< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ronaldo'yu savunanların en büyük argümanı gol sayıları, fakat futbol gol sayısından ibaret değil o zaman dünyada sadece forvetler en iyi olabilir ?
Messi daha yetenekli ve iyi arkadaş, bunu kabul etmemek için bir ton belge sunuyorsun fakat ona rağmen Messi demek zor değil :) Messi'nin oyun zekasını ve yeteneğini istatistikle açıklayamazsın |
![]() Kralların savunmaya ihtiyacı yoktur. |
Ronaldo'yu vergi davasında da siz savunmalısınız.
|
ne issiz adamlarsiniz ya. tamam bizde futbol seviyoruz ama bu nedir adam makale yazar gibi karsilastirma yazmis.. ronaldo-messi bu kadar takmiyodur
|
Sonunda böyle kapsamlı belgelerle gelen bir konu, güzel bir çalışma olmuş
|
Adam dünyada kırılmadık rekor bırakmamış. burada anlatılanlara baksan servet çetinden bahsediliyor zannedersin.
adamı gol atıyor diye eleştiren var. yeni nesil şuurunu kaybetmiş. her şeyi eleştirme hırsı var. tarihin en komple oyuncusu. havadan yerden, sağ ayak sol ayak her şey var. tüm bu özellikleri de müthiş bir azim ve hırsla birleştiriyor. her şeyiyle inanılmaz bir oyuncu. kırılmadık rekor bırakmamış. almadık kupa bırakmamış. almadık bireysel ödül bırakmamış. ama hakkında donanımhaberdeki ergenlerin yaptığı yorum ne? kalas. |
Karakterini sevmesem de Messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur malesef. Yeteneğiyle bunu hak ediyor.
|
Arkadaşlar, çok şey söylerim de boşver faslını geçelim. Bu konu zaten bugüne kadar söylediklerinizin cevabı olarak açıldı. Çok şey değil, roman bile yazsanız burdakilerden farklı bir şey söylemezsiniz, cevapları orda. Çevresinden dolanır tekrar söylersiniz ama, burada hepsi. Playmaker videosu atıyoruz hala futbol sadece gol değildir diyorlar
![]() Hamasi sözlerle olmaz bu işler. Belgeyle bilgiyle raporla olur. Messi'yi daha çok beğeniyorum diyen adama ben zaten hayır beğenme demiyorum. Boş boş atıp tutanlara belgeli gerçek çarpıyorum sadece. Ayrıca benim derdim kimi sevdiğiniz değil, Messi en iyi diyenin fikrine de diyecek bir itirazım yok. Sevin istediğinizi. İkisi de ölse umrumda olmaz 3-4 saat üzülür unuturum. Sorun sizin fütursuzca düşmanlığınız, buna birinin cevap vermesi gerekiyordu. Bana Messi'nin ne kadar süper futbolcu olduğunu anlatmayın ben zaten biliyorum. Sorun konuda verilen içi boş argümanlarınız. Onlara cevap vermekti, verildi. Messi'yi katma sebebim sizin kıyas adına karalamanız, ben de kıyaslayarak gösteriyorum. Mesela milyon kere Ronaldo kale ağzında top bekliyor yazan elemanlara karşı rastgele 2 maçtan 2 tane heat map atmak yeterlidir. Atmışızdır bitmiştir. Bir daha bunu söyleyen olursa ciddiye alınmaz olur biter. Bu konunun amacı budur. İnsanların birini sevmesini sağlamak değildir. Zaten konuyu açtığımda yazmışım alta, ne yazarsam yazayım saplantılı insanlar yine saplantısını sürdürür diye. Ben sağlıklı bakabilenlere göstereyim yeter |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 10 Aralık 2017; 16:31:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 10 Aralık 2017; 17:1:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|