Şimdi Ara

Critical Dmg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vonfere

Aldırma sen onlara, crit damage oldukça güzeldir.Dediği gibi tryn, GP ve shacoda OP oluyor o runelar.
    Ancak crit damage şans işi.Crit vuramazsan kötü vurursun öte yandan critlerin can yakar
    Tryn'a alınabilcek en iyi runelar diye düşünüyorum.Zaten tryn hep crit.
    Herhangi bir AD carrye ise IE+PD ile başlarsan gayet güzel crit vurursun.Bunları alana kadar biraz zorlanırsın.
    Uzun lafın kısası şansın varsa gayet güzel runelar

Eyv hocam sağolasın sevindim biraz, yüreğime su serptin yahu :)

• Bakma sen, Shaco dene, Deceive(Q) ile zaten yüzde yüz crit şansın var, o rünlerle iyi bi vurursun
  • Trollemekte ki maksat ne anlamadım adam efendi efendi yazmış :S ama bende açıkçası anlamadım o kadar winin varsa(fantazi yapmıyorsan) full critse çok saçma ha full attack anlarım full ap anlarımda crit atma ihtimalin yokken crit damagede çok anlamsız kalıyor gp oynuyorsun desek yüzde 8 critle başladın hatta full crit atıyorsun diyelim can yok mr armor yok karşında yorick ww olsa kağıdı geçtim tuvalet kağıdı gibi olursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4r4d0x41x

Trollemekte ki maksat ne anlamadım adam efendi efendi yazmış :S ama bende açıkçası anlamadım o kadar winin varsa(fantazi yapmıyorsan) full critse çok saçma ha full attack anlarım full ap anlarımda crit atma ihtimalin yokken crit damagede çok anlamsız kalıyor gp oynuyorsun desek yüzde 8 critle başladın hatta full crit atıyorsun diyelim can yok mr armor yok karşında yorick ww olsa kağıdı geçtim tuvalet kağıdı gibi olursun..

ashe,gp,tryndamere bunların crit şansı var aslında, çok negatif düşünüyosun bence ve %8 critle başlayıp gp ile 1 crit vursan adam creep arkasından çıkıp sana dalamaz, rahat farmlarsın. Ve şöyle bişey var yani lanene hakim olmak ben 2, 3 levelde karambole combatlara asla girmem laneyi kontrol edip,harras yapmadan dalmam yani öyle 1 kill alıcam diye karşıdaki adamı feedlemem farma odaklanırım, bide armor falan böyle carryleri çokta kurtaran bişey değil bence, caitlynin 20 armoru olsa ne olur? 5-6 levelde lanede biraz daha rahatlar, latede 20 armor kimseyi kurtarmaz yani diyceğim 5-6 levele gelmek çok uzun süren bişey değil. ayrıca yorick,ww off tank, bi karakter kendiyle eşit feedlenmiş bi carryi çok rahat harcar.. Ben off tanka gidip crit damage runeleri takıcam demiyorum ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4s1 -- 26 Şubat 2012; 18:36:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

Aldırma sen onlara, crit damage oldukça güzeldir.Dediği gibi tryn, GP ve shacoda OP oluyor o runelar.
    Ancak crit damage şans işi.Crit vuramazsan kötü vurursun öte yandan critlerin can yakar
    Tryn'a alınabilcek en iyi runelar diye düşünüyorum.Zaten tryn hep crit.
    Herhangi bir AD carrye ise IE+PD ile başlarsan gayet güzel crit vurursun.Bunları alana kadar biraz zorlanırsın.
    Uzun lafın kısası şansın varsa gayet güzel runelar

arkadaşım doğru söylüyor bikaç kişinin lafına bakma sen, öncelikle critic damage gp,shaco ve bunlar gibi critic damage vurabilecek o potansiyele sahip şampiyonlar için aşırı derecede yararlı seninde söylediğin gibi infinity kendisi critic damage veriyor ve oyundaki tek critic damage veren item da o onun üstüne critic damage rune giderek oynadıgın şampiyonu çok daha güzel hale çevirebilirsin, ayrıca şunuda söyleyeyim critic chance oyun içi kasarsın ama critic damage için aynı şey söz konusu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: 4s1

quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Arkadaşlar crit dmg rune page dizdim, hemen hemen ad karakterlerin hepsine de sahibim. Sizce hangi karakterlerle kullanmalıyım ve bana early& mid gamede ne şekilde + ve - leri olur. 820x27 +1025x3 ip verdim ve kimsede görmeyince hafiften bi alevlendim acaba ipler çöpe mi gitti diye, yorumlarınızı bekliyorum. 20 wini bile olmayan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın :(

edit: yazım yanlışı

Ipler çöpe gitti, gg wp.

Böyle düşünmenin sebebi nedir peki, biraz açıklayıcı olsaydın hani boş konuşmamak adına. infinity edge crit dmg %250 ye çıkartıryor , runelerde +%45 veriyoru %295 crit damage küçümsenicek bişey değil bence ama henüz denemediğim için bişey söyleyemedim.Ki ipye de fazla ihtiyacım yok runelerim tam 90 tane şampiyonum var artık ipyle fantezi olsun diye rune page alıp diziyorum işte..

yüzde 295 crit 500dmg olan bir adam için 1500 vurmak demek ama o olaylar öle olmuyo

senin damage 500 diyelim crit 1000 oluyo crit damage olayı bunun üzerine yüzde ile hesaplanıyo

inf+ yüzde 45 dmage sana 1950 vuruş gücü verir çok büyük bir fark

tryndamarale böle dehşet vuruşlar atan arklarım var

• Seals: Greater seal of malice x 9
    Glyphs: Greater glyph of malice x 9
    Quintessences: Greater quintessence of furor x 2
    Quintessences: Greater quintessence of desolation x 1
    Marks: Greater mark of desolation x 4
    Marks: Greater mark of furor x 5
    ------------------------------------------------------------------------
    Statics:
    Crit Dmg: +20%
    Crit Chance +6.3%
    Armor Pen. +10

Trynd,Gankplank ve jungler shaco oynayabilirsin.
    Trynd ve Gp'ye Averice Blade çık ilk item olarak.
    P.s:Eğlenmek için normal oyun tavsiye edilir,işini şansa bırakma ranked oynarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanVeKemik

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar crit dmg rune page dizdim, hemen hemen ad karakterlerin hepsine de sahibim. Sizce hangi karakterlerle kullanmalıyım ve bana early& mid gamede ne şekilde + ve - leri olur. 820x27 +1025x3 ip verdim ve kimsede görmeyince hafiften bi alevlendim acaba ipler çöpe mi gitti diye, yorumlarınızı bekliyorum. 20 wini bile olmayan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın :(

Ipler çöpe gitti, gg wp.

Böyle düşünmenin sebebi nedir peki, biraz açıklayıcı olsaydın hani boş konuşmamak adına. infinity edge crit dmg %250 ye çıkartıryor , runelerde +%45 veriyoru %295 crit damage küçümsenicek bişey değil bence ama henüz denemediğim için bişey söyleyemedim.Ki ipye de fazla ihtiyacım yok runelerim tam 90 tane şampiyonum var artık ipyle fantezi olsun diye rune page alıp diziyorum işte..

yüzde 295 crit 500dmg olan bir adam için 1500 vurmak demek ama o olaylar öle olmuyo

senin damage 500 diyelim crit 1000 oluyo crit damage olayı bunun üzerine yüzde ile hesaplanıyo

1500 değil 1475

• Gangplank Shaco Tryndamere hepsinde ise yarar :)
  • kardeşim bende de 46 crit dmg rune var . eğer ben early game de ezilmem . late game de harcarım diyorsan çok işine yarar . item buildini de normal yaptığın halde 1100 dmg ve üzeri görmen çok rahat late game de . hatta ad sion da bile kullandığım oluyor . 4400 can 1100 dmg baya başarılı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: makgem

kardeşim bende de 46 crit dmg rune var . eğer ben early game de ezilmem . late game de harcarım diyorsan çok işine yarar . item buildini de normal yaptığın halde 1100 dmg ve üzeri görmen çok rahat late game de . hatta ad sion da bile kullandığım oluyor . 4400 can 1100 dmg baya başarılı bence

Zaten onuda anlamış değilim early game farm aşamasıdır yani, karambole combata girmek ne kadar mantıklı, ben farmımı yaparım, kendimide öldürtmem yani bu kadar basit değilmi ? :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.sen

quote:

quote:

quote:

quote:

Ipler çöpe gitti, gg wp.

1500 değil 1475

Yaşını sorabilirmiyim espiri düzeyin bayağı alcakta tabi espiriyse

• Bende 19 var gene de cevap yazabilir miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b.sen

quote:

quote:

quote:

quote:

Ipler çöpe gitti, gg wp.

1500 değil 1475

Yaşını sorabilirmiyim espiri düzeyin bayağı alcakta tabi espiriyse

Ben senin yaşını sorabilir miyim Analiz yeteneğin baya düşükte.

• critik ozelligi herolar ornek :

try , gp , ashe ve cait carry bunlar iyi crit vuran ve passivelerinde crit olan herolardir dun 3 oyunumda fb aldim ashe in critini briktirip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkları nasıl AS - HP gibi özelliklerini arttırmış ise sende criyi arttırmışsın onların nasıl AS gibi avantajları varsa seninde Cri'nin gelmesi ile alakalı oran avantajın var. Tabi bu senin işine yarayacak mı o ayrı mesele yoksa çöp möp olmamış
  • Gankplank.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

critik ozelligi herolar ornek :

try , gp , ashe ve cait carry bunlar iyi crit vuran ve passivelerinde crit olan herolardir dun 3 oyunumda fb aldim ashe in critini briktirip

Caitin pasifiyle crit damage birleşmiyor diye biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Karşim sen 12 yaşından büyüksen istediğin kadar rp alıcam sana. Onla da eksik şampiyonlarını tamamlar xdxd gezersin.
    Critical damage useless çünkü çok daha iyi runeler var yerini alabilecek. Oraya Armor penini flat adni koyarsın, crit proclanana kadar çok daha iyi hasar vermiş olursun. Bunu anlayamayıp millete rage yapman belki fiziksel yaşının değil ama zeka yaşının 10 olduğunu gösteriyor. Tysg

Ben alıyorum rp ile hero. Çok da mutluyum. (Skin installer sayesinde ^^)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.