiç bir zaman en büyük olamaz, en büyük Cristiano Ronaldo'dur her yerde kanıtlamıştır. 2009 yılında 93 milyon bonservisin altından kalkmış ve tarihin en sağlam futbollarından birini oynayan Pep'in takımına karşı bitmiş bir Los Galacticos'da bunu başarmıştır herkes haddini bilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Tek takımda oynayanlar büyük futbolcu olabilir efsane olabilir ancak hiç bir zaman en büyük olamaz, en büyük Cristiano Ronaldo'dur her yerde kanıtlamıştır. 2009 yılında 93 milyon bonservisin altından kalkmış ve tarihin en sağlam futbollarından birini oynayan Pep'in takımına karşı bitmiş bir Los Galacticos'da bunu başarmıştır herkes haddini bilsin.

Sizin işiniz de zor ölene kadar çevrenizde birileri sürekli Messi'nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olduğunu söyleyecek sizde onları ikna etmeye çalışacaksınız :) Şimdiden geçmiş olsun
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    Benim çevremde Messi daha iyi diyen inan yok bir böyle sitelerde görüyorum onlarda ergen oluyor farklılaşma çabasındalar ayrıca Messi iyi diyen olsa çevremde kültürlü, bilgili bir insan tartışmak isterim bundan neden çekineyim yahut kaçayım ? Futbol bilgisi ve futbol tarihi çok yüksek insanlarla tartışmak her zaman hoştur hangi takımı hangi futbolcuyu sevmesi önemli değil ama görüyorum ki Ronaldo'dan büyük futbolcu vardır diyenlerin futbol bilgisi cidden çok geri ve düşük seviyede biz sizi yükseltmek ve geliştirmek için (futbol anlamında) buradayız gelişin ki veya bazı şeyleri merak edip araştırın ki bizde sizden bir şeyler öğrenme şansını yakalayalım. Tekrar söylüyorum Cristiano Ronaldo'nun bir çok hatası olsada tarihin görüp görebileceği en büyük futbolcudur bırakın Messi'yi, Eusebio'dan Gerd Müller'den Di Stefano'dan Cruyff'dan George Best'ten bile daha büyüktür.

Ne oldu korktun mu? Aynı ligde oynadıkları istatistikleri dahil edemiyorsunuz. Gidip Sporting gibi maçta zaten 2 pozisyona anca giren takımla her maç 10-15 gol pozisyonuna giren Henry, Xavi, İniesta, Abidal, Puyol, Ronaldinho gibi futbolcuların bulunduğu Barcelona takımını mı karşılaştırıyorsun? Dediğim gibi sürekli bir taraftan gol yedikçe farklı tarafa kaçmanız hiç şaşırtmıyor. Kabul edin İspanya'da Ronaldo sizin favori oyuncunuzu her istatistikte ezip geçti. Bunun tartışması dahi yapılamaz. Eğer sizin kısa boylu favori futbolcunuz İngiltere'ye gider de Ronaldo'nun yaptıklarını başarır gol oranını geçer o zaman konuşuruz.

O yüzden şuan hiç konuşmayın konuştukça rezil oluyorsunuz. Ronaldo'nun Madrid ile olan oranlarına bakıyorum bir de küçük boylu futbolcunun Barcelona ile olan oranlarına. Arada çok büyük fark var. Ronaldo 1 gol ortalamasının üzerinde giderken küçük boylu futbolcu 1 gol oranının yanına yaklaşamıyor.

İspanya gibi her takımın açık oynadığı, fiziksel futboldan çok doğru oynamaya önem veren, defansta açık vermekten çekinmeyen takımlarla İngiltere Ligi'ni karşılaştırma yoksa futbol bilgine gülerler. Ayrıca küçük boylu futbolcunuz gider Sporting gibi Porto gibi takımda böyle gol oranlarını yakalar o zaman kariyerlerindeki gol oranlarını kıyaslarız.

O zaman ben de Milli Takımdaki gol oranlarını mı kıyaslayım? 147 maç 79 gol atan Ronaldo'ya karşılık 123 maçta 61 gol atan küçük boylu futbolcu. Burda da Ronaldo önde. Hadi hadi itiraf edin. Küçük boylu futbolcuyu öne geçirmek için baz alınamayacak Sporting kariyerini öne koymaya çalışıyorsunuz. Biliyorsunuz ki Sporting'de 30a yakın maçta 2-3 golü var. İngiltere Premier Lig'de 196 maçta 84 gol atmış çünkü sizin küçük boylu futbolcu gibi gole dönük oynamıyordu. Oynadığı an sizi yerle bir etti zaten.

Bir de gitmiş Manu'daki ilk 90 maçı hariç diyor. Eyvallah paşam senin kendi pencerenden baktığın istatistiği ciddiye alırız biz. İlk 90 maçı falan alıyor ne alakaysa. Sen Ronaldo'nun Real'e geldikten beri ikisinin istatistiklerini kıyaslayacaksın yok öyle kaçma. Kolay ve yumuşak futbol oynanan ligde beleşe istatistik kasan adamla diğerini mi kıyaslayacağız. Diyorum ya bu küçük boylu futbolcunun fanboyları maksimum 10-15 yaş arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Mart 2018; 1:25:24 >

Ben senin gibi çirkinleşmem de mesajın şikayet edilmiş kimin fanboy ve gereksiz olduğu ortaya çıktı. Daha kendini frenleyemeyen maksimum 10 yaş çocuksun.
  • http://messivsronaldo.net/

Şu istatistiğe bakın da Ronaldo Real'e geldikten sonra küçük boylu futbolcunun nerde istatistik kastığına iyi bakın. Lig ve CL'de hiçbir üstünlüğü bulunmazken Other Cups denilen saçmalık altında istatistik kasmaya yaramış. Diyorum ya size CdR'de çöp takımlara karşı istatistik kasan kısa boylu bir futbolcudan fazlası değil. Neyseki kim daha büyük maç futbolcusu hatta kim daha büyük futbolcu bizden kaçmaz. Ezmeyim ezmeyim diyorum da fazla kaşındılar bize de kaşımak düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Mart 2018; 1:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Benim çevremde Messi daha iyi diyen inan yok bir böyle sitelerde görüyorum onlarda ergen oluyor farklılaşma çabasındalar ayrıca Messi iyi diyen olsa çevremde kültürlü, bilgili bir insan tartışmak isterim bundan neden çekineyim yahut kaçayım ? Futbol bilgisi ve futbol tarihi çok yüksek insanlarla tartışmak her zaman hoştur hangi takımı hangi futbolcuyu sevmesi önemli değil ama görüyorum ki Ronaldo'dan büyük futbolcu vardır diyenlerin futbol bilgisi cidden çok geri ve düşük seviyede biz sizi yükseltmek ve geliştirmek için (futbol anlamında) buradayız gelişin ki veya bazı şeyleri merak edip araştırın ki bizde sizden bir şeyler öğrenme şansını yakalayalım. Tekrar söylüyorum Cristiano Ronaldo'nun bir çok hatası olsada tarihin görüp görebileceği en büyük futbolcudur bırakın Messi'yi, Eusebio'dan Gerd Müller'den Di Stefano'dan Cruyff'dan George Best'ten bile daha büyüktür.

CRISTIANO RONALDO MANİFESTOSU/SAVUNMASI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynadığı her ligde her takımda kendini ispat eden bir futbolcu ile tek bir takımda sistem takımında demir atıp parlayan bir futbolcuyu kıyaslıyorlar şaka gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Oynadığı her ligde her takımda kendini ispat eden bir futbolcu ile tek bir takımda sistem takımında demir atıp parlayan bir futbolcuyu kıyaslıyorlar şaka gibi.

üst seviyeye çıkmak kolaydır,önemli olan üst seviyede kalmaktır.

Maradona,Hagi misal kendileri istediği için bir şeyler kanıtlamak için barcelonadan ayrılmadı.Orada tutunamadılar ve kovuldular.Messi böyle futbol oynamasaydı onu da farklı takımlarda izleyecektik muhtemelen.

Messinin barcelona gibi üst düzey bir kulüpte bu kadar sene lider olması aslında onun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gösterir.Messinin altyapıdan çıkması kendisinin suçu değil.Eğer başka bir takımdan çıksaydı muhtemelen yine real,barca forması giyerdi 19-20 yaşlarında.

Ayrıca bir messi dönemi barça başarılarına bakın,bir de messi öncesi barca başarılarına bakın.Arada büyük fark göreceksiniz.Bu farkı oluşturan messidir işte,tesadüf değil bunlar.Real Madrid her zaman winner bir takımdı,la liga şampiyonluğunda fark açmıştı cl 9 tane şampiyonluğu vardı.Ronaldonun gelmesi real madridin durumunu pek değiştirmedi,ama barcelonada messinin oluşu çok şey değiştirdi.CL aldı takım 4 tane,la ligadaki fark kapandı,copa del rey de fark açıldı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 20 Mart 2018; 11:14:13 >

• Biri şu arkadaşlara 2006 da Barçanın şampiyonlar ligig şampiyonluğunun Messi ile alakası olmadığını bir anlatsın.Bu nasıl kafa Yarabbi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 20 Mart 2018; 11:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Biri şu arkadaşlara 2006 da Barçanın şampiyonlar ligig şampiyonluğunun Messi ile alakası olmadığını bir anlatsın.Bu nasıl kafa Yarabbi!

Portekizin şampiyonluğunun da Ronaldo ile alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok abi vallahi bu kafalar normal değil.Adam turnuvada takımının gole en çok katkı yapanı.Öteki turnuvada toplasan 2 maça çıkmamış HasbinAllah ya da neyse kime ne anlatıyorum ben.

91/92 Kupa 1 şampiyonluğu da Messi kazandırdı Barcelonaya hatta siz yanlış biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 20 Mart 2018; 11:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Oynadığı her ligde her takımda kendini ispat eden bir futbolcu ile tek bir takımda sistem takımında demir atıp parlayan bir futbolcuyu kıyaslıyorlar şaka gibi.

üst seviyeye çıkmak kolaydır,önemli olan üst seviyede kalmaktır.

Maradona,Hagi misal kendileri istediği için bir şeyler kanıtlamak için barcelonadan ayrılmadı.Orada tutunamadılar ve kovuldular.Messi böyle futbol oynamasaydı onu da farklı takımlarda izleyecektik muhtemelen.

Messinin barcelona gibi üst düzey bir kulüpte bu kadar sene lider olması aslında onun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gösterir.Messinin altyapıdan çıkması kendisinin suçu değil.Eğer başka bir takımdan çıksaydı muhtemelen yine real,barca forması giyerdi 19-20 yaşlarında.

Ayrıca bir messi dönemi barça başarılarına bakın,bir de messi öncesi barca başarılarına bakın.Arada büyük fark göreceksiniz.Bu farkı oluşturan messidir işte,tesadüf değil bunlar.Real Madrid her zaman winner bir takımdı,la liga şampiyonluğunda fark açmıştı cl 9 tane şampiyonluğu vardı.Ronaldonun gelmesi real madridin durumunu pek değiştirmedi,ama barcelonada messinin oluşu çok şey değiştirdi.CL aldı takım 4 tane,la ligadaki fark kapandı,copa del rey de fark açıldı vs.

Öncelikle her iki futbolcunun gelmiş geçmiş en iyi futbolcular olduğunu düşünüyorum.
    Kim daha iyi kişiye göre göreceli bana göre ronaldo başkasına göre messi olabilir.
    Bana göre messi barcelonanın en iyi dönemine denk geldi makine gibi işleyen bir çark vardı barcelonada.
    Barcelonada başarılı olsa dahi city vs benzeri takıma gidebilirdi yine de.
    İlk sayfada messinin forvet oynama isteği sonucu ibrahimoviçin takımdan dışlanması durumu vardı ayrıca geçen senelerde tata mı ne kendi getirttiği bir td vardı barcelona için felaket olmuştu yeri geldiğinde takımın önüne çıkan bir futbolcu olabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sporting demedim sana. Yorum okumayı öğren. Neye göre ilk 90 maçı çıkarıyorsun? Böyle bir mantık olabilir mi? Hayır anlama yetisi de yok sende. Ne var Manchester kariyerindeki ilk 90 maçında. İki futbolcunun kıyaslanabileceği tek alan aynı ligdeki istatistikleri ve Milli Takımda yaptıklarıdır. Hatta Milli Takım bile sizin bahaneniz yüzünden kıyaslanmaktan çıkıyor. Malum saçma sapan Bolivya'yı falan Hırvatistan'dan iyi görüyorsunuz.

UCL ve La Liga'da görüyoruz zaten durumu. Hadi üstüne CdR ekleyelim diyoruz sırf siz süt kupası istatistikleriyle mutlu olun diye. Hala gelip Manchester kariyerindeki ilk 90 maçı çıkardım diyecek kadar gözün dönmüş.

Sen istatistiği koydun da ne oldu yine Ronaldo önde. Kendi kendini bitiren başka birini de görmedim. Ben de sana deyim ki öyle küçük takımlara karşı istatistiğini koymayacaksın büyük takımlara karşı oynadığı istatistiği koyacaksın. Argümana bak argümana. Kendi gibi 10 yaş çocukların bahanesiyle dakika argümanı üretiyor ki onda bile haksız çıkmayı başarıyor. Futbolcu maç sayısıyla kıyaslanır oynadığı dakika ile değil. Bu saçmalığı da ilk defa görüyorum. Dediğim gibi 10 yaş kişilere karşı tartışınca bu durumlar çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Mart 2018; 16:14:24 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.